icon

Hľadám perfektný vianočný darček pre manželku

12. dec 2023

Dobrý večer milé dámy. Idem si ku vám po radu,čo také 42-ročnej manželke na Vianoce. Naozaj som bezradný. Čo potrebujeme asi všetko máme(čo by sme chceli na to nemáme 😂)a čo treba si kupujeme priebežne cez rok. Ďakujem za každú radu a prajem ešte pekný večer. 😉

bolarazjedna
12. dec 2023

A čo tak opýtať sa jej? Počuj Hanka, chcem sa opýtať, čo by ťa tak potešilo pod stromček? Je niečo, po čom tvoje srdiečko túži? Tento rok mi fakt došli nápady, no chcem ta potešiť, ale zároveň nechcem kupovať nejakú blbosť..

mirkava
12. dec 2023

No môj zlatý, mas to ťažké 😊. Celkom by ma zaujímalo co nakoniec darujes 😊. A ozaj co dostávaš ty od manzelky?

viera27
12. dec 2023

No ked sperky nie,tak napr. peknu klucenku napr. od Tous, poukazku na barefoot topanky (ja ich neznasam,ale tvoja pani mi pride taka prakticka), hodvabne pyzamo (to neviem,ktora zena by odmietla), samozavlazovacie kvetinace od Lechuza (tam mas mnozstvo variacii aj cien).... Ale vsak ideal by bol,kebyze napise wishlist trebars s 10 polozkami a ty jej jednu kupis. Aj sa trafis,aj bude mat prekvapenie.

autor
12. dec 2023

Áno pýtal som sa X krát čo také a odpoveď je-NIČ,veď máme všetko čo potrebujeme. A ja som dostal posledné Vianoce tiež klasiku,ponožky,pyžamo a už si ani nepamätám. Ale je pravda,že ja v podstate tiež nič nepotrebujem. Čo potrebujem si kúpim a som rád,že som sa ráno zobudil,že sú deti zdravé a nie sú s nimi problémy a to je už podľa mňa v živote to naj. Aby sme sem tam išli niekam spolu na výlet a na obed alebo večeru,cez leto na spoločnú dovolenku,som rád že ešte aj dospelá dcéra s nami chodí a to je pre mňa to naj. 🤣

bambibam
12. dec 2023

Tak jej kúp motyku

autor
12. dec 2023

@bambibam
Má takú jednu svoju(okrem iných),čo mala ešte za slobodna keď bývala u rodičov, tú jej sem tam pobrúsim a myslím že by ju nevymenila za žiadnu novú a modernejšiu. 😉

bolarazjedna
12. dec 2023

No tak predsa len chodíte na nejake výlety... A ona neznáša cestu, alebo samotné chodenie po programoch, bývanie v hotely, alebo aký je problém?
Nejaké fajne botasky do tej záhrady?
Alebo keď ozaj nič, tak dajú sa kupit také fľašky s nápisom Nič, aspoň by ju to pobavilo...

sovica
12. dec 2023

@autor Predplatné časopisu Záhradkár😉 a poukážka do záhradníctva. Ak miluje záhradu, tak ju to určite poteší. ...solárne osvetlenie do záhrady, slamený klobúk, záhradný gril (to je ale už väčšia položka - pre celú rodinu)...

autor
12. dec 2023

Gril tam už máme a áno to by bol skôr taký spoločný darček,ako napr aj kávovar. No nič, ďakujem vám ženy za všetky odpovede a rady,ja už musím ísť do postele lebo ráno vstávam. Dobrú noc Vám všetkým prajem. 😉

valiant
12. dec 2023

Naozaj tazke toto. Co tak predplatne casopisu: Zahradkar? Alebo o vareni: Apetit? Posledny vytlacok casopisu, k nemu rocne pledplatne. Ak by bol o zahrade, tak k nemu aj kvalitne zahradne noznice. Tie sa vela pouzivaju a opotrebuju najskor.
Ak vylet, neviem odkial ste, ale na jar do Tulln an der Donau, do zahrad, je tam krasne.
A ak naozaj nic nechce a nepotrebuje, sla by som do jedlych darcekov napr od Lyra, Mixit a pod.

lilke
12. dec 2023

Popozeraj na nete nejaké workshopy, prednášky týkajúce sa záhrady, niektoré sú online, za inými treba vycestovať aj na víkend. Podľa manzelkinych záujmov, či permazahrada, návrhy, okrasná záhrada,...

junovedievca
12. dec 2023

A do zahradky nic nepotrebuje? Hojdacie kreslo zahradne? Trpaslika?

hortenziaj
12. dec 2023

Napíš jej nejaké poukážky ze co ty alebo deti urobíte a ona to buď emoct využiť. Napr dnes nevaeis, neupratujes, postaráme sa o to my. Opekacka na záhrade. Raňajky do postele. Slávnostná večera. Prechádzka v lese, masáž nôh ... Niečo na takýto štýl a ona využije keď bude chcieť

hortenziaj
12. dec 2023

Lebo zbytočne kupovať ak netreba a nevyužije to. Mňa by toto potešilo keby manžel dal, že fakt navarí a ja už len sa najem, keďže často nevari a iné.

roja01
12. dec 2023

Novy farebny dazdnik, poukaz do ikea, vyssi svietnik do zahrady. Ja ma tiez rada zahradu a mne by potesili 2 x 70l baliky hliny na presadzanie crepnikovych kvetin, krmitko a budka pre vtaciky.

ptvw
12. dec 2023

Ten popis sedí úplne ako na mňa,až na tu záhradku, tak teraz rozmýšľam ze co, lebo tiež som môjmu povedala ze nič nechcem a to co by sme obaja chceli tak na to momentálne nemáme (zbavenie sa hypo jedným vrzom) ale teda rozmýšľala som nad kuchynským robotom nech to vie všetko spraviť a nemusím 20 zemiakov struhat ručne takže to je také ze by sa aj zišlo aj potešilo len som si ešte nevybrala model skús sa jej ozaj spýtať ci predsa len niečo by sa nenašlo 🙂

petamich
12. dec 2023

@deedol hlasim sa do skupiny nemam rada masaze 😂 kazdu jednu darovanu si odtrpim (zo slusnosti idem, ked to bol darcek ale teda), minuly rok ma skoro piclo, ked mi muz cely stastny dal na vianoce float terapiu a ze dokupil som masaz 🙃 neviem, ci mu na Koniku neporadili

autor: za mna akakolvek aktivita, ktoru mozem robit s manzelom, idealne bez deti, divadlo, kino, vecera, pripadne ale tak to som zasa ja knihomol dobra kniha alebo poukazka na nakup knih, kozmetika, nejaky sperk (ulietam na naramkoch)

zuzudrnda
12. dec 2023

Čo tak kurz - tematicky k záhrade. Mám toľko isto rokov, tiež je zahrada pre mňa relax a kurz by ma potešil. Sama plánujem si dať taký dar 🙂. Ak nie naživo,sú aj online.

petamich
12. dec 2023

tak som si este precitala dodatocne tvoje komentare autor a teda netusim co by som jej kupila 😃

bolarazjedna
12. dec 2023

Ešte ma napadlo, taký výhrevné vankúšik... Ja dostanem teraz z obilia, či sa zohrieva v mikrovlnke a parádne hreje.... Ak robí v záhrade veľa, isto z času-na čas ju za bolia kríze, ramena a vtedy suché teplo je výborné. Aj na menštruačné bolesti.

vanilkovazmrzka
12. dec 2023

Zoskok s padakom.

majkamasar
12. dec 2023

Tak poukazku na nakup do zahradkarstva

sense
13. dec 2023

@hortenziaj takéto poukážky mi robí dcéra.... To je super nápad....

0silvia0
13. dec 2023

kúp jej bazén do záhrady, alebo retro meteodomček do záhradnej chatky

elmivelmi
13. dec 2023

tak nieco do zahrady?Poulazku na nakup kvetov na jar.

la_dolce_vita
13. dec 2023

Mna by potesila znackova kabelka, kabeliek nie je nikdy dost 🙂

snowflakenel
13. dec 2023

Kvalitnu ale ozaj kvalitnu kozmetiku alebo osetrenie pleti profesionalne, nie v salone ake na klinike. Ja som si tento rok vybrala vypln kyselinou hyaluronovou , no bohuzial som tehotna, tak smola....

katies0410
13. dec 2023

Lavičku, hojdačku na záhradu na oddych..

anika
13. dec 2023

Záhradníka