icon

Je vhodný darček od rodiny vo forme sexuálnej hračky?

15. jan 2025

Je podla vas normalne ked vam člen rodiny, kupi darcek typu. Sexualna hračka? Keď napríklad otec dcére kupi vibrátor,

Strana
z4
adalmba
15. jan 2025

Normálne to nie je, možno chcel niečo naznačiť 😆

autor
15. jan 2025

@adalmba Čo take😂

adalmba
15. jan 2025

Čo ja viem, mne otec vybrator nekúpil, možno sa máme nepáčil 😆 možno si myslí, že ty potrebuješ 😆

ivik4
15. jan 2025

Fuj

glorikarebeka
15. jan 2025

Je to nechutné a to teda ja akceptujem takéto veci mať doma,ale nie od rodiča

elviku11
15. jan 2025

otec dcére - tak tam musí byť fakt niečo choré v tých vzťahoch.
Ale keby to kúpila napríklad nejaká žena/dievča svojej sesternici, s ktorou sú kamošky, v rámci srandy, to by som ešte pochopila.

nivea123
15. jan 2025

Tak to je choré a nechutné. Danému otcovi, dedkovi alebo strýkovi by som vyčistila žalúdok a povedala, nech si s tým poslúži ako chce a viac s nim neprehovorila. Fuj, nie som žiadna konzerva ale toto jednoducho nie 🤮
Presne, je iné, keď to spraví sesternica-sesternici, bratranec-bratrancovi. Ale otec-dcére? 🤮

really8
15. jan 2025

Ten priklad si si uplne vymyslela? Lebo otec dcere je nechutne. Ale keby mi to da blizka sesternica napr vramci srandy. Zalezi od vztahov.

autor
15. jan 2025

@nivea123 prave to že nemam zly vztah s otcom a je uplne normalny, no našla som si v izbe krabičku a tam toto. a je to na 100% od neho.

autor
15. jan 2025

@really8 prave to ze nevymyslela

elviku11
15. jan 2025

našla si si vo svojej izbe krabičku a myslíš si, že je to darček od tvojho otca? Ako vieš, že je to pre teba? Čo keď to tam zabudol? A čo keď to tam nedal on? Čo tak sa spýtať a vyjasniť si, od koho a pre koho to je?

autor
15. jan 2025

@elviku11 1. moja izba je to, 2. na krabici bolo moje meno že pre koho, 3. písmo je otcove

evcagabi
15. jan 2025

Humus 🤮

autor
15. jan 2025

@evcagabi vdaka za nazor, a rada čo s tym? Otec je normalny tak neviem ci on to berie inak alebo co zas teraz neviem ze co a ako…

evcagabi
15. jan 2025

Kolko mas rokov? Ja keby si nieco take najdem od otca.. uf, ani predstavit si to veru neviem, co by som robila 🤷‍♀️

autor
Autor odpoveď zmazal
zuzubb007
15. jan 2025

Ja by som si povedala fuj starý uchylak, to ako vážne? Nemohol si to odložiť u teba pre frajerku s rovnakým menom alebo čo ? Neverím, že toto by normálny otec kúpil dcere, už by som na druhy deň išla do podnajmu

mia1122
15. jan 2025

Sorry, to je dosť choré. Asi by som sa v blízkej dobe odsťahovala a s otcom prerušila kontakt.

autor
15. jan 2025

@zuzubb007 no prave to ze je to na 100% pre mna viem to proste a neviem no je to zvlastne nikdy sme sa ani len nebavili o nicom intimnom a podobne…

andreakotesova
15. jan 2025

Možno ti chcel naznačiť, že je najvyšší čas nájsť si frajera a odsťahovať sa 😅🤣

autor
15. jan 2025

@mia1122 to mi zas pride moc aby som sa s nim prestala bavit kvoli tomu, on to mozno inak berie ktovie su rozny ludia, je to divne ale no…

autor
15. jan 2025

@andreakotesova to je dost mozne😂

mia1122
15. jan 2025

Máš sladkých 20 rokov. Ešte sa na svet pozeráš inak.
Ver mi, je to dôvod na odchod z domu. P. S : začni si kontrolovať spodné prádlo, ci s nim tvoj fotrik niečo nerobí.

tim23
15. jan 2025

Veď sa ho opýtaj prečo ti to kúpil.. Ale áno, súhlasím že je to veľmi divné

lucia13022023
15. jan 2025

Je to nechutne.

ina2405
15. jan 2025

Dúfam, že si trol. Ak nie, odsťahuj sa. Otec je perverzák.

unicornlady
15. jan 2025

Máš aj mamu?
Keby sa jej zdôveríš a nech sa ona spýta?

autor
15. jan 2025

@unicornlady mam len nebyvaju spolu uz

unicornlady
15. jan 2025

A ty bývaš s otcom, nie s mamou?

andymi
15. jan 2025

No trapne - netrapne, zober darcek, sadni s otcom a spytaj sa na dovod tohto daru. Par minutovy rozhovor prezijes a budes vediet, co ho k tomu viedlo. Urcite si to radsej vyjasnit, ako zit dalej v neistote. Ja by som sa s nim nedokazala stretavat (hlavne ked pridu deti), keby som mala podozrenie, ze je to nejaky uchyl.

Strana
z4