icon

Je potrebné dávať darčeky budúcim svokrovcom?

19. nov 2024

Ahojte, chcela som sa opýtať,lebo priateľovi rodičia mi kupujú stále niečo má Vianoce,avšak ja som im tiež kúpila párkrát ,ale minulý rok som sa už na to vykašľala lebo ide to aj do peňazi a príde mi to zbytočne , keďže ešte nie sme manželia ,moji rodičia dávajú priateľovi na Vianoce darček ale on im tiež nič nedáva,no ja som dávala aj jeho sestre atď a oni mi na silu dávajú každý rok tiež a pritom hovorím že to je zbytočne lebo potom sa zle cítim ze im nedávam,myslíte si že je potrebné dávať na Vianoce darčeky budúcim svokrovcom ak ešte nie sme manželia ?

pribinak
19. nov 2024

Pre dobre vzťahy ak kúpiš krabičku luxusnej coko a nejakú dobrú fľašu, tak tá to nezabije

ssimusska
19. nov 2024

Rodine môjho priateľa nekupujem nič. Niesom u nich ani na vianoce. Popravde vianoce neoslavujem skoro vôbec. Priateľovi kúpim niečo, tomu to dám osamote.

kavasmliekom
19. nov 2024

Keď sme boli pozvaní, tak sme kúpili spolu, sama som nedávala darčeky. Čiže už teraz manžel kúpil za nás oboch. Alebo ja aj za neho

guudy
19. nov 2024

Davat spolocny darcek. Aspon symbolicky, bud nieco domace, alebo kvalitnu cokoladu 🙂

0silvia0
19. nov 2024

ak by mi oni kupovali, tak by mi bolo trápne nekúpiť nič. Buď kúpte niečo spolu s priateľom alebo nejakú drobnosť: med, darčekové balenie kávy, čaju, fľašu atď., dá sa vybrať niečo, aby ťa to nezruinovalo.

januska12323
19. nov 2024

Máte dávať spolu a na mieste frajera by som sa hanbila.

faasx
21. nov 2024

Je jedno či to je frajer alebo manžel. Patrí sa dávať dary. Teda ja to mám tak. Že keby môj priateľ nechcel kúpiť darček mojim rodicom , tak by sme mali vážnu debatu. Ale my sa s mojimi rodičmi stretávame častejšie vieš, ja napríklad s jeho mamou nie a ani on. Ale ku mojim chodíme aj na Vianoce. Čiže im dávame spoločný darček, ktorý financuje on.. (to nebolo moje pravidlo, aby to financoval, on je proste taký, že ma nenechá nič zaplatiť) a takisto moji rodičia jemu davaju darček