Dvaja muži ako svadobní svedkovia
Ahojte idem s blbou otázkou :D
Môžu byť na svadbe dvaja svedkovia muži? Že nie žena a muž? Ak áno, nie je to divné mal to tak niekto?
Ahoj, nie je to divné. Ja som mala muža za svedka, manžel tiež. Nikto to neriešil a pokiaľ áno, je mi to jedno 😀
My sme mali je to úplne normálne🙂 a dokonca boli manželia 😀☺️
@michaella24
@valikasikulova
super baby ďakujem, nemám k dispozícii žiadnu babu a švagrinu nechcem nemáme dobrý vzťah
Samozrejme, úplne normálne, bola som na takých svadbách kde to boli dvaja muži - brat nevesty a brat ženícha, aj dve ženy 😊 myslim, že nikomu ani len nenapadlo sa nad tým zamýšľať
môžeš mat kludne tak ako píšeš, len nie obojpohlavné alebo ten 72 druh 😂😂
je to len zvyk , že je to pár nič viac, v zákone ani nikde nie je písané,upresnené , musia mat 18+ a op
takže uplne kludne len muži ...
Ano. Ja som mala brata a manzel kamarata. Nechceli sme ani jeden, aby nam jeho sestra stala za chrbtami.
My sme tiež mali dvoch mužov, ja brata a muž kamaráta, nejak sme to ani neriešili, vybrali sme si svedkov podľa toho, koho sme chceli a nie, aby bol pár
U nás bol zvyk že svedčili krstní otcovia, čiže 2 chlapi.
A teraz je to jedno. Svedok musí byť svojpravny, 18+ a mať op pri sebe
My sme mali 15 rokov dozadu 2 muzov za svedkov - ja svojho brata a muz jeho brata. Ani som sa nad tym nezamyslala, ci je to divne alebo nie.
Kludne, kamosku dokonca aj dvaja bratia v ciernych oblekoch odprevadzali k oltaru + boli svedkami. Starsi zenichovi- najlepsi kamosi a mladsi neveste. Vyzerali ako bodyguardi- bolo to mile.
Svedkyňu si ženy dávajú najmä preto, aby jej pomohli s prípravami, úpravami, či obliekaním šiat. Ak to zvládneš sama, kľudne .
Či dve baby, či dvaja chlapi je jedno.
Nám bolo povedané aj bezdomovci z vonku môžu byť, ak majú občianske preukazy

My sme mali je to úplne normálne🙂 a dokonca boli manželia 😀☺️