Kedy oslavuje meniny Mia?
Toto meno nie je v kalendari a niekde sa uvadza aj na Mariu aj niekedy v auguste...?? Takze pomoooc
Ja len k tomu, že Mia je zdrobnenina Márie a preto bude podľa vás v slovenskom kalendári v rovnaký dátum: Nela bola pôvodne zdrobnenina a domáce meno Heleny a predsa majú obe meniny v iný deň. 🙂
My mame tiez Miu a budeme oslavovat 12. septembra na Mariu 🙂
aj my máme Miu oslavujeme 2.2
Mia je zdrobnenina od Amelia v US...
Aj mi mame malu Miu 🙂
Aj my mame Miu. oslavujeme 12.9 ale uz v dvoch kalendaroch SLOVENSKYCH som nasla ze 2.2 😕😕😕
Zeny kedy teda ta Mia ma meniny? Ako vazne by to mohli zjednotit- je mi jedno ci 2.2.,12.9.,29.9 len nech je to uz jeden oficialny datum na slovensko. Doteraz sme 2.2. Aj tak bola pisana v slovensk.kalendaroch a tento rok je 12.9. Pisana v dalsom dokonca meno Mia ani neni. Och 2.2. Sa blizi poradte. Pre niekoho prkotina ale do buducna ako vazne trochu by to chcelo dat do poriadku tie kalendare
@mishita2401 my mame Miu,co mame doma klasicke kalendare toto meno ani tam nefiguruje lebo nie su to rozsirene kalendare,znama pracuje v csob a mala z jej firmy kalendar a pekne bola Mia v kalendari 12.9.Ze slavi meniny aj vo februari v inych statoch to viem ale v slovenskom kalendari na 2.2. som ju este nevidela zapisanu.My slavime 12.9. kedze sne to aj v kalendari videli a k tomu je to odvodene od Marie.To ze to pletu v kalendaroch s tym nic asi nenarobime.Iba sa stazovat nevien kde,kde jak na starost zapisovanie mien do kalendara.
@uzanka16 no 2016 muz dostal firemny kalendar slovensky a bola tam 2.2. Ze Mia a tento rok dostal zasa a ma tam Miu 12.9. Mama toto meno v kalemdari ani nema... Uz ma to nebavi ked v kazdom je to inak .. Mal by sa spravit poriadok je mi fuk kedy len JEDEN datum nech to je
@mishita2401 no trebalo by zistit kde sa da nato stazovat.ale ja by som sa az tak nad tym nerozculovala,oslavujte meniny vtedy kedy sa vam viac hodi,v podstate sa ibspiruju datumamy z inych krajin a potom to pletu.My budeme stale oslavovat 12.9.
My tiez oslavujeme toho 12.9. ☺

Mia je Mária, takže na Máriu 😉