Deň žien a pocit nedocenenia
Je tu niekto na koho si nikto v dnešný deň nespomenul?
mne tieto dni všetkého možného idú z úprimného srdca na nervy. A MDŽ mi ešte viac sprotivil náš birmovaný súdruh premiér, keď roky s karafiátmi získaval voličky v domoch seniorov
@demodun asi ťažko 18.6. je streda tento rok
Asi ja 😂😂😂😂 tento "sviatok" absolutne neriesim.
@miko_matata 😆 aha fakt. Som si zle zapamätala. Nemala som čas kontrolovať
Krásny MDŽ prajem.
Asi sa cítite nedocenené všeobecne. Ja som svojmu pripomenula, že je MDŽ a že chcem kyticku. Ľúbime sa, na takéto veci ale nemyslí ☺️
Moc to prezivas
Ja tento sviatok neprezivam muž mi vždy kupil kvet včera som ho predbehla a kúpila si ruže v Lidli v rámci nákupu🙂deň matiek by ma mrzel, ale Valentín, MDŽ ide mimo mna
@jaja20 miesto kvetov radsej budem mat jeden cely den pre seba, ked sa nemusim o nic starat. Zas niektore dostanu kvietok, a tym to zo strany spolubyvajucich konci. Presne tak ako v tom komunistickom vtipe po oslavach MDZ. Oslavy MDZ musia zacat o 13:00 aby zeny o 15:00 mohli odist pre deti do skolky a este stihli aj nakupy a navarit veceru. Chlapi mozu ostat aj do zaverecnej, oni doma ziadne povinnosti nemaju...
@viestta No, také dni ja mávam pravidelne, nie len raz do roka... A ešte k tomu navyše dostať od milovanej osoby kvietky alebo sladkosť, to sa predsa navzájom nevylučuje. Niekedy je prílišná emancipácia na škodu. Ženy potom strácajú svoju ženskosť.
Ale chápem, že u vás v rodine to máte inak 🙂
A v iné si na teba ten niekto, kto ťa nasral, spomenie?

@viestta Domáce práce máme v rodine podelené každý bežný deň, takže to manžel nerobí len jeden deň v roku.