icon

Hodinky ako darček pre partnera

sunnyday1111
3. dec 2015

ahojte, idem kúpiť partnerovi na vianoce hodinky. 🙂 ktoré sa vám páčia viac? je športový typ,takže nepozerala som nič z kovovým alebo kožených remienkom.

Hodinky ako darček pre partneraHodinky ako darček pre partnera
sunnyday1111
autor
3. dec 2015

prijala by som aj mužské odpovede 🙂 🙂 🙂

katrinka8
3. dec 2015

Mne sa zdajú lepšie tie prvé - z praktického hľadiska, sú prehľadnejšie (aspoň mne sa tak zdajú). Avšak z hľadiska dizajnu sa mi viac páčia tie druhé 😀 Resp. na tých prvých mi trochu vadí tá červená, pôsobí na mňa trochu rušivo, trochu mi to pripomína tie "koliečka" v aute.

simsalabim
3. dec 2015

Frajer mojej starsej dcery hovori, ze ak nejake, tak tie druhe... (ma 19). Ale vraj on by si viac vybral nieco, co posobi ako klasika, velke, s cislami, kozeny remienok. Mne sa tiez viac pozdavaju tie druhe, ta cervena ma tiez rusi ako @katrinka8

sunnyday1111
autor
3. dec 2015

@simsalabim
@katrinka8
ďakujem dievčatá, asi je už rozhodnuté 🙂 pri tých červených si už predstavujem tachometer 🙂 i keď pri tých druhých budem musieť stiahnuť trošku hlbšie do vrecka,nevadí
čo idete vy kupovať pod stromček?

alula100
3. dec 2015

môjmu manželovi sa páčia obidvoje,ale keby si mal vybrať pre seba tak spodné 😉 😉

nerko
3. dec 2015

@sunnyday1111 manzelovi sa pacia vrchne.

bonaqa2013
3. dec 2015

jedni krajšie ako druhé. ťažko vybrať krajšie keď sú pekné obidvoje.... A cena?

sunnyday1111
autor
4. dec 2015

@bonaqa2013 tých hore je 77eur, tých dole 109

pupavka123
4. dec 2015

@sunnyday1111 Pozri este na www.tophodinky.sk 🙂

sisinka88888
4. dec 2015

TENTO ROK DOSTNE AJ MOJ MANZEL HODINKY TIEZ CASIO ALE NIE TAKYTO STYL.... 🙂

sunnyday1111
autor
5. dec 2015

@sisinka88888 a aké?

alatan
8. dec 2015

Každopádne tie spodné. Sú prehľadnejšie ...

mamka_danka
9. dec 2015
Používateľ mamka_danka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mamka_danka.

tie druhe su krajsie 🙂