icon

Deň žien a pocit nedocenenia

8. mar 2025

Je tu niekto na koho si nikto v dnešný deň nespomenul?

Strana
z2
jaja20
8. mar 2025

@viestta Domáce práce máme v rodine podelené každý bežný deň, takže to manžel nerobí len jeden deň v roku.

viestta
8. mar 2025

@jaja20 aj u nas, ale nie vsade je to tak

danica2711
8. mar 2025

mne tieto dni všetkého možného idú z úprimného srdca na nervy. A MDŽ mi ešte viac sprotivil náš birmovaný súdruh premiér, keď roky s karafiátmi získaval voličky v domoch seniorov

miko_matata
8. mar 2025

@demodun asi ťažko 18.6. je streda tento rok

maryetta
8. mar 2025

Asi ja 😂😂😂😂 tento "sviatok" absolutne neriesim.

demodun
8. mar 2025

@miko_matata 😆 aha fakt. Som si zle zapamätala. Nemala som čas kontrolovať

bloger
8. mar 2025

Krásny MDŽ prajem.

kaca222
8. mar 2025

Asi sa cítite nedocenené všeobecne. Ja som svojmu pripomenula, že je MDŽ a že chcem kyticku. Ľúbime sa, na takéto veci ale nemyslí ☺️

danielahamar
8. mar 2025

Moc to prezivas

luccija
8. mar 2025

Ja tento sviatok neprezivam muž mi vždy kupil kvet včera som ho predbehla a kúpila si ruže v Lidli v rámci nákupu🙂deň matiek by ma mrzel, ale Valentín, MDŽ ide mimo mna

autor
Autor odpoveď zmazal
jaja20
9. mar 2025

@viestta Z tvojho príspevku to ale vyznelo tak, že namiesto kvetov by si radšej brala pomoc v domácnosti.
Čiže keď sa staráte o chod každý deň spolu, potom je milé, keď žena dostane k MDŽ od muža a syna niečo pekné, čo inak nedostáva každý všedný deň.

viestta
9. mar 2025

@jaja20 miesto kvetov radsej budem mat jeden cely den pre seba, ked sa nemusim o nic starat. Zas niektore dostanu kvietok, a tym to zo strany spolubyvajucich konci. Presne tak ako v tom komunistickom vtipe po oslavach MDZ. Oslavy MDZ musia zacat o 13:00 aby zeny o 15:00 mohli odist pre deti do skolky a este stihli aj nakupy a navarit veceru. Chlapi mozu ostat aj do zaverecnej, oni doma ziadne povinnosti nemaju...

jaja20
9. mar 2025

@viestta No, také dni ja mávam pravidelne, nie len raz do roka... A ešte k tomu navyše dostať od milovanej osoby kvietky alebo sladkosť, to sa predsa navzájom nevylučuje. Niekedy je prílišná emancipácia na škodu. Ženy potom strácajú svoju ženskosť.
Ale chápem, že u vás v rodine to máte inak 🙂

tiezjedna
9. mar 2025

A v iné si na teba ten niekto, kto ťa nasral, spomenie?

Strana
z2