Dávate k darčekom bloček na výmenu?
Kupujem neteri drahší sveter a rozmýšľam, či k nemu nepriložiť aj bloček, keby jej nesadla veľkosť alebo sa jej jednoducho nepáčil. Len mi to pri darčeku príde trochu zvláštne, akoby som rovno rátala s tým, že ho pôjde vrátiť 😄
Dávate bloček normálne do tašky k darčeku, alebo až keď sa ozve, že potrebuje niečo vymeniť?
nie .. ale blocek by som si nechala s tym ze ak sa jej nepaci ci je zly pojdeme spolu a vymenime ho ...
@anonym_autor nedavam blocek, ale ak ide o drahu vec, tak blocek si necham aby bol v pripade potreby.
Povedz jej na rovinu, ze mas odlozeny blok ak by bolo treba
Nie a nie preto, aby nebolo zvláštne, že rátaš s tým, že to pôjde vrátiť, ale preto, že je nevhodné nechávať na darčeku cenu... podľa reakcie na darček uvidíš, či povedať, že blok je odložený...
@anonym_autor daj jej ho tam. Ja davam aj pohladnicu s venovanim, tam mozes blocek vlozit.
Alebo este lepsie, daj jej poukazku do toho obchodu v cene svetra, nech si sama vyberie co sa jej paci.
Nedavam blocek k darcekom. Ale pokial spolu normalne komunikujete a nechces jej dat poukazku do obchodu nech si vyberie co sa jej paci, tak pri odovzdavani darceka by som jej povedala, ze ak by jej nesadol alebo sa jej nepacil, mas k nemu odlozeny blocek a mozte ho vymenit/vratit.
@anonym_autor daj jej ho tam. Ja davam aj pohladnicu s venovanim, tam mozes blocek vlozit.
Alebo este lepsie, daj jej poukazku do toho obchodu v cene svetra, nech si sama vyberie co sa jej paci.
@veselo_neveselo ja neviem čo by som si pomyslela, keby nájdem bloček pri darčeku. Asi, že darca chce, aby som vedela, koľko za darček minul a aby som to v budúcnosti oplatila. Úplne divné.
Už ozaj tadšej nejakú poukážku
@anonym_autor nie nechávam si ho, ale všeobecne nekupujem drahé darčeky ani k sviatku ak na Vianoce. Darčeky kupujem iba deťom, našim a mladšiemu bratovi. Keby boli treba mama sa ozve.
@anonym_autor nezvyknem to robit, ale v prvom rade by som si v obchode overila, ci je mozne tovar vymenit / vratit a ked tak by som dala blocek do zalepenej obalky a normalne povedala “v obalke je blocek, ak by ti vec nevyhovovala, kludne si to chod vymenit”.
Len teda zrovna sveter je nieco, co by som nekupovala len tak na slepo, ak nemam 100% istotu, ze po nom ten druhy tuzi a poznam velkost.

@anonym_autor Jedine, že by potreboval obdarovaný darček vymeniť