icon

Je vhodný darček od rodiny vo forme sexuálnej hračky?

15. jan 2025

Je podla vas normalne ked vam člen rodiny, kupi darcek typu. Sexualna hračka? Keď napríklad otec dcére kupi vibrátor,

autor
Autor odpoveď zmazal
mia1122
15. jan 2025

Povedz to mame a ak môžeš, odid bývať k nej. Pre vlastnú bezpecnost

autor
15. jan 2025

@mia1122 bezpecnost? otec mi nikdy nic nespravil nenaznacil ani nic podobne, toto je naozaj velke prekvapenie, necakala by som to od neho no zas nemyslim si ze je nejaky uchyl…

autor
Autor odpoveď zmazal
mia1122
15. jan 2025

Tak potom to nechaj tak a počkaj, až sa niečo stane.

deedol
15. jan 2025

a vie otec, co ti dal? teda vyzera to ako ocividny vibrator?

autor
Autor odpoveď zmazal
fairyy
15. jan 2025

to je extra cudne... nevola sa tvoja mama rovnako? 😂 ze mozno to nasiel a cez teba posiela mame ...

anna777115
15. jan 2025

Tak, ty si to este ani nerozbalila a už vieš,ze je to vibtator, lebo to hrká.Tieto temy,čo sú tu posledne dni, vymýšĺa veĺmi jednoduchá osoba.

petracandle
15. jan 2025

Otec dcére?? 🤮 grcám. Ale napr od sestry, sesternice atď mi na tom nepríde nič zlé

petulda333
15. jan 2025

@anna777115 otvorila to

kiwi3
15. jan 2025

normalne by som sa bala, ci tam nema aj kamery nainstalovane... ak si tu niekto len nerobi srandu.

mia1122
15. jan 2025

@kiwi3 presne to iste ma napadlo

ina2405
15. jan 2025

Toto bude vymyslená téma, alebo je autorka strašne hlúpučká..

januska12323
15. jan 2025

Počkaj, ty si našla v izbe krabičku so svojim menom, pozrela si sa čo to je a namiesto opýtania sa otca či sa nepomýlil ideš na koňa?
Neverím, že by ti dal vibrátor v plnom vedomí takže buď nevie čo to je alebo to malo byť pre niekoho iného a došlo k omylu.

karmen118
15. jan 2025

Aj si to otvorila? Možno je vnútri niečo iné, ale aj tak by to bol blbý vtip...hlavne od otca...😨

cimage
15. jan 2025

Od mamy by som to este brala ako tak v pohode, zalezi ake su vztahy. Moja kamoska taketo veci bezne riesi s mamou. Ale od otca je to velmi cudne, hlavne ked ste sa o tom nikdy nebavili

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
unicornlady
15. jan 2025

Ten darček bol k Vianociam a dostala si ho až teraz? Či si mala nejaký sviatok (narodeniny, meniny)

natasha1988
15. jan 2025

Davaj si na neho poriadny pozor, bude to uchylak.

autor
15. jan 2025

@unicornlady nic som nemala nemam , len tak to je

unicornlady
15. jan 2025

Tak mu napíš SMS: "otec, prečo si mi kúpil vibrátor"?
A podľa odpovede budeš vedieť, či sa máš zbaliť a odísť ešte pred jeho príchodom domov.

januska12323
15. jan 2025

Tak sa opýtaj keď príde domov ale otvorila by som krabicu či tam nie je niečo iné.

fairyy
15. jan 2025

a dalsia vec co mi napadla nasiel to doma a mysli si ze je to tvoje... uz keby ti kupil vibrator ako darcek tak by ho nechal v original.krabici v ktorej ho kupil a ne dal do nahodnej krabicky

crazy_cat_lady
15. jan 2025

takze on ti kupil vibrator a dal si tu namahu, aby ho vybalil z origin. krabicky a zabalil do druhej?

ivik4
15. jan 2025

No ak je toto pravda tak fakt totalny grc
Napis nam potom pokracovanie

autor
Autor odpoveď zmazal