icon

Koľko alkoholu na svadbu pre 53 ľudí?

kikatina14
22. máj 2022

Ahojte 🙂
ZAchvilu mám svadbu a stále neviem koľko alkoholu na 53 ľudí 🙂 koľko približne ste mali vy pri takom počte ? Ďakujem 🙂

Strana
z5
marcelik88
19. jan 2024

@jablon_katka Neviem si predstavit, kde by som to asi podavala 😂 V nasom malom byte. Jedine ak na balkon, ten mame dost priestranny, aj ked v tomto rocnom obdobi, no neviem 😀 Tie mrazy by tomu vinu asi velmi neprospievali predpokladam 😀

hacula1816
24. jan 2024

@marcelik88 neviem ako vy, ale my mame balkon kryty 😀 a v zime toto miesto ozaj sluzi ako taka dalsia spajza 😂 je to na nezaplatenie.

svettii
25. jan 2024

@hacula1816 Ono pokiaľ tie vína nemáš pootvárané, tak si myslím, že aj niečo vydržia. 🙂

fomelka
26. jan 2024

@svettii To je fakt, vtedy asi dosť strácajú na kvalite. 😉 Ale tak pokiaľ sú to len dva-tri dni, tak to vôbec neprekáža. Každopádne, u nás sa chystá veľká vec - môj ocino bude mať vo februári 60tku a ešte nemáme ani len sálu zajednanú, proste nič 😀 Všetko necháva, samozrejme, na mňa, moc sa z toho teším 😀

mimisram
30. jan 2024

@fomelka To bolo myslené ironicky? 😀 Neviem, možno ti to pomôže, čo sa týka alkoholu, tak to sme riešili vínom od Eleska. Máš to podľa mňa jednoduchšie, keď vezmeš takto viac druhov jednej značky. Nemusíš toľko uvažovať. 🙂

fomelka
6. feb 2024

@mimisram Jasné, že ironicky, veď toľko je toho, čo neviem proste čo skôr. A hlavne už vidím, že mu nebude nič dobré, že bude aj tak frfľať, vieš ako to chodí proste.
A aké víno od nich ste brali??

jarinka33
19. feb 2024

@fomelka ale tak niekedy je najlepsie to frflanie proste vypustit, neriesit, nepozastavovat sa nad tym 😉

mimisram
27. feb 2024

@fomelka My sme brali z každého rožku trošku - aj z tokaja, aj šumáče, pre decká hroznové šťavy ( tie sme objednávali aj teraz domov, čo im chutili). No vieš si tam vybrať podľa svojej chuti. A frflanie neovplyvníš, to treba len vypustiť.

fomelka
1. mar 2024

@jarinka33 nezavdacis sa vsetkym 🙈 no ako ja dokazem ignorovat len ma to tak vnutorne potom zerie, ze clovek sa ide zodrat a niekomu sa aj tak stale nieco nepaci.
@mimisram takze vyber je velky hovoris. a maju aj nealko? no to je super, aj dobre vyzera ta flasa, pozeram ze je tam na boku aj nejaky vers z basne 🙂

joja101
6. mar 2024

@zdenusa4 Veď ako ja čo pozerám niekedy tie ceny v obchodoch tak sa mi viac oplatí objednať to väčšie množstvo z internetu a kuriérom rovno domov nemusím sa s tým ja naťahovať 😀
@tiezjedna Áno tak toto by bolo nezabudnuteľné 😀 O tom by sa ešte dlho hovorilo 😝

tasticka59
6. mar 2024

@mimisram Toto sme aj my brali pre soferov ale tiez to zvykneme aj deckam na oslavy, maju potom pocit ze piju realne vinko. I ked niekedy to potom vzera ako keby ho aj mali 😀

zdenusa4
7. mar 2024

@joja101 Hej má to svoje výhody vo viacerích smeroch ti poviem. A ďalšia vec že vieš čo piješ a z kade to piješ, lebo si to všetko môžeš na tej ich stránke nájsť. U mňa toto dosť hrá rolu🙂

sisulia
13. mar 2024

@fomelka No ako dopadla ta oslava? Ja toto nemam rada ked sa vsetko nechava cele na mna a najlepsie este aj na poslednu chvilu. Ono si to clovek ozaj tak neuvedomi, ale je toho dost a tiez ked sa chces nejako financne vojst tak nemas proste cas sledovat vsade nejake letaky a akcie a ja neviem co.

hacula1816
15. mar 2024

@svettii tak isto, minule tak teta vytiahla a take bolo zapadnute prachom, tak som si robila srandu ze to bude kvalitny rocnik haha 😂 a bolo vyborne a to ho nemusela mat ani v chlade. no asi keby to bolo nejake krabicove tak by take dobre nebolo 😀

christina_petrikova
18. mar 2024

@0ria0 tak to uz ked sa zvysilo tak bud si zoberes domov a mate na dozvuky 😀 alebo rozdas alebo ak su flase este neni otvorene tak niekde maju aj taku moznost ze ich mozes vratit.

mimisram
2. apr 2024

@tasticka59 Hej deti su v tomto experti ako moze to byt aj preto ze na mna teda je to dost sladke a riedim si to s vodou, lebo mi to tak viac chuti, ale kazdy mame ine chute, muzovi to napriklad vyhovuje aj same. Ja si takto aspon viac toho usetrim 😀

bubalea
4. apr 2024

@mimisram Presne túto šťavu sme mali nedávno na jednej oslave a poviem ti že som ju pila aj ja a to namiesto alkoholu. Výborná, mňam.

jarinka33
11. apr 2024

@fomelka chapem, no co uz mate asi zrejme za tym pozeram. ako to cele dopadlo? aj si sa nejako vynasla ?

Strana
z5