icon

Hra pre trojročného syna na Vianoce

michaelaaa02
16. dec 2025

Prosím poraďte, potrebujem kúpiť nejakú zábavnú hru pre 3rocneho syna pod stromček. Už všetko má a aj tak ho nič nebaví, prosím poraďte, príp. niečo kreativne. Kyneticky piesok už má. Pri ničom dlho nevydrží.

papver12
16. dec 2025

Magnetické kocky má?

michaelaaa02
autor
16. dec 2025
@papver12

Magnetické kocky má?

@papver12 Nie... aj to co ho baví 3 dní, tak potom už nič, ani sa toho nechytí... už nevieme s čím ho zabaviť. Idem pozrieť tie kocky, ďakujem za tip 😀

papver12
16. dec 2025

Potom má toho príliš veľa a mala by si tie hračky pozbierať a nechať mu ich tam menej, nech tam nie je toľko vnemov. A tie magnetické kocky sú určite super, nášho bavia už vkuse 2 roky a neustále stavia mosty, garáže, prípadne len veže.

angelikabardy
Odpoveď bola odstránená
zuzikak
16. dec 2025

drevenna vlacikova draha kde si moze kolajnice stavat sam, poschodova garaz s malickym autickami, klasicke drevene kocky farebne aby si vedel sam postavat podla fantazie. Lego suplo (zakladne kocky prip. prikupit nieco z coho sa daju poskladat auticka a obsahuje to zvieratka), tie magneticke skladacky su super vec (maju ich aj v skolke) . Su to velke farebne tvary. Pripadne ci by ho bavilo nieco ako seva ?

michaelaaa02
autor
16. dec 2025
@zuzikak

drevenna vlacikova draha kde si moze kolajnice stavat sam, poschodova garaz s malickym autickami, klasicke drevene kocky farebne aby si vedel sam postavat podla fantazie. Lego suplo (zakladne kocky prip. prikupit nieco z coho sa daju poskladat auticka a obsahuje to zvieratka), tie magneticke skladacky su super vec (maju ich aj v skolke) . Su to velke farebne tvary. Pripadne ci by ho bavilo nieco ako seva ?

@zuzikak drevenú vlacikovu dráhu ma, aj garaz, aj drevené kocky ma, aj základné lego, s ničím sa už nehrá 😀 Ja už neviem čo vymyslieť...

zuzikak
16. dec 2025
@michaelaaa02

@zuzikak drevenú vlacikovu dráhu ma, aj garaz, aj drevené kocky ma, aj základné lego, s ničím sa už nehrá 😀 Ja už neviem čo vymyslieť...

@michaelaaa02 tak ste ho zrejme prve 3 roky zasypavali mnozstvom hraciek. 🙂 Skuste lego s autickami ako rozsirenie (policiu, hasicov) , nalepkove zosity, nejake puzzle ?

jurly
16. dec 2025

@michaelaaa02 davate mu telefon/tablet?

jurly
16. dec 2025

@michaelaaa02 myslim na vypln volneho casu.

anonym_944d39
16. dec 2025

Nejake tricko ci pyzamo s oblubenou postavickou. K tomu nejake monster truck
A knihu alebo spolocensku hru, kludne aj kartovu, hru s ktorou sa budete spolu hrat.
Necakaj ze sa bude sam hrat s tolkymi hrackami, nevie sa. A ani si nevie vybrat, ked to je k dispozicii. Sadnut si k nemu a byt pri nom

vreckovka2
16. dec 2025

Plastovy bager a plastovy traktor s vleckou. Zabava pocas celeho roka, najma vonku - bagrovat a vozit sneh, vodu, piesok, zeminu, strk, listy, kamene, konare.....papierova lepiaca paska - podporis jemnu motoriku lahko ju odlepis a moze lepit kadeco a hocikam. Chlapci v tomto veku maju radi volnu hru - hraju sa s vecami co najdu, fantazia ide na plne obratky. Ak ma vsetko, nekupila by som nic. Cim viac toho ma, tym viac sa nevie sustredit. A 3 rocny si uz vie povedat aj sam.

michaelaaa02
autor
Autor odpoveď zmazal
majulino
16. dec 2025
@michaelaaa02
Odpoveď bola zmazaná

@michaelaaa02 2/3 hračiek odloz a potom raz za dva/tri dni výber jednu z odložených

katulienocka999
17. dec 2025

@michaelaaa02 skúste tie magneticke kocky alebo spoločenskú hru nejakú (napr. Dragomino). A keďže ma fakt všetko a nechce sa s nimi hrať tak fakt iba jednu vec a nič iné co sa týka hraciek. Niekedy je dobre to dieťa sa nechať nudiť, nezahltit ho hračkami a ono príde čas kedy si začne sam vymýšľať to hranie 🙂