Deň otcov - darček
Ahojte, kupujete alebo dávate manželom nejaký darček na deň otcov?
Ďakujem
Syn je jeste velmi maly, takze neco koupim a “preda” mu to on. Presne tak, jako to manzel dela pro me na den matek.
No ak máte deti tak to zariaď tak aby mu oni niečo dali 🙂
Ja som na deň matiek dostala od 9 mesačného syna kyticu.. samozrejme že ju kupoval manžel 😀 čiže ja mu teraz tiež niečo kúpim a synček mu to dá 🙂 len ešte nemám nápad že čo.
Tak ako je pekne keď muž učí svoje deti ctiť si ich mamu a pomôže im pripraviť prekvapenie pre mamu tak je to pekne keď mama učí deti ctiť si otca a pripravia mu prekvapenie pre otca... Ked ich to naučí keď sú malé, keď budu staršie budú to robiť samé od seba. Takže áno s 2, 5r synom niečom vyrobíme tatovi a on mu to dá. 😉.....a tento rok som im dala namaľovať tričká aký otec taky syn kde syn drží otca na pleciach "na koni".... Ale to je viac pre moje potešenie ako pre ich 🙈🤣
moj manžel je prvýkrát otcom len jeden mesiac, tak mu na jeho prvý sviatok určite chcem urobiť radosť...
objednala som kľúčenku, kde má venovanie a na druhej strane je fotka dcérky...
Áno. Jasné, ze si ho všimneme v Deň otcov. Veľkáči mu poďakujú s nejakou drobnostou a ja mu pripravím s dcérou obľúbený koláč. 😊