Dvaja muži ako svadobní svedkovia
Ahojte idem s blbou otázkou :D
Môžu byť na svadbe dvaja svedkovia muži? Že nie žena a muž? Ak áno, nie je to divné mal to tak niekto?
Ahoj, nie je to divné. Ja som mala muža za svedka, manžel tiež. Nikto to neriešil a pokiaľ áno, je mi to jedno 😀
My sme mali je to úplne normálne🙂 a dokonca boli manželia 😀☺️
@michaella24
@valikasikulova
super baby ďakujem, nemám k dispozícii žiadnu babu a švagrinu nechcem nemáme dobrý vzťah
Samozrejme, úplne normálne, bola som na takých svadbách kde to boli dvaja muži - brat nevesty a brat ženícha, aj dve ženy 😊 myslim, že nikomu ani len nenapadlo sa nad tým zamýšľať
Nieje to divne,nikoho to aj tak nezaujima. Pohoda
Aj dve ženy, je to úplne jedno.
My sme mali dve ženy.
môžeš mat kludne tak ako píšeš, len nie obojpohlavné alebo ten 72 druh 😂😂
je to len zvyk , že je to pár nič viac, v zákone ani nikde nie je písané,upresnené , musia mat 18+ a op
takže uplne kludne len muži ...
áno ... mali dokonca v kostole.
Ano. Ja som mala brata a manzel kamarata. Nechceli sme ani jeden, aby nam jeho sestra stala za chrbtami.
My sme tiež mali dvoch mužov, ja brata a muž kamaráta, nejak sme to ani neriešili, vybrali sme si svedkov podľa toho, koho sme chceli a nie, aby bol pár
U nás bol zvyk že svedčili krstní otcovia, čiže 2 chlapi.
A teraz je to jedno. Svedok musí byť svojpravny, 18+ a mať op pri sebe
My sme tak mali.
My sme to mali tiež tak, nikto sa nad tým nepozastavoval.
Môže tak byť,je to úplne jedno,musia len byť plnoleti a svojprávni☺️
Áno, ja som mala krstného otca a manžel brata
Vobec, ja som mala dve zeny.
My sme mali 15 rokov dozadu 2 muzov za svedkov - ja svojho brata a muz jeho brata. Ani som sa nad tym nezamyslala, ci je to divne alebo nie.
Kludne, kamosku dokonca aj dvaja bratia v ciernych oblekoch odprevadzali k oltaru + boli svedkami. Starsi zenichovi- najlepsi kamosi a mladsi neveste. Vyzerali ako bodyguardi- bolo to mile.
my sme mali dve zeny
Svedkyňu si ženy dávajú najmä preto, aby jej pomohli s prípravami, úpravami, či obliekaním šiat. Ak to zvládneš sama, kľudne .
Či dve baby, či dvaja chlapi je jedno.
Nám bolo povedané aj bezdomovci z vonku môžu byť, ak majú občianske preukazy

My sme mali je to úplne normálne🙂 a dokonca boli manželia 😀☺️