Kamarát s výhodami/milenec - dar na Vianoce
Ak by ste boli alebo niektora aj naozaj bola cisto v sexualnom vztahu, kupili by ste nejaku malickost pre toho "svojho" na Vianoce?
Je to take medzi nami komplikovane. Na zaciatku chcel on nieco viac,to viem urcite. Ja si udrzujem odstup,mam problemy s doverou,a ked som sa mu chcela otvorit, on to nevyuzil, ignoroval ma, takze prepasol u mna sancu, ale mam ho rada,aj ako cloveka. On si odo mna okrem sexu udrzuje tiez uz odstup. Ranila som ho,ked som mu dala najavo,ze normalny vztah s nim nechcem.
Takze rozmyslam,ci vobec nieco mu kupit a ked ano, co. Mozno sampon a sprchovy gel, nieco luxusnejsie alebo kupim flasu whisky a v sexi obleceni ho prekvapim😁. Parfem urcite nie,to si netrufam, on ma svoj vkus a celkom dobry.
@naja85 my sme si kupili..hoc on mi daroval vibracne vajicko, co sme aj tak spolu vyuzili. No my sme boli fakt kamarati s vyhodami, travili sme spolu cas aj inak. V tvojom pripade by som nekupovala. Ale prisla by som s flasou vina na prve stretko po vianociach, obom by som naliala a na rovinu sa porozpravala, ake mantinely ma mat ten vas vztah nevztah. Aby ste sa neurazali na niecom, o com sa da diskutovat.
Asi to naozaj poriesim tou flasou alkoholu a prekvapim ho, aj tak zrejme bude sam,kedze rodinu tu nema ziadnu. Nechcem aby sa potom citil trapne, ak by nic pre mna nemal.
nie, nekupovala by som.. zvlášť ak ťa on vníma ako niečo viac, zbytočne mu dáš najavo náklonnosť, ktorú si on zle vysvetlí.. kamarátstva s výhodami sa majú začať a skončiť v spálni.. žiadne vypisovačky, hry na city, telefonáty, gratulácie, darčeky...
Nie.tam ide len a len o sex a nijaké omáčky okolo toho nie sú žiadúce.
@pimpulka ako dopredu mu este napisem,ci bude doma ,lebo ma tu znamych,kamaratov. Minuly rok bol sam. A vlastne ani neviem,ci oslavuje Vianoce. Je to s nim proste komplikovane😀. Ale si mi teraz dala chrobaka do hlavy, vsak to,ze je tu sam, nieco mile by ho urcite potesilo,ze niekto manho mysli,len zas nechcem,aby ak to nebolo aj z jeho strany,ze by sa citil trapne,lebo chlap a jeho ego🤷,no viete.
Ja budem chvilu so sestrou a potom by som chcela ist k nemu.
ano, kupila by som so si nove pradlo a neveim, ak pije kludne nejaku flasu a mozno zo srandy aj ponozky :D pripadne "vianocne" trenky ale to fakt, iba ak by sme mali stretnutie take ze fakt na vianoce, taketo darceky by som nenosila tyzden po vianociach :D Ale tak ja som taka vesela kopa, zalezi aj na povahach ake mate.
Určite nic! Absolútne vylúčené! Ako si udrzujes ten spomínaný odstup? Darčekom? Či tvojim zbožným prianím je "udržiavať si odstup" a čakať,že on sa z teba napokon predsa len poskladá? No neposklada,nebudeš ty,bude iná. Platí aj opačne.
Nie, v takomto prípade by som nekupovala nič
Podla mna by som kupila nieco sexy co ale nie je osobne (to urcite nie),nieco co si uzijete obaja na stretnutiach,pre ktore sa spolu stretavate.Sexy pradlo,sexualna hracka,skor nieco taketo.Ale skor by skm to podala ako "vianocne prekvapko",nerobit z toho vianocny darcek.
Len nejake pradielko pre seba ktore uvidi az na Vianoce , cize to nebude ani ako darcek
Dnes kupim flasu niecoho a vybavene😀.

@naja85 ja by som nekupovala, este by si mohol nieco zacac namyslat 🙂 mozno ked tak dobru flasu vina resp. alkoholu, ktory si date spolu a pripijete.