Hotel nám zrušil termín svadby
Ahojte,
Prišla som sa sem trochu posťažovať respektíve nájsť tak kúsok nádeje že sa toto dá vôbec riešiť. Mali sme asi rok dopredu vybratý priestor svadby ktorý sme si záväzne rezervovali v sepmtebri kedy sme uhradili zálohu. Podľa hotela všetky termíny na 2023 sú voľne nemusíte sa obávať. Ale mne ti nedalo a chcela som si ten termín zavezne rezervovať pretože nikdy nemôžem vedieť čo sa stane. Dnes mám po skoro 3 mesiacoch telefonát z hotela že si oni nevšimli že ten termín už pred nami bol údajne rezervovaný a že si ho mame zmeniť. A pýtam sa zmeniť v čase kedy su objednané obrúčky s gravírovanim na ten termín, rezervované šaty, zajednany kostol, vytlačené svadobné oznámenia, rezervácie na fotografa, kameramana a Dj-a, cepcenie atd. A vôbec neviem čo mám robiť, pretože s tou sálou to bol problém už vtedy že žiadna iná nemala voľne… a nie to ešte necelých 5 mesiacov pred svadbou. Myslela som si že to bude najkrajsi deň môjho života na ktorý som sa neskutočne tešila a vlastne si ho tak cely život vysnivala..
Najskor by som urcite riesila zlu recenziu a zdielanie. Nechala tomu tak 2 tyzdne, mozno sa sam hotel ozve len koli zlej recenzii. Nasledne by som kontaktovala ako pises zlatnictvo, nove pozvanky nech ti nafakturuju nove s novym datumom a miestom a dala by som to preplatit. Ak mam dokaz o rezervacii napriklad email nemozes nic stratit. Drzim palce. Anedaj sa je to tvoj den.
Dobrý deň prajem. Plánujeme svadbu na Moteli Kamenec a rada by som sa opýtala, s kým ste komunikovali, aby sme tomuto predišli. Dúfam, že Vám to nakoniec všetko dobre dopadlo...
@livi23 Dobrý deň, my sme mali mať svadbu v úplne inom hoteli, takže sa nemusíte obávať. Jednalo sa o hotel Poľana- Zvolen. Nakoniec svadba dopadla podľa predstáv.

Ahojte ďakujem Vám moc za povzbudenie a napísanie vašich skúsenosti. Nakoniec všetko má byt tak ako je. Záloha nám bude vrátená a dokonca sa nám podarilo nájsť aj priestor ktorý je oveľa lepši a rozmýšľala som že prečo som o ňom nevedela skôr. Necháme len prerobiť malé pozvánky m svadobnemu stolu kde zmeníme miesto. A všetky prípravy môžu pokračovať.