Koľko darčekov ste nakúpili?
No kolko darcekov ste v besnosti nakupili? Dufam ze kazdy dostane aspon po 20 novych haraburd a mamon vas uplne ovladol.
U nás okolo 800€ pre jedno dieťa. Spokojná? 🤣 Áno sme strašni, je rozmaznana a nevie čo chce 🤣 v preklade dostala 3x LEGO, 3D pero, náplne do pera guličkovu dráhu, interaktívneho plyšáka, MONOPOLY, sadu sa šitie, puzzle, akrylové farby, masky na spanie, tričko, kefu na vlasy, malé postavičky Stitcha a toť vsio 😁 pre niekoho veľa ale 3/4 veci chcela a drobnosti čo trebalo 😁😁😁
@anonym_autor a o čo sa ti jedna ? Si jednoucha ? Chudobná ? Závistlivá ? Neviem 🤷♀️ (a je mi to jedno)
Každý nech sa prikryje perinou na akú má ! Aby v januári neboli vsetci na wifonke 😉
@anonym_autor Žiadne, dospelí nedostávajú nič,vnuk poukážku do obchodu s hudobninami a vnučka poukážku na kozmetiku.
@anonym_autor ty si nedostala nič či prečo ide toľko jedu z tvojej otázky?
Pod naším stromčekom boli 4 darčekové tašky a jedna krabica 🙂
@anonym_autor ziadny nebude pod stromcekom. Dospeli si nefavame. Deti nic nepotrebuju a darceky nekupijeme len pretoo ze su vianoce. Zaplatila som zalohu za dovolenku
@slavomira236 Si myslíš, že si teraz cool, lebo si netradičná?🙂
@slavomira236 Si myslíš, že si teraz cool, lebo si netradičná?🙂
@anonym_d88a24 nie nemyslim ze som cool.
@anonym_autor nic extra okrem nejakych kozmetickych kaziet, kazdy si kupujeme priebezne co chceme, je jed o ci su Vianoce, ked niekto nieco chce, tak si kupi, akurat maly syn dostal mobil a my sme dostali zas roboticky vysavac ktory sme si chceli aj tak kupit po Vianociach
Nedávam svojim deťom síce veľa darčekov, ale ide úplne mimo môjho chápania toto hnusne sudenie ktoré srsi z každého slova príspevku.
@anonym_autor bože,daj si niečo na nervy.. veď je to na každom či kúpi 1 alebo 7 darčekov 😅 podľa vzťahov,podľa dohody,pocitu... Aj keby bolo v 3člennej rodine 30 darčekov pod stromčekom,je to ich vec. Počula som o takomto už a vôbec ma to nemá čo srať. Buď závidíš alebo je v tebe veľa zloby... Šťastné a veselé prajem...
A to má pre teba akú výpovednú hodnotu že koľko darčekov? 😀 Môže ich byť 10 za 30e a môže to byť jediný darček za tisícku. Inak, @anonym_autor s tebou musí byť cez Vianoce doma sranda.

Muz dostane topanky, ponozky a krem na vrasky 🤣
Dcera (2,5) oblecenie a par hraciek.
Neznasam Vianoce a toto darcekovanie sa.
@anonym_0d5e8b keď neznášate Vianoce načo vôbec darčeky kupujete. A celkovo nikto vás nenúti Vianoce riešiť