Je krajšie meno Laura alebo Linda?
Mesiac do porodu a nevieme sa rozhodnúť na mene.
Ktore sa vam páči viac ? A ako by ste takymto menam povedali ešte inak?
Tak daj obidve, vela deti ma dve mena, mozno sa tiez rodicia nevedeli rozhodnut
laura
Laura (je take "medzinarodne" 🙂 (laurus je vavrin, pre vitazov 🙂
... Pri Linde si spomeniem, ako sa jej decka v skolke smiali Linda-Pinda 🙂
Inak v roku 2015 je Laura v prvej desiatke 😉
Laura = Laurita, Laurinka.... Linda - Lindus...Palinda ...Palindak...tak volaju nasu susedu a je uz dospela zena.
Za mna jednoznacne LAURA...najkrajsie.
Mne sa pacia obidve, rozmyslala som na Laurou, ale potom mi to vsetci znechutili,na kazde meno co som mala vybrate povedali ze to je jak pre psa...Laura, Lauri, Laurinka, Lala a Lindu mam kamosku a hovorim jej Lili 🙂 Lindus, Lila...obidve su krasne
Ja som linda ( pocas detstve sa tak volal kazdy druhy pes) trpela som az do dospelosti, meno sa mi nepacilo v case narodenia som bola prva linda v nasom medte trnava. Teraz som si zvykla. V case detstva bezal madarsky serial linda karatistka tak som od spoluziakov pocuvala uvodnu melodiu. Oslavuju ma teraz, lindi, lindus alebo linda. Neznasam oslovenia lindicka,a podobne skomoleniny.
Laura celkom fajn mame v rodine, paci sa mi lauruska, laurika ale pocula som aj od pubertakov lavra cerv.
Jednoznacne Linda, Lauruska je uz kazda druha 🙂
Laura 🙂
Priklanam sa k Laure 🙂
urob tak , aby dobre bolo aby sa jej v skole nevysmievali linda mala pinda a pod.
laura je fajn 🙂 aj ked je linda krajsie 🙂
Ja mám doma aj Lauru aj Lindu 😅 😅 😅 A tretia by bola Lujza, ale to už neplánujeme 😅
JA MAM DOMA LARU LINDU 😀
Linda. 😊 Nikdy nikto nepovedal Linda pinda. Volalu ju Linduska, Linda, Lilka, Lili.
Linda je krajšie. Lara-Larika eeeeee.....
Mne sa pacia takmer vsetky dievcenske mena na L - Linda, Laura, Lucia, Livia atd. Ale k otazke - za mna urcite Linda, je to krasne univerzalne a este stale nie prilis rozsirene meno, ja masovky nemusim 😉
aj ked sa volam mirka mna mamka ako male dieta niekedy volala pinda-linda ked sa somnou salila.. mne sa viac paci Laura 🙂
podla mna by si mala dat na svoj vlastny pocit alebo to urob ako my tiez sme vahali medzi dvoma menami a dala som hlasovat v rodine a nie tu na koniku.Predsa len nech rozhodnu ludia s ktorymi bude dieta zit a nie niekde vo fore.My mame Lindu a nelutujeme uz to nieje take caste meno ako volakedy pritom je to kratke zaroven pekne dievcenske meno. Mimochodom tu Lindu -pindu pocujem prvykrat a myslim si ze nech ma dieta akekolvek meno ked budu chciet aj tak sa budu posmievat na niecom inom...
Laura je už každá druhá, skôr Linda by som dala.
Laura :D
🙂 Pred sedemnastimi rokmi riesila tuto dilemu sestra. Vybrala Linda ....dnes si neviem predstavit, ze ta nasa kocka by bola Laura 🙂 Nasa Linduska 🙂

daj Lejla a mas kompromis 😀