icon

Hodinky pre chlapca na prvé prijímanie: Ktoré sú najlepšie?

maria39
Včera o 18:51

Mile zienky... Ake hodinky mam kupit synovcovi na 1. prijimanie... Ktore sa najviac oplatia... A nebudu moc drahe.... Ktore sa najviac osvedcili.. .. Vopred dakujem za kazdu radu

martinmmartin
Včera o 21:33

Ak to nieje applewatch tak to nebude nosit a kupujes zbytocnost.Hodinky pre chlapca su prezitok z doby ked neboli telefony s casom. Skus sa s nim porozpravat ze aky mas budget a co by naozaj chcel.

euka210
Včera o 22:36

@maria39 detsky fitnes naramok alebo radsej knihu.

3009
Dnes o 06:52

@maria39 tak to je od veci nápad. To si videla dnešné dieťa s hodinakmi: Jediné také čo sa dá cez ne aj telefonovať.

maria39
autor
Dnes o 07:14
@martinmmartin

Ak to nieje applewatch tak to nebude nosit a kupujes zbytocnost.Hodinky pre chlapca su prezitok z doby ked neboli telefony s casom. Skus sa s nim porozpravat ze aky mas budget a co by naozaj chcel.

@martinmmartin v skole na hodine nesmu mat nic take co. Je pripojene na mobil... A klasicke hodinky su v pohode na sledovanie casu

suzie28
Dnes o 07:21

@maria39 pozri si G-shock hodinky . Ja som ich brala pre synovca a bol veľmi spokojný .

anonym_55730d
Dnes o 07:42
@martinmmartin

@martinmmartin naaahodou, u syna v triede ficia aktualne klasicke analogove hodinky. Inteligentne hodinky maju takmer vsetci, ale kto ma normalne rucickove, ten je frajer.

mysiarka
Dnes o 08:38

Klasicke hodiny pre taketo dieta podla mna nie su vhodne. Ked uz, tak by som riesila urcite skor smart hodinky. My sme nasmu Viktorovi kupovali od Carneo a su paradne. On ich rad nosi, je to frajerske medzi detmi a v skole problem s tym nemaju pokial hodinky deti nepouzivaju. Asi vsetci to tak mavaju nastavene, co ich nosia.