Išli by ste za krstnú mamu kamarátky?
Ahojte išli by ste za krstnú mamu dcére kamarátky ? Je to moja kamarátka od detstva no čím viac zisťujem že nie sme si až tak blízke ako sme si mysleli,ideme sem-tam na kávu stretneme sa aj s priateľmi ,ale rozmýšľam že za krstnú nepôjdem,lebo mám pocit že vnútorné sa o mňa kamarátka vôbec nezaujíma,aby mi písala že ako sa mám ,ako sa mi darí v práci ani nič tak neviem...pritom keď ju volám von alebo jej napíšem tak ide ,a zas neviem keď chcete ísť niekomu za krstného či by ste si nemali byť s tými ľuďmi blízki ...aký máte na to názor ?
Môj syn má krstnych mojich kamarátov,vzhľadom na životné okolností sa stretávame malo,ale taký je život,ale vychádzame dobre.
Ja som kamarátkinej dcére krstná. Oľutovala som...už by som takú chybu nespravila. 🙄
Krstna mama musi splnat funkciu krstnej. Co znamena narodeniny, meniny, Vianoce, Mikulas, letne prazdniny, popripade zimne prazdniny sa musi venovat. Plus navsteva, postaranie sa o dieta, ak rodicia potrebuju. Ak nemas toto splnat, odmietni.
@kornelies nie aj o duchovnu, ale hlavne o duchovnu, resp. o duchovnu. NIc viac a nic menej.
A to, ze niekto ocakava okazale a drahe dary, je, no, ako to povedat slusne?
Keby sa nieco stalo, pred zakonom su krstni rodicia v podstate nicovite nic...
Krst ma iba nabozensku a duchovnu "funkciu", pred svetskym zakom je to irelevantne.
nesla, mna takto volala spoluziacka zo strednej, ani sme sa od skoly nevideli, a ja mam jej ist za krstnu? urcite nie

ja som tiež takto odmietla ísť za krstnú. Chceli krstnú iba tak, aby niekto bol, a koniec. Ja som povedala, že by som sa nemohla tváriť, že nemám krsňa. Žiadne návštevy a pod. A nič sa nestalo. Krstnú vybrali inú a dobré vzťahy máme doteraz. Vidíme sa občas, pokecáme ale to je tak všetko.