Dávate Mikuláša aj svojim rodičom?
Dávate Mikuláša aj svojim rodičom?
My máme tri deti a Mikuláša dávame ako vnúčatkám tak aj deťom.Ale my s manželom dostávame Mikuláša iba od jedného syna.
áno, dávame (ja aj brat)
Nie, Mikuláš je pre deti.
Áno, oni nám tiež dávajú ☺️
@anonym_autor Áno, dávam im. Tento rok napríklad Ferrero Rocher a biele Tofiffee.
Nedávame
Kým som bývala s mamou, dali sme si navzájom drobnú sladkosť do topánky, ale ako mám už vlastnú domácnosť, tak medzi dospelými si dávame iba s manželom a inak len pre deti z rodiny chystám balíček
V prvom rade keď chceš daj, ale čakať, že mi niekto dá? Ale no. Problém z toho nerob.
Áno , dávame
Áno dávam aj rodičom dáku sladkosť čo ľúbia.
Ja dávam deťom aj priateľovi.
@anonym_autor Boze, kup si v obchode mikulasky balicek a cely ho zjedz. To su problemy toto. Alebo ak nemas cim kurit, povedz normalne detom, ze nemas peniaze, aby ti objednali uhlie
@anonym_autor U nas ano, mama stale dava aj nam, dceram, aj my ako sestry si davame navzajom, aj nasim detom, aj mame vzdy nieco dame..nie obrovský balik, ale tak symbolicky ano.
Nedavam a nedostavam. Iba deti. A vyhovuje mi to. Vsetkeho je vela, netreba to prehanat.
Dávame aj dostávame .
ako kedy, teraz dostali salonky (3 baliky) a vianocny stromcek odo mna, ja od nich uz nedostavam, ale moje deti ano - peniaze, kedze oni do obchodu nechodia uz
Ano davame aj rodicom, hoci u nich nebyvame. Mikulas daval nielen detom. Davame si aj s manzelom. Vzdy potesi aj rodicia sa potedia, ze na nich myslime
Áno dávame si navzájom.
Nie
bývam s rodičmi a dávame si, aj ked sme všetci dávno dospelý.
Ano davam, vzdy nieco,co maju radi, bratovi tiez. Nam nasi tiez davaju. Aj my s muzom si davame, dokonca drobnost si davame aj s kolegami.
Nie 😁
a si predstav, že ja už asi 15rokov si kupujem Mikuláša sama 😂 to je hrôza že..
inak áno, my donesieme svokre nejaké ovocie a džúsy, čaje, lebo sladké nesmie.. ale skôr preto, že ona to preháňa s tým čo dáva deťom, tak by mi bolo blbo nič jej nedoniest keď viem koľko peňazí vrazila do blbosti ktoré nakoniec nikto nezje a okolo veľkej noci to vyhodím...
Davame si mikulasa iba co sme doma aj my dospely dostavame.Nikomu inemu nedavame.A len sladkosti.
@anonym_autor áno, dávam aj rodičom.
Nedavame, nedostavame a som rada. V tomto koncorocnom zhone som rada, ze nemusim rozmyslat nad 1001. vecou.
Koľko máte, 5 rôčkov?
My dávame.my nedostavame od nich,iba deti
@anonym_autor len rodičom. Objednám a donesie kuriér
Nie davam len krpcovi aj mama nieco ale z kazdej strany tie balicky uz to nema obdoby. Uz sa z toho stala saskaren a nie mikulas

nie, nedavame. Mikulas je pre deti ale ani nam rodicia nedavaju.