icon

Je tabletka po vhodný vianočný darček pre priateľa?

20. nov 2025

Čo poviete je dostatočný darček tabletka po a nejaké spodné prádlo pre priateľa k Vianociam? Bol by to síce spoločný darček. Aby sme mohli mať sex bez kondomu. Myslite že bude s takým darčekom ok? Spokojný?

Strana
z2
anonym_7507e0
20. nov 2025

jasné a s pohlavnou chorobou ktorá može príst tiež bude spoko 🙂

parvinka0001
20. nov 2025

Tebe hrabe len tak si dať tabletku po aby ste mohli mat sex bez kondómu ? To ozaj ti za toto to stojí pre jeden sex a potom opäť s kondómom ? .

Keď bude chcieť už stále tak čo tie tabletky budeš žrať ako lentilky ?

sissy27
20. nov 2025

@anonym_autor tabletka po - akože si ju má dať on ? 😀 veď tvoje tehotenstvo vo finále nie je jeho problém, len tvoj. Neviem či bude spokojný, ale bizár je to teda riadny 😀

parvinka0001
20. nov 2025
@sissy27

@anonym_autor tabletka po - akože si ju má dať on ? 😀 veď tvoje tehotenstvo vo finále nie je jeho problém, len tvoj. Neviem či bude spokojný, ale bizár je to teda riadny 😀

@sissy27 veď to je prenu - spoločný darček

anonym_bec34d
20. nov 2025

@anonym_autor to mu tam radsej pribal normalne cele balenie antikoncepcnych tabletiek... Nebude to len na 1x a ty si totalne nerozhadzes svoj cyklus/nedostanes zbytocnu mega davku hormonov. Jednorazova tabletka sa ma uzivat ako nudzova antikoncepcia ale tak je to tvoje telo.

sissy27
20. nov 2025
@parvinka0001

@sissy27 veď to je prenu - spoločný darček

@parvinka0001 neviem no, ja by som si pre seba vybrala niečo lepšie ako tabletku po 😀 aj ako "spoločný darček" si viem predstaviť 300 iných vecí ako jeden sex bez kondómu a s rozhádzaným cyklom 😀

parvinka0001
20. nov 2025
@sissy27

@parvinka0001 neviem no, ja by som si pre seba vybrala niečo lepšie ako tabletku po 😀 aj ako "spoločný darček" si viem predstaviť 300 iných vecí ako jeden sex bez kondómu a s rozhádzaným cyklom 😀

@sissy27 jej to zrejme stačí 😁

anonym_0ecad0
20. nov 2025

ja som si to musela 3 x precitat, ci dobre vidim, tabletka po ako vianocny darcek 😆 inak vies o tom, ze ked uz prebehne ovulacia je tabletka po na dve veci, daj si predpisat antikoncepciu, lebo toto co predvadzas je dno dna

minenkaa
20. nov 2025

@anonym_autor vsak sa ti aj do anaalu môže spraviť a nemusis vyhadzovať peniaze za tabletku,blba si takto peniaze vyhadzovať

ibrunova
20. nov 2025

Tabletka po nemá byť každodenným riešením sexu bez ochrany

thereisabear
20. nov 2025

A vieš, že aj po tej tabletke môžeš otehotnieť? Čo potom? Na Valentína si dáte interupciu?

luccys
20. nov 2025

Tabletky potrebujes, ale skor "na hlavu".

luccys
20. nov 2025
@thereisabear

A vieš, že aj po tej tabletke môžeš otehotnieť? Čo potom? Na Valentína si dáte interupciu?

@thereisabear 😄😄

anonym_b6d79c
20. nov 2025

@anonym_autor Toto je aj reálna téma? Až sa bojím, že áno.
Tebe dobre kúruje. Daruj si tabletku pod stromček, ale na hlavu.

domka222
20. nov 2025

A ty budeš spokojná, ak aj napriek tabletke otehotnieš?

anonym_e6dba3
20. nov 2025

Tipujem, že chceš decko a on nie a takýmto spôsobom ho chceš ojebabrať. Synovi vždy hovorím, že sex len kondómom a takýto návrh nech je pre neho povestný red flag a nech vzťah ihneď ukončí.
Normálne dievča by toto totiž nikdy v živote nenavrhlo a nezahrávalo by sa s osudom. Mimochodom, ako si priateľ odkontroluje, že tú tabletyku naozaj zješ? Či sa záhraš, že áno a budeš dúfať, že zostaneš tehotná, a y si ho mohla vydierať deckom?

anonym_5af114
20. nov 2025

Wtf? 🙂 🙂

ciola
20. nov 2025

Nemyslim si, ze tabletka po je celkovo vhodna. Je to len uz uplne posledna moznost, ak nieco z ostatnych veci zlyha. Nebrala by som to uz vobec ako darcek. Kondom ta predsa nechrani len pred otehotnenim 🙄

sissy27
20. nov 2025
@minenkaa

@anonym_autor vsak sa ti aj do anaalu môže spraviť a nemusis vyhadzovať peniaze za tabletku,blba si takto peniaze vyhadzovať

@minenkaa to by možno ocenil ešte viac 😂

lienka.7
20. nov 2025

@anonym_autor robíš si srandu, ze trollik?

ukgirls
20. nov 2025

najhorsi darcek - to uz mu rovno zaplat k.vu a seba neohrozuj alebo si daj predpisat antikoncepciu .. pripadne jemu poukazku na podviazanie vajec ... a daj mu to do hracej karticky s pesnickou Jingle bells

natalka13
20. nov 2025

A teraz tu o Cervenej ciapocke

letfenixa
20. nov 2025

Mám taký problém, že si myslím, že ľudia majú rozum. A potom si prečítam niečo takéto a nemôžem uveriť vlastným očiam.

ivik4
20. nov 2025

Boze toto je tak silene napisana trapna diskusia😀

dennissa16
20. nov 2025

😂😂 koľka kreativita

bomba36
20. nov 2025

A mne dajte niekto poldeci nech zabudnem na tú blbosť čo som si tu práve prečítala 😄

zuzubb007
20. nov 2025

Sex bez kondómu môžete mať tak či tak, ak vie skoro vytiahnuť 🤣, väčšiu kravinu ako tabletku po, kde si raz užije chlap a ty budeš nadšená pol roka z rozhádzaného cyklu toto ozaj napadne len ...

viestta
20. nov 2025

Ty si najobetavejsia frajerka pod slnkom. Alebo najhlupejsia? Mozes si vybrat

anonym_e0a49c
20. nov 2025

@anonym_autor wau, bude sa môcť raz za rok vystriekať 😂🫣, to už je teda dar... On ti dá čo? Oholí si po prvýkrát Johnnyho, aby sa ti komfortnejšie robil orál?
Každopádne, tú tabletku po si pre istotu určite dajte 🙏.

zuzanka.zuzu
20. nov 2025

TOTO JE GENIÁLNE 😂😂😂 že mne táto otázka nenapadla 🙈 mne sa to tu podarilo vytrollovať len raz s otázkou či 2 čiarky na teste znamenajú dvojičky, ale teda smekám pred touto otázkou 👍😎😂😂😂

Strana
z2