icon

Je krajšie meno Lukáš alebo Marko?

nathuska
12. aug 2013

Lukaš Kališ alebo Marko Kališ?

kepassa
12. aug 2013

nechaj si vybrat svoje babatko, mozno si vyberie samo krasne su obe 😉

dolijalu
12. aug 2013

Marko sa mi hodi viac🙂)
A baby, ked neviete na jednoduchu prosbu o Vas nazor odpovedat k veci, tak tu nepiste, je to otravne
Sama teraz vyberam mena pre dvojicky a tiez som si nechala poradit....mozno niekto spomenie nieco, co by mne samotnej ani nenapadlo...a vobec si nepripadam sprosto

nicolle21
12. aug 2013

u mňa tiež Marko 😉
@dolijalu super mená si vybrala 😉 ja som mala pre chlapcov-dvojičky tiež Alexander a Maxim.. nakoniec máme len jedného, tak ostal Maxim 🙂

indira
12. aug 2013

marko 🙂

sendy182
12. aug 2013

uvidíš ho prvý krát a povieš si to je istý Lukáško 🙂 🙂 🙂 alebo žeby Marko 😉 😉 😉

azara
12. aug 2013

Krajšie je Lukáš, k priezvisku sa hodí lepšie Marko, ale to je podľa mňa nepodstatné, málokedy sa človek napr. predstavuje menom aj priezviskom.....

kiwi82
12. aug 2013

tiež som toho názoru že dvakrát šš sa ťažko vyslovuje, preto by som uprednostnila Marka 😉

lulu_lu
12. aug 2013

obe su pekne. Viac sa mi paci Lukáš, hoci je ich možno viac, ale Marko sa lepšie vyslovuje. Ale k priezvisku, je take slovenske sa skor hodi Lukáš. Marko ide tak do exotiky , podla mna🙂

a komenty si nevsimaj, tiez mi lezie na nervy, ked niekto mudruje a odcudzuje niekoho, ked prosi o radu.
Ved na to MK je 🙂)

zelam vsetko len to naj naj 🙂
Na Lukasa soms a narodila🙂
Ja mam vybrate Šimon alebo Alex Braun

sonagolisova
12. aug 2013

Lukas nie , je to velmi šš ušuslane...aj podla mna sa hodi k priezvisku viac Marko..pripadne by som si este raz presla kalendar alebo nejaku stranku s chlap.menami

happygirl
12. aug 2013

Marko 🙂 Je to milé meno, páči sa mi (a Lukáškov je už veľmi veľa podľa mňa) 😎 ale aj my keď sme staršej dávali meno mysleli sme, že Nín nebude veľa a potom kam som sa pohla samá Ninka 😀

nikol805
12. aug 2013

Ja som chcela Maxima,Marka al..Richarda.....nakoniec vyhral Richard ;))
Z tychto dvoch určite Marko ;)

ocko78
12. aug 2013

Lukinko,, Lukino jednoznacne 🙂

kalianka
12. aug 2013

Jednoznacne Lukas. A este krajsie ako Marko je Marek....

siska53
12. aug 2013

Mne sa paci viac Lukáš k tomu vasmu priezvisku, aj ked ich je dost. A Kristian Kalis? Alebo Matúš Kališ? Hm?

ve2
12. aug 2013

urcite Marko .....aj moj 8r. syn je Marko ;)

ivka225
12. aug 2013

Su lepsie zemiaky, alebo ryza?

mamina2208
12. aug 2013

Lukáš 🙂

mirka_aa
12. aug 2013

@nathuska mam len dejavu ci jak sa to pise ,ci co? mne sa zda ze raz uz sa niekto pytal presne na tieto mena s tymto priezviskom :P

jadinka
12. aug 2013

Mne ss paci lukas,aj moj drobec sa tak vola,ale k vasmu priezvisku sa viac hodi marko

girasol
12. aug 2013

obidve su pekne, ja hlasujem za Marka, moj manzel je Marko

talula
12. aug 2013

prečo vždy musí niekto k takejto otázke komentovať nech si vyberú meno sami a nedávaj to sem a bla bla bla... Ved si aj meno sami vyberú, o to sa nebojte! Možno chcú mat len istotu, prehlad a pod...
A teraz k otázke, mne sa viac paci Marko, Lukas sa mi nikdy nepacil

elen83j
12. aug 2013

Marko 😵

pakin
12. aug 2013

Marko 😵 😵 😵

bbtina
12. aug 2013

Jej, moji chalani sa mali volať Marko a Lucas ale od Marka som upustila lebo jedného či poznám volajú Maro a to sa mi vôbec nepáči ale Lucas ostal 🙂

adriana89
12. aug 2013

lucas bez mäkkeho s....inac marko

zojaaa
12. aug 2013

Pre mna jednoznacne lukas, ale k tvojmu priezvisku je lepsie marko

demeterka
12. aug 2013

Podla mna Marko k priezvisku urcite lepsie 🙂 a nevsimaju si tie ťapy co komentuju ze co to sem davas nech sa rozhodnes sama, oni sa len nudia a maju potrebu si rypnut, lebo keby boli normalne tak otazku co ich nezaujima proste prehliadnu a nekomentuju to. Celkovo sa na MK nachadzaju kadejake "osoby" ktore si tu kratia dlhu chvilku otravovanim ostatnych. Ja som minule napisala ze moj syncek ma rok a ze mu zelam vsetko najlepsie a nejake kravy mi zacali pisat ze ved si to tu aj tak neprecita tak nech mu to radsej poviem osobne 🙂 no tak to je inteligence...
A nakoniec mozno vyberiete aj tak uplne ine meno ako je vyber tychto dvoch, my sme zmenili nazor dokocna rovno na porodnej sale 🙂 a dali sme take meno ktore sme s nikym neprebereli lebo by nam to aj tak kazdy ofrflal, ale ked sa uz maly narodil a potom sme povedali jeho meno, potom uz nefrflal nikto lebo uz bol len zlaty 🙂

kataina
12. aug 2013

Ahoj,
pekné su obe mená. A nerozmýšlali ste dať malému dve krstné mená? Mne by sa páčilo Lukáš Marko Kališ. Ani tie "š" na konci by už nevadili. 🙂

dejka77
12. aug 2013

Pri Lukasovi posobia rusivo dve "š". Marko sa viac hodi k priezvisku.
@ivka225 Ja mam radsej ryzu 🙂

cerez
13. aug 2013

MARKO