Kamarátka si praje drahý darček
Zeny, kamarátky som sa opýtala,co si praje pod stromček. Vzdy si zvykneme nieco male kupovat do 30-40€. A ona,ze by ju potesil naramok pandora, lebo,ze svoj stratila a poslala mi link na naramok za 80€..
Nie som skrob, ale mam obmedzeny budget.
Ako jej to vysvetlit, normálne? Lebo je mi trápne, že da pýtam,co chce, nech ma radosť a ona mi posle takuto drahu vec.
Normalne jej povedz ze nech si vyberie nieco do 30 eur.
tak jej kúp korálku na tú pandoru… 😏
Ak ste skutočne kamarátky, nie len povrchné, vôbec by si nemala zakladať tému na MK, lebo by si jej úprimne mohla povedať že ju chceš potešiť, ale 80 eur je nad Tvoj rozpočet.
tak jej kúp korálku na tú pandoru… 😏
@biba_18 ked nema naramok tak jej koralka bude na banan.
@anonym_b61f7c prečo. náramok si môže kúpiť sama - a korálky si môže dať dovtedy na retiazku…
@anonym_autor kamaratke do 30-40 € ? to je celkom dost
a ty si si co od nej vypytala?
ja by som jej na rovinu napisla ze to je nad rozpocet a ze jej kupis koralku na pandoru a retiazku nech si kupi sama
Daj jej 30- 40 eurovú poukážku do pandory a zvyšok nech si dolozi
A ty od nej chceš čo? Vyber si niečo v rovnakej hodnote, čo by si veľmi chcela. Alebo jednoducho povedať, že máš rozpočet x€ a nech si vyberie niečo v tej hodnote.
@huxy ja som ju chcela popytat len jednu knihu za 22€ cca
Daj jej 30- 40 eurovú poukážku do pandory a zvyšok nech si dolozi
@doriiis to je dobrý napad,
@anonym_autor kamaratke do 30-40 € ? to je celkom dost
a ty si si co od nej vypytala?
ja by som jej na rovinu napisla ze to je nad rozpocet a ze jej kupis koralku na pandoru a retiazku nech si kupi sama
@anonym_59bd39 no je to dost,tiez si myslim,ale toto je az moc..ja som chcela knihu,ako som pisala
@anonym_b61f7c prečo. náramok si môže kúpiť sama - a korálky si môže dať dovtedy na retiazku…
@biba_18 inak mne pridu tie naramku s tymi koralikmi taká blbosť,.ale nápad dorby
Ak ste skutočne kamarátky, nie len povrchné, vôbec by si nemala zakladať tému na MK, lebo by si jej úprimne mohla povedať že ju chceš potešiť, ale 80 eur je nad Tvoj rozpočet.
@enmery chcela som sa len poradit, aby to vyznelo taktne. S touto nie sme asi az tak otvorené
ze jej nie je blbo - dospelej kofe, pytat od kamosky 🙈🥲.. a ako ti pisali, napis jej nech si vyberie ine, alebo jej das len cast sumy
@anonym_autor ty jej tiez posli link na nejaku retiazku
ze jej nie je blbo - dospelej kofe, pytat od kamosky 🙈🥲.. a ako ti pisali, napis jej nech si vyberie ine, alebo jej das len cast sumy
@anonym_f8c69a bo alebo sa mohla opytat ci je to ok, ze je to drahsi dar? A ja by som jej napisala ,ze moj budget bol tak o polovicu menej :D
ja by som jej tiez dala len poukazku na nakup a nech si dolozi ... alebo kupi z druhej ruky ..
Mali ste si dat rovno limit do 30e...
@anonym_f8c69a bo alebo sa mohla opytat ci je to ok, ze je to drahsi dar? A ja by som jej napisala ,ze moj budget bol tak o polovicu menej :D
@anonym_autor hej no… ja stale hovorim, ze niektori ludia maju vyoperovanu hanbu😆
@anonym_autor TROOOOOOOOOOOOOOOOOOL
@anonym_autor kup jej naramok priatelstva 😃
Milá kamarátka ...chce ťa akurát tak vyrobiť
Sak jej povedz ze toto nech pyta od frajera a ze aku knizku by chcela . 😄 inak Nechapem Taketo darceky si davat dospele cudzie osoby Ved kazda nech si kupi sama naramky a kamoske ozajstnej staci malickost .
Ja som si vzdy myslela,ze darceky maju byt prekvapenie..
Toboz medzi kamoskami,kt.jedna druhej chcu ozaj kupit daku drobnost a tak urobit radost.
Tam predas ani tak nejde o ten darcek,ale o to gesto a pocit obdarovat-byt obdarovana.
Dalsia vec,kamoska nie je priatelka...ked vravis,ze nie ste medzi sebou take otvorene,potom nevidim vyznam darcekov...
Ja obdarovavam fakt dobre kamosky,ktore su uplne otvorene ku mne a ja k nim....
Ked tema penazi je medzi vami tabu,potom ozaj neviem ,ake "blizke" ste si...
V kazdom pripade,toto sa mi zda povrchne a pride mi hlupe medzi kamoskami prist a povedat-toto mi kup...
To s robi doma medzi dospelymi,aby sa nekopili zbytocnosti...
Ale prave preto ze kamosky si nekupuju neviem ake drahe dary,pytst takuto drahu vec je odvaha...
Ja,ak by som na to nemala,jej to urcite nekupim.
Kup jej odtial nieco lacnejsie. Alebo ako tu bolo spominane,daj jej poukazku /bez obmedzeneho datumu platnosti!/a zbytok si doplati.
Alebo jej nabuduce das este jednu poukazku 😅
aký má zmysel medzi kamarátkami si dávať darčeky, ktoré si jedna od druhej vypýtate? veď buď si stanovte rozpočet a nech je to prekvapenie, alebo choďte radšej len na kávu, ako si takto kaziť priateľstvo
je taký problém na rovinu povedať "Prepáč, ale toľko peňazí nemám"?
@anonym_autor Teraz majú v Pandore zľavy, pondelok som objednala náramok za 40 eur a prívesok za 20 eur k tomu poštovné zadarmo.
Rovno si jej mohla odpísať, že je to nad rozpočet ale ak si ho plánuje kúpiť môžeš jej vybrať nejakú korálku naň 🙂

A ty od nej chceš čo? Vyber si niečo v rovnakej hodnote, čo by si veľmi chcela. Alebo jednoducho povedať, že máš rozpočet x€ a nech si vyberie niečo v tej hodnote.