Je krajšie meno Marko alebo Oliver?
Marko alebo Oliver?Priezvisko je Kalis.
mne sa viac paci Marko 🙂
poznam MArka a všetci mu vravia MArek... Oliverka nepoznam a je to pekne meno Marko sami paci menej
na porodnej sale ta osvieti🙂
Oliver mu bude hovorit malokto, skoro kazdemu vravia Oli, navyse je ich teraz ako maku.
My sme k tomu mali este Tomasa, a ked sa narodil stal sa normalne slovensky Marek. Takze nevyhralo ani jedno svojimsposobom.
A ked sme zistili , ze naokolo su Olikovia kde sme s pozreli, aj sme boli radi.
Ale uvdis az ti ho ukazu povies to spravne meno.
k priezvisku mi ide ovela viac Oliver, pekne to sedi 😉
mne sa pači Oliver, aj s tym priezviskom to pekne sedi, ale obidve mena su pekne, maj sa
Je to úplne jedno, je to len o zvyku. Za pár mesiacov, ako ho budete oslovovať, vám to ani nepríde, bude to prirodzené.
My máme doma Olivera 🙂
Jej mi sme tiez chceli Olivera,ale nakoniec budeme mat Amy /Ejmi/ Kalisovú
Oliver 🙂
Marko 🙂
Marko
Oliver
Oliver
Oliver
Budem sa opakovať, OLIVER.
oliver
My sme tiež mali dilemu nevedeli sme sa rozhodnúť medzi Tibor a Tobias a nakoniec sa náš synátor volá Tobias-Tibor Kišš 😝
určite Oliver 🙂
Obidva sú pekné, ale mne osobne sa viac páči Marko
Oliver sa mi paci, ale iba pokial je nositel mena maly. 😅 k dospelemu mi to potom uz nejak nepasuje 😵 takze ja som za meno Marko 🙂
Možno Vám pomôže pri rozhodovaní pozrieť sa na význam mena 🙂
K priezvisku určite Oliver ale inak Marko.
Skôr Marko, aj keď mne osobne sa ešte viac páči klasika - Marek. Oliver radšej nie, je ich teraz straaaašne veľa.
oliver
Marko je pekne meno...
ja mam Olivera a ano hovorim mu aj Olino ale len ked ma nastve a ostatni mu hovoria Olko, Oliverko, vobec mu nehovoria skaredo, doma mu hovorime Olicko a Olinko este.. aj na Marka urcite niekto vymysli nieco skarede.. napr Marek-oharek sa u nas hovori a tiez si to budu ludia mozno mylit s menom Marek a bude ta to stvat
Oliver mi pasuje viac k tvojmu priezvisku.. Marko je take akesi tvrde
Oliver
Mne sa viac paci Oliver

mne sa paci marko ale len ty musis sama vediet ktore by si chcela synovi dat a ktore sa tebe paci