Je vhodný darček od rodiny vo forme sexuálnej hračky?
Je podla vas normalne ked vam člen rodiny, kupi darcek typu. Sexualna hračka? Keď napríklad otec dcére kupi vibrátor,
Povedz to mame a ak môžeš, odid bývať k nej. Pre vlastnú bezpecnost
@mia1122 bezpecnost? otec mi nikdy nic nespravil nenaznacil ani nic podobne, toto je naozaj velke prekvapenie, necakala by som to od neho no zas nemyslim si ze je nejaky uchyl…
Tak potom to nechaj tak a počkaj, až sa niečo stane.
a vie otec, co ti dal? teda vyzera to ako ocividny vibrator?
to je extra cudne... nevola sa tvoja mama rovnako? 😂 ze mozno to nasiel a cez teba posiela mame ...
Tak, ty si to este ani nerozbalila a už vieš,ze je to vibtator, lebo to hrká.Tieto temy,čo sú tu posledne dni, vymýšĺa veĺmi jednoduchá osoba.
Otec dcére?? 🤮 grcám. Ale napr od sestry, sesternice atď mi na tom nepríde nič zlé
@anna777115 otvorila to
normalne by som sa bala, ci tam nema aj kamery nainstalovane... ak si tu niekto len nerobi srandu.
Toto bude vymyslená téma, alebo je autorka strašne hlúpučká..
Počkaj, ty si našla v izbe krabičku so svojim menom, pozrela si sa čo to je a namiesto opýtania sa otca či sa nepomýlil ideš na koňa?
Neverím, že by ti dal vibrátor v plnom vedomí takže buď nevie čo to je alebo to malo byť pre niekoho iného a došlo k omylu.
Aj si to otvorila? Možno je vnútri niečo iné, ale aj tak by to bol blbý vtip...hlavne od otca...😨
Od mamy by som to este brala ako tak v pohode, zalezi ake su vztahy. Moja kamoska taketo veci bezne riesi s mamou. Ale od otca je to velmi cudne, hlavne ked ste sa o tom nikdy nebavili
Ten darček bol k Vianociam a dostala si ho až teraz? Či si mala nejaký sviatok (narodeniny, meniny)
Davaj si na neho poriadny pozor, bude to uchylak.
@unicornlady nic som nemala nemam , len tak to je
Tak mu napíš SMS: "otec, prečo si mi kúpil vibrátor"?
A podľa odpovede budeš vedieť, či sa máš zbaliť a odísť ešte pred jeho príchodom domov.
Tak sa opýtaj keď príde domov ale otvorila by som krabicu či tam nie je niečo iné.
a dalsia vec co mi napadla nasiel to doma a mysli si ze je to tvoje... uz keby ti kupil vibrator ako darcek tak by ho nechal v original.krabici v ktorej ho kupil a ne dal do nahodnej krabicky
takze on ti kupil vibrator a dal si tu namahu, aby ho vybalil z origin. krabicky a zabalil do druhej?
No ak je toto pravda tak fakt totalny grc
Napis nam potom pokracovanie