icon

Dávate Mikuláša aj svojim rodičom?

Včera o 11:31

Dávate Mikuláša aj svojim rodičom?
My máme tri deti a Mikuláša dávame ako vnúčatkám tak aj deťom.Ale my s manželom dostávame Mikuláša iba od jedného syna.

Strana
z2
anonym_336201
Včera o 11:33

nie, nedavame. Mikulas je pre deti ale ani nam rodicia nedavaju.

janai1
Včera o 11:35

áno, dávame (ja aj brat)

lucimichi
Včera o 11:40

Nie, Mikuláš je pre deti.

ivett1
Včera o 11:40

Áno, oni nám tiež dávajú ☺️

jaja20
Včera o 11:41

@anonym_autor Áno, dávam im. Tento rok napríklad Ferrero Rocher a biele Tofiffee.

anonym_c3ebcd
Včera o 11:42

Nedávame

lindous
Včera o 11:45

Kým som bývala s mamou, dali sme si navzájom drobnú sladkosť do topánky, ale ako mám už vlastnú domácnosť, tak medzi dospelými si dávame iba s manželom a inak len pre deti z rodiny chystám balíček

gribka1
Včera o 11:46

V prvom rade keď chceš daj, ale čakať, že mi niekto dá? Ale no. Problém z toho nerob.

terry2003
Včera o 11:49

Áno , dávame

zafi
Včera o 11:53

Áno dávam aj rodičom dáku sladkosť čo ľúbia.

anonym_c06a82
Včera o 12:05

Ja dávam deťom aj priateľovi.

anonym_318b5f
Včera o 12:05

@anonym_autor Boze, kup si v obchode mikulasky balicek a cely ho zjedz. To su problemy toto. Alebo ak nemas cim kurit, povedz normalne detom, ze nemas peniaze, aby ti objednali uhlie

anonym_cabc52
Včera o 12:18

@anonym_autor U nas ano, mama stale dava aj nam, dceram, aj my ako sestry si davame navzajom, aj nasim detom, aj mame vzdy nieco dame..nie obrovský balik, ale tak symbolicky ano.

martinkatinka
Včera o 12:18

Nedavam a nedostavam. Iba deti. A vyhovuje mi to. Vsetkeho je vela, netreba to prehanat.

maca1984
Včera o 12:25

Dávame aj dostávame .

zuzana76
Včera o 12:27

ako kedy, teraz dostali salonky (3 baliky) a vianocny stromcek odo mna, ja od nich uz nedostavam, ale moje deti ano - peniaze, kedze oni do obchodu nechodia uz

anonym_253ddf
Včera o 12:29

Ano davame aj rodicom, hoci u nich nebyvame. Mikulas daval nielen detom. Davame si aj s manzelom. Vzdy potesi aj rodicia sa potedia, ze na nich myslime

januska12323
Včera o 13:04

Áno dávame si navzájom.

lulu0123
Včera o 13:06

Nie

alex49
Včera o 13:46

bývam s rodičmi a dávame si, aj ked sme všetci dávno dospelý.

nikushka8
Včera o 14:04

Ano davam, vzdy nieco,co maju radi, bratovi tiez. Nam nasi tiez davaju. Aj my s muzom si davame, dokonca drobnost si davame aj s kolegami.

maminkadeticiek
Včera o 14:07

Nie 😁

jana_eyre_2
Včera o 14:18

a si predstav, že ja už asi 15rokov si kupujem Mikuláša sama 😂 to je hrôza že..

inak áno, my donesieme svokre nejaké ovocie a džúsy, čaje, lebo sladké nesmie.. ale skôr preto, že ona to preháňa s tým čo dáva deťom, tak by mi bolo blbo nič jej nedoniest keď viem koľko peňazí vrazila do blbosti ktoré nakoniec nikto nezje a okolo veľkej noci to vyhodím...

anonym_9d8530
Včera o 14:25

Davame si mikulasa iba co sme doma aj my dospely dostavame.Nikomu inemu nedavame.A len sladkosti.

ankare
Včera o 14:57

@anonym_autor áno, dávam aj rodičom.

mandzula
Včera o 15:03

Nedavame, nedostavame a som rada. V tomto koncorocnom zhone som rada, ze nemusim rozmyslat nad 1001. vecou.

bomba36
Včera o 15:10

Koľko máte, 5 rôčkov?

mata2
Včera o 15:32

My dávame.my nedostavame od nich,iba deti

jamimo
Včera o 16:46

@anonym_autor len rodičom. Objednám a donesie kuriér

anonym_7cea65
Včera o 17:06

Nie davam len krpcovi aj mama nieco ale z kazdej strany tie balicky uz to nema obdoby. Uz sa z toho stala saskaren a nie mikulas

Strana
z2