icon

Darovali by ste darček, ktorý máte zadarmo?

6. dec 2025

Rodina nám poslala darček ktorý je niečo ako ich firemný balíček, jednoducho ho dostali ako zamestnanci, nemuseli ho kupovať. Darovali by ste blízkej rodine taký darček alebo by vám to bolo trápne rovnako ako mne?

Strana
z2
mane01
6. dec 2025

@anonym_autor keď je to užitočná vec, tak prečo nie… akože záleží aj na tom, pri akej príležitosti ten dar bol. K oslave 50tky by to bolo trápne, k meninám napríklad v pohode alebo len tak bez dôvodu ako dar úplne v pohode.

biba_18
6. dec 2025

@anonym_4b6956 dala by si ich na vianoce alebo na narodeniny?
k 50-ke? 😏

tinka3435
6. dec 2025

Podľa toho čo to je

anonym_39ed94
6. dec 2025

Asi záleží čo by to bolo, ak praktická využitelna vec tak je to ok aj s logom

anonym_d24b0e
6. dec 2025
@bielasovicka

Nie. A najmä nie rodine, ktorá vie, odkiaľ to mam.

@bielasovicka
Vidis nasa rodina uz caka a pyta sa, casto lietam nocnou business triedou a cakaju na pizamo, toaletne tasky, papuce, ponozky a vobec im to nevadi odkial su.

mk1111111111
6. dec 2025
@anonym_d24b0e

@bielasovicka
Vidis nasa rodina uz caka a pyta sa, casto lietam nocnou business triedou a cakaju na pizamo, toaletne tasky, papuce, ponozky a vobec im to nevadi odkial su.

@anonym_d24b0e to je ine, vedia, ze to dostanes

prasiatko30
6. dec 2025

Kebyze mi posunie darcekovy kos zo zary tak by som sa vobec nenahnevala😅

thereisabear
6. dec 2025

Darovala, ak by to využili. Práveže skôr najbližšej rodine, ktorá by to pochopila, ako cudziemu.

ljmmm
6. dec 2025

jezis prezrad uz co to bolo

muchotrafka298
6. dec 2025

Ja bezne posuvam flase vina, ktore dostavam od obchodnych partnerov, nakolko nepijem alkohol. Davam to po rodine, po kamaratoch, oni su s tym OK, niekto to vie, niekto nie. Nic nesyslim doma, nevidim na to najmensi dovod, aby som to potom vo velkom vyhadzovala, ked to bude pokazene.

ivinkapink
6. dec 2025

.

anonym_95ea6a
Včera o 20:56

@anonym_autor Mne by to trápne nebolo. Ja bežne posúvam a darujem ďalej aj čo dostanem a nepotrebujem aj keď sne dostávali vo firme balíčky darovala som deťom v rodine. A väčšinou nikto nevie, že je to zadarmo. Ro už ani nemusí nikoho trápiť.

ankare
Včera o 21:11

@anonym_autor podľa toho, čo. Ak by rodina pracovala vo VW a darovali by mi Touarega, nebola by som proti. 😅

marca12
Včera o 21:12

@anonym_autor Nedarovala by som dalej. Je to trapne a nechapem aj take darovacky ako putovne flase,cokolady a podobne. Mne sa napr.flasa vina vratila po 4 rokoch. Viem to podla toho,ze to bolo specificke vino donesene zo zahranicia. Je to neucta. Ale ak vam to dali len tak,to by mi nevadilo. Ale ak na nejaku prilezitost,sviatok,to teda neuznavam. Ak nieco davam,vynalozim na to vlastne financne prostriedky.

bomba36
Včera o 21:18

Takže ty si dostala darček, ktorý oni dostali na firemnom večierku? Možno si nemohli dovoliť ti kupovať darčeky, alebo im nestojíš za nejakú útratu, keď ich aj tak potom ohovoríš po internete Nabudúce ti snáď dajú veľké 💩

Strana
z2