Kde ste dali pri sobáši svadobnú kyticu?
Držala v ruke a pri nejakých úkonoch svedkyňi..
Položila na to “klakatko” v kostole, a naposledy kázal farár položiť neveste na oltár 🤷♀️
Supla som ju do ruky mame 😁
Mamine
Zabudla som ju v aute 🤣
po sobáši som ju počas svadby na stole vo váze, pár dní doma vo váze a potom som ju vyhodila. Nie som typom, čo by si ju sušila a skladovala niečo, čo dotvorilo slávnostný deň.
uz si nepamatam, ale asi ju drzala svedkyna za mnou
počas obradu som ju držala v ruke, pri výmene prstienkov a podpisovaní ju držala dcéra, moja druzička
Pri sobáši na ten stolík, za kturym sme sedeli a potom normálne do vázy na stôl
Počas gratulácii som držala v ľavej ruke
Celý čas som ju držala v ruke aj pri výmene prsteňov, aj pri podpise. Až po obrade som ju dala do vázy 😃
sorry, prečítala som to zle - pri sobáši, nie po sobáši. Tak pri sobáši som ju držala v ľavej ruke, keď sme si vymieňali prstene, keď som sa podpisovala, položila som ju vedľa a potom zase zobrala
Ja som ju mala vždy v ruke…nerozumiem prečo ich akože nevesty majú keď im zavádzajú… jednou rukou som dala aj obrucku aj za ruku držala…
Mne ju dal farar na oltar 😁
Do prvej lavice v kostole prvej babe co sedela od kraja..ze nachvilku mi to postraz 😂
Počas svadby som ju držala v ruke, cez hostinu vo váze, a druhy deň po svadbe otcovi na hrob
Tak toto si pamätám úplne presne že kam 😁 ..... Zabudla som ju doma vo váze 😂😂😂
Na začiatku som ju držala v ruke a pri svadobnom slube,vymene prsteňov na klakatko.
Bratovi-svedkovi som ju strcila do ruky. Bol najblizsie

Mojej svedkyni 🙂