icon

Je čudné nechcieť tradičnú svadbu?

16. aug 2024

Ahojte. Chcem len poznat vas nazor. Je podla vas cudne, ak netuzim po velkej svadbe alebo teda aj mensej, skor mi ide o to, ze ma nelaka obrad v kostole, riesenie priestorov, cateringu, vyzdoby, hostiny, zabavy atd okolo? Ja svadbu vobec nevnimam takto pompezne (teraz tym nemyslim nic v zlom) a nemam potrebu to prezivat s x dalsimi ludmi. Moja idealna svadba vyzera tak, ze je na urade za pritomnosti svedkov a koniec. Ziadne party, zabava, oslava, nic. Je to asi aj tym, ze som introvertna povaha, bol by to pre mna stres byt cely den „na ociach” a navyse nie som ochotna investovat niekolko tisic €, ktore by som radsej zurocila do byvania. Vsade vsak vidim, ako sa mi kamosky vydavaju - maju krasne videa, fotky a aj ony su krasne nevesty, ziaria, vidno, ze su stastna. Vtedy sa mi trocha zacnie, ze ja nic take nikdy nezazijem. Som cudna?

Strana
z2
doriiis
16. aug 2024

Ja nechcem mať žiadnu svadbu.🤷🏻‍♀️A či som čudná? Možno áno,neviem.A je mi to jedno

kristiii
16. aug 2024

Nie si čudná, si úplne normálny introvert. Ja by som sa tiež v živote nenechala namočiť do veľkej svadby (nemám rada ani cudzie veľké svadby). A organizovať niečo také by bola pre mňa smrť ešte skôr než sa to udeje 🤣.
S ex sme mali svadbu na úrade, len pár najbližších, asi 10, posedeli sme u nás doma, pre nás to bolo ideálne takto.

cacianka
17. aug 2024

Vies to preto sa pozreli na teba zabudované, lebo sú nastavené na pompézne, predvádzajúce sa aktivity.
Sú to také excentrické typy, chcú byť videné, oslavovane. Možno majú veľké ego, sebavedomie do neba, potrebu predvádzať sa.
Možno majú jednotvárny život, tak si ho potrebujú kompenzovať takýmto cirkusom.
To že ty taká nie si, nemáš také potreby, nerobí z teba zlého človeka. Introvertov je mega veľa, ale nevidieť ich tak, ako ako nevestu v štýle mega.
Lebo 1 predvádzania chtivá nevesta zatieni / zoberie pozornosť aj za 10 - 15 introvertiek.
Aj ty si môžeš urobiť peknú svadbu. Krásne šaty , kvety, ustrojeni svedkovia, hudba na matrike, fotky videjko, presun na nejaké pekné prírodné miesto, a tam fotky videjko, aj 2 holubice vypustiť, .
Zvaz aj rodičov a zo 2 kamošky, a svadbu si urobíš akú chces, aj spomienky budeš mať zvečnené

katka700
17. aug 2024

Nie si čudná ale rozumná a finančne gramotna. Sprav si takú svadbu aká ti vyhovuje a čo si myslia ostatní nerieš.

kristiii
17. aug 2024

Inak zabil ma argument, že na čo budeš spomínať na starobu. Za tie prachy, čo vyjde jeden takýto pompézny deň, by som si radšej zaplatila cestu okolo sveta a to by ešte len bolo spomienok. Ja beriem, že každý má iné priority, ale ten príspevok bol napísaný dosť odveci.

lauricka
17. aug 2024

Nie, je to úplne v pohode. Urob si to tak, ako je ti najlepšie.

rorino
17. aug 2024

Možno preto,že tebe stačí sobáš a oni chceli svadbu 😂.Ale to je úplne jedno,hlavne aby to bolo podľa vašich spoločných predstáv,a čo je najdôležitejšie,nech Vám to vydrží🙏

zuzulka558
17. aug 2024

Nie si čudná my sme ani fotenie nemali, kamarát nás po fotil doma v kostole a koniec

mikadooo
17. aug 2024

Čudné je, že to nechceš a potom končíš svoj príspevok tým, čím ho končíš.

lubossi
18. aug 2024

Hoci súhlasím so všetkým čo bolo napísané, predsa len je to míľnik v živote. Taktiež rodinná udalosť čo rodinu obohacuje. Ja by som našu svadbu nemenil a to na tieto veci vôbec nie som a som introvert.

nelca84
18. aug 2024

Nie je to cudne. Podla mna je skor cudne, ze v dnesnej dobe este niekto taku ceremoniu robi. A kolki si na to dokonca vezmu uver 🤦‍♀️ Ale co si vsimam z okolia, uz viac sa robia mensie svadby, len pre najblizsiu rodinu a potom nejaka grilovacka, gulasovica, chata... s priatelmi. Tiez sme sa zobrali len pri svedkoch, lebo inak by sme sa nevzali vobec 🙈

mk1111111111
18. aug 2024

Skor sa mi zda, ze by si aj v kutiku duse chcela taku tu pravu svadbu so vsim vsudy, pises to v zavere, ale povaha Ti to nedovoli. Tak zvol nieco na prieniku, mensiu s najblizsimi, v peknom obleceni, s fotenim a aby si si nemusela starat o tir"serepeticky" okoli, restauraciu pre par hosti Ti vyzdobia aj casnici.

Strana
z2