icon

Dohodnete sa vopred na darčeku?

25. okt 2025

Ahojte,
zaujimalo by ma, ako to mate s nakupmi vianocnych darcekov alebo darov vseobecne (narodeniny, meniny..) vasim partnerom. Vopred sa dohodnete, cim by ste ho obdarovali, aby ste isli na istotu alebo sa snazite prekvapit niecim, co neviete, ci ho na 100% potesi?

anonym_bba41f
25. okt 2025

@anonym_autor idem na istotu, podľa toho, čo mi povie počas roka, že “potrebuje”. Súčasne často to končí pri tom, že dostane nejakú blbosť ku bicyklu a pobyt (ten máme ako spoločný darček).

ivik4
25. okt 2025

My si vzdy povieme co by nas aktualne potesilo. Ja dostavam 99% darcekov na rozne procedury atd takze to by ani nevedel co mi ma prave zaplatit a take tie hmotne si kupime kedykolvek asi ako kazdy. Ja sa muza tiez vzdy spytam ,chcem aby dostal to z coho bude mat radost a nie somariny. Neznasam dostavat a darovat zbytocnosti . Aj s maminou si povieme .

Inak aj tak sa vzdy tomu potesim ako male decko ( prave preto lebo som to chcela)

cina1
25. okt 2025

nemam rada prekvapenia...

lindous
25. okt 2025

Na drahších veciach sa dohodneme, pokiaľ ide o Vianoce, tak často je to niečo spoločné + si dáme 1-2 drobnosti ako prekvapenie, ale s tým, že vyberám tak, že viem že ho to poteší 🙂

really8
25. okt 2025

@anonym_autor poslem zoznam a vybere si. Takze som prekvapena aj dostanem co chce.

biba_18
25. okt 2025

tak 1/2 na 1/2 … dostaneme niečo čo sme chceli a niečo čo je prekvapko..

tykat
25. okt 2025

@anonym_autor prekvapko kupujem take ktore viem ze urcite potesi a bude wau efekt. Ale nie velke veci ktore maju dlho sluzit, tam nechavam vybrat si resp.presne sa dohodnem co to ma byt.

Napr. naposledy prekvapko...to som synovi kupila darcekove balenie mooncakes. Dlho o nich basnil a velmi sa potesil.

petamich
25. okt 2025

V priebehu roka si znacim nejake veci, co manzel spomenie. Casto si davame letenky, zazitky a pod. A rovnako si ja znacim v priebehu roka a potom mu to poslem.

A vzdy sa snazime aj prekvapko, o ktorom ten druhy nevedel. Manzel ma tak 90% prekvapko, ja tak 20%, lebo on uplne vymyslat darceky nevie a ja vlastne kupujem celej rodine.

anonym_2ec22f
25. okt 2025

@anonym_autor na Vianoce je to vždy prekvapenie, na narodeniny a meniny vo väčšine prípadov prekvapenie, niekedy sa dohodneme, ak sa jednému alebo druhém niečo páči, alebo ide o víkendový pobyt, dovolenku, aby sme si zladili v práci voľno

lauriik
25. okt 2025

Ja milujem prekvapenia takze nechavam sa prekvapit a aj ja robim prekvapenie ☺️

kristiii
26. okt 2025

@anonym_autor my sme si s priateľom dosť skoro vydiskutovali, že nemáme radi prekvapenia, ale praktické darčeky. A že neradi vymýšľame darčeky dospelým zarábajúcim jedincom, ktorí si všetko, po čom túžia, sami kúpia. Takže toho sa aj zatiaľ držíme

marusiao
26. okt 2025

Radšej po dohode darčeky, aby som blbosti nekupovala.

anonym_0ec22e
26. okt 2025

Ja si chcem vybrať čo ja uznám za vhodné, muža sa tiež vždy spýtam.