Koľko alkoholu na svadbu pre 53 ľudí?
Ahojte 🙂
ZAchvilu mám svadbu a stále neviem koľko alkoholu na 53 ľudí 🙂 koľko približne ste mali vy pri takom počte ? Ďakujem 🙂
@marcelik88 neviem ako vy, ale my mame balkon kryty 😀 a v zime toto miesto ozaj sluzi ako taka dalsia spajza 😂 je to na nezaplatenie.
@hacula1816 Ono pokiaľ tie vína nemáš pootvárané, tak si myslím, že aj niečo vydržia. 🙂
@svettii To je fakt, vtedy asi dosť strácajú na kvalite. 😉 Ale tak pokiaľ sú to len dva-tri dni, tak to vôbec neprekáža. Každopádne, u nás sa chystá veľká vec - môj ocino bude mať vo februári 60tku a ešte nemáme ani len sálu zajednanú, proste nič 😀 Všetko necháva, samozrejme, na mňa, moc sa z toho teším 😀
@jarinka33 nezavdacis sa vsetkym 🙈 no ako ja dokazem ignorovat len ma to tak vnutorne potom zerie, ze clovek sa ide zodrat a niekomu sa aj tak stale nieco nepaci.
@mimisram takze vyber je velky hovoris. a maju aj nealko? no to je super, aj dobre vyzera ta flasa, pozeram ze je tam na boku aj nejaky vers z basne 🙂
@mimisram Toto sme aj my brali pre soferov ale tiez to zvykneme aj deckam na oslavy, maju potom pocit ze piju realne vinko. I ked niekedy to potom vzera ako keby ho aj mali 😀
@fomelka No ako dopadla ta oslava? Ja toto nemam rada ked sa vsetko nechava cele na mna a najlepsie este aj na poslednu chvilu. Ono si to clovek ozaj tak neuvedomi, ale je toho dost a tiez ked sa chces nejako financne vojst tak nemas proste cas sledovat vsade nejake letaky a akcie a ja neviem co.
@svettii tak isto, minule tak teta vytiahla a take bolo zapadnute prachom, tak som si robila srandu ze to bude kvalitny rocnik haha 😂 a bolo vyborne a to ho nemusela mat ani v chlade. no asi keby to bolo nejake krabicove tak by take dobre nebolo 😀
@0ria0 tak to uz ked sa zvysilo tak bud si zoberes domov a mate na dozvuky 😀 alebo rozdas alebo ak su flase este neni otvorene tak niekde maju aj taku moznost ze ich mozes vratit.
@tasticka59 Hej deti su v tomto experti ako moze to byt aj preto ze na mna teda je to dost sladke a riedim si to s vodou, lebo mi to tak viac chuti, ale kazdy mame ine chute, muzovi to napriklad vyhovuje aj same. Ja si takto aspon viac toho usetrim 😀

@jablon_katka Neviem si predstavit, kde by som to asi podavala 😂 V nasom malom byte. Jedine ak na balkon, ten mame dost priestranny, aj ked v tomto rocnom obdobi, no neviem 😀 Tie mrazy by tomu vinu asi velmi neprospievali predpokladam 😀