Je rozdávanie kúskov torty novým trendom?
Neter mala 15,.mala som doviesť aj mamu, cestou sa však pokazilo auto, došli sme dosť neskoro. Mama je diabetička, tak ma ani nenapadlo na mieste keď som dostala kúsok torty a už sme aj šli. Teraz vidím na soc sieti foto netere ,,tortou,, jeden veterník, jeden punčak, jeden kúsok torty (to čo som tam zjedla) atď 8 ks, toľko kusov ako sme boli pozvaný. Je to nejaký nový trend?
nechceš to radšej nakresliť
ved to nemá ani hlavu ani patu
A napisa k tomu,tolko toho zjedla navsteva a nam nic nezostalo.Asi boli hladni.
@anonym_autor lepší bol trend, keď bolo 50 koláčov a torta, z čoho sa polovica vyhodila?
Za mňa je to v pohode. I keď ja vždy pečiem tortu, lebo nás je dosť a zje sa, už som bola na pár menších oslavách, kde to bolo vyriešené takto.
Mávame aj oslavy, kde sú len zákusky a nie torta, dokonca a nie kopy, lebo nemáme radi plýtvanie jedlom a bolo to tak vždy…
To je po slovensky?
Riešiš úplne hlúposti, píšeš jak hotentot. No, meškala si, tak buď rada, že sa ti vôbec niečo ušlo. Nezavid a nebuď malomestiacka trubka
@anonym_autor ja už premýšľam že či mám mozgovú porážku 😄😄 ale vidím že našťastie viacerí nerozumieme o čom je tento príspevok
@anonym_autor ja už premýšľam že či mám mozgovú porážku 😄😄 ale vidím že našťastie viacerí nerozumieme o čom je tento príspevok
@anonym_1531fc myslím,že nechápe nikto..
Och pane bože, kto chce chápe....
neter nemala tortu, sviečku je dala sestra do daakého koláča, ona jej kúpila asi čo našla na poobede v cukrárni, neviem. Jeden kúsok nejakej čoko torty, jeden punčak, jedna divoška, jeden veterník, niečo kokosové, niečo ovocné. Proste 8 ks rôznych zákuskov, hodené len tak na tácku. Ak je pomenej hostí dá sa kúpiť upiecť aj mini torta.
Len som sa pýtala či je to nový trend ?
🤣🤣 Pomoc🤣🤣
Riešiš úplne hlúposti, píšeš jak hotentot. No, meškala si, tak buď rada, že sa ti vôbec niečo ušlo. Nezavid a nebuď malomestiacka trubka
@doriiis nezávidím, položila som iba jednu otázku?
Vyhoď vešteckú guľu lebo nefunguje
neter nemala tortu, sviečku je dala sestra do daakého koláča, ona jej kúpila asi čo našla na poobede v cukrárni, neviem. Jeden kúsok nejakej čoko torty, jeden punčak, jedna divoška, jeden veterník, niečo kokosové, niečo ovocné. Proste 8 ks rôznych zákuskov, hodené len tak na tácku. Ak je pomenej hostí dá sa kúpiť upiecť aj mini torta.
@anonym_autor Pane bože, vyjadruješ sa ako tatar. Úvod, jadro, záver. Také jednoduché si nepamataš zo školy? Ty si nemala ani úvod, ani záver, len nejakú zlataninu.
@anonym_autor ... Nabudúce sed radšej doma, lebo strašnú sprostosť riesis
@anonym_autor žiaden nový trend,, za mňa fajn riešenie. Torta nie je povinná. Niekto má rád rôzne chute pre spokojnosť všetkých.
@doriiis nezávidím, položila som iba jednu otázku?
Vyhoď vešteckú guľu lebo nefunguje
@anonym_autor ...nie každý je torto maniak a nie každý objednáva 50 zákuskov na každú príležitosť. Dostala si? Dostala. Ak sa ti nelubilo, nabudúce nikam nechoď napec si doma 3 torty a zjedz ich sama.
tak mozno mali viac ale nechcela to pchat na fotky ..trend to nieje - kazdy ma tolko kolko si moze alebo chce dovolit ... nieje dane zakonom,ze musi byt torta cela .. alebo xy druhov zakuskov.. a veru ani ja som to nepochopila -som rada,ze niesom jedina
@doriiis Tipujem to na nejakú jednoduchú menej vzdelanú osobu. Tieto jednoduchšie osoby sa nevedia poriadne vyjadrovať, kedže celý život čítali minimum kníh a jediné čo vedia, je čumieť do mobilu, kde kukajú nejaké stupídne "reels-ka". Potom sa pri napísanom jednoduchom príspevku zamotajú a posplietajú z toho nesúvislý guláš 😀 O tom že riešia ešte úplne banality ako dôležitý problém ani nehovorím
@doriiis položila iba otázkou.
A ten kto pochopil aj odpovedal.
Je to podľa toho nový trend, že ak niekto pozve piatich na oslavu a dokopy ich tam bude osem, tak kúpi iba osem zákuskov. Možno iba osem sendvičov..
Je to podľa toho nový trend, že ak niekto pozve piatich na oslavu a dokopy ich tam bude osem, tak kúpi iba osem zákuskov. Možno iba osem sendvičov..
@anonym_autor Položila si nesúvislú otázku. Nikto nie je povinný lúštiť tvoje myšlienkové pochody ktoré nevieš jasne a zreteľne vyjadriť. Až teraz v tomto príspevku ten tvoj "guláš" začína dávať zmysel, že čo si sa vlastne chcela spýtať. 🙂
Fakt ta uvodna sprava je napisana totalne odveci. Komentar uz chapem. Preco si sa tam neopytala preco to riesili takto? Je ti to luto? Ze nemala oslavenkyna klasicku tortu? Alebo ty ze si nemala z oslavy?
Je to kazdeho vec... ja sa snazim (ak nestiham piect) aspon marlenku a sviecky.
@anonym_autor a na co kupovat viac? Vsak jeden zakusok na osobu staci, pre diabeticku ani ten. Ked mala mama hypoglykemiu, vie co ma robit.

Asi ti nerozumiem