Je kabelka vhodným darčekom na 30. narodeniny?
Ahojte baby.Prosím Vás,myslíte že je vhodné darovať švagrinej na 30-tku lepšiu kabelku?Alebo viete mi niečo poradiť? Ďakujem
@zuzanka.zuzu Tak ona má rada kabelky.Nie určite nie kanárikovu zelenú.Len neviem akú značku a štýl myslíš.
Ja by som darovala nieco ine. Zena ktora si potrpi na kabelky si ich zvycajne chce vybrat sama
Aj poznáte jej vkus, prečo nie.
Ja osobne som dostala od švagrinej darčekový kôš, kde bola káva, čaj, oriešky, dezert a podobne.
@marienka123456789 Áno vkus máme dosť podobný.Chcem jej aj darčekový kôš kúpiť.A ešte nejakú kyticu.Len sa neviem rozhodnúť čo teda jej kúpim.
no napríklad iné je malá čierna chanel a iné je desigual 😉 proste či je skôr elegantná, alebo hipisáčka, alebo radšej boho štýl...
Ja by som stavila na istotu a dala jej darcekovy poukaz napr necj si tu kabelku vyberie sama.
Nemam moc rada tieto darceky, musis proste poznat jej styl uplne aby si sa trafila, takze ja som radsej za praktickost, poukazka a nech si vyberie.
Dostala som od synov na 50tku kvalitnu, znackovu, ale bolo to aj moje zelanie, oni sami potom vybrali taku klasiku.
A čo hovoríte na značku Vuch ?
Je to pekny darcek ale urcite by som sla skor cestou poukazky alebo sa akoze nenapadne poradit s jej muzom, nech ti ju ona odobri. Lubive maju pekne kabelky ale napr aj ta neutralna bezova moze mat nejaky detail co sa jej nebude pacit ( napr mne tie čierne kontury co maju na vacsine bledych).. ak ma rada elegantne tak aj Dajana Rodroguez ma niektore pekne
A čo hovoríte na značku Vuch ?
@anonym_autor ja mam kabelku ruksak.aj penaženku vuch a nie su moc kvalitne..z ruksaku sa mi po par noseniach ošupala.koženka pri chrbte a z penaženky zo značky W zišla farba tiež aai po mesiaci...ale su velmi pekne vyzeraju kvalitne..no nie su...ale zas za taku cenu nemožme čakať kvalitu..su celkom lacne..
Nie kabelka nieje vhodný dar, ak sa ide kupovať na náhodu, ak je to presne taká ako si povie ona, že chce vtedy áno, navyše píšeš, že má rada značkové tak značku vuch nepovažujem za značkovú kabelku, ale takú odrodu lacnejšieho šmejdu, značková kabelka stojí od 100 eur vyssie
@1ryba Pozrela som ich.A majú krásne kabelky.
@anonym_autor Určite jej kúp.Poukazka, darčekový kôš,to mi pripomína, že darca sa nesnažil, len to chcel mať za sebou.Pri pohľade na kabelku si vždy spomenie na Teba.Riad sa svojím srdcom a nie MK, vyberieš správnu.👍

áno. ak nie je kanárikovo zelená tak prečo by nie 😀 má rada tú značku? je to jej štýl?