Je šmýkľavka vhodný darček pre dvojičky?
Myslíte že je dobré dať dvojičkám na prvý rôčik detskú šmykľavku? Dosť som nad tým rozmýšľala ale nie som si istá či to ešte není pre nich skoro aj keď čoskoro už budú chodiť
Podľa mňa je to skoro.
Ako sú také maličké detské, my sme ju mali v detskej izbe.
@yvanielka
@yvanielka
@br4n
@benimnadir
Alebo.potom som rozmýšľal im kúpiť taký ten stan s tunelom
@xmichaellaa stan s tunelom bude na prve narodky lepsi. 👍
@benimnadir len neviem aký lebo sú to dvojičky chlapec a dievča tak neviem aku farbu
@xmichaellaa nejaku unisex, trebárs zelenu. 🙂
@benimnadir to mi príde skôr pre chlapca
@xmichaellaa zelena je pre mna farba, ktora sa hodi pre obe pohlavia. Ja by som dala aj fialovu, oranzovu, kapucino..za mna je chlapcenska modra a dievcenska ruzova, ostatne su ok pre oba pohlavia.
Mali sme maly detsku, za mna super na doma na zahradku.
v rodine kupili rocnemu podobnu (o chlp vyssiu) ako postla yvanielka - krpec mal radost, za mna super darcek, len bolo ho treba pridrziavat ked liezol hore aj ked sa spustal.
Podľa mňa šmýkačka je dobrý nápad .. našej sme kúpili keď mala asi 16 mesiacov a hneď ju využívala .. druhá už od 10 mesiacov sa šmýka .. nemusia sa šmýkať v sede .. oni si nájdu svoj sposob
@xmichaellaa závisí od dieťaťa. Môj má rok a takmer 4 mesiace a bežne sa už šmýka na ihrisku, samozrejme, trošku s pomocou. Začal tak pred 2 mesiacmi a baví ho to. Doma by sme však šmykľavku nechceli.
@xmichaellaa tvoje deti?
A co take tie velke penove kocky? Schodiky, veza sa z toho poskladaju
Smyklavka by mi doma zavadzala, vy to mate doma velke?
@kitycat nie moje ale švagrine

@xmichaellaa manzel dcere kupil na tretie narodeniny, na prve sa mi to zda trosku skoro.