icon

Koľko darčekov ste nakúpili?

24. dec 2025

No kolko darcekov ste v besnosti nakupili? Dufam ze kazdy dostane aspon po 20 novych haraburd a mamon vas uplne ovladol.

Strana
z6
koto1
25. dec 2025
@anonym_0d5e8b

Muz dostane topanky, ponozky a krem na vrasky 🤣
Dcera (2,5) oblecenie a par hraciek.
Neznasam Vianoce a toto darcekovanie sa.

@anonym_0d5e8b keď neznášate Vianoce načo vôbec darčeky kupujete. A celkovo nikto vás nenúti Vianoce riešiť

janulik2008
25. dec 2025

U nás okolo 800€ pre jedno dieťa. Spokojná? 🤣 Áno sme strašni, je rozmaznana a nevie čo chce 🤣 v preklade dostala 3x LEGO, 3D pero, náplne do pera guličkovu dráhu, interaktívneho plyšáka, MONOPOLY, sadu sa šitie, puzzle, akrylové farby, masky na spanie, tričko, kefu na vlasy, malé postavičky Stitcha a toť vsio 😁 pre niekoho veľa ale 3/4 veci chcela a drobnosti čo trebalo 😁😁😁

anonym_1057df
25. dec 2025

@anonym_autor a o čo sa ti jedna ? Si jednoucha ? Chudobná ? Závistlivá ? Neviem 🤷‍♀️ (a je mi to jedno)
Každý nech sa prikryje perinou na akú má ! Aby v januári neboli vsetci na wifonke 😉

anonym_57fb52
25. dec 2025

@anonym_autor Žiadne, dospelí nedostávajú nič,vnuk poukážku do obchodu s hudobninami a vnučka poukážku na kozmetiku.

rozculena
25. dec 2025
@anonym_fbbc75

@rozculena super,dakujem len najskor pominam kopu spreyov,co som dostala este a potom by som si objednala taku.Ty ju mas uz odskusanu??

@anonym_fbbc75 ano,momentálne to používam

scila
25. dec 2025

@anonym_autor ty si nedostala nič či prečo ide toľko jedu z tvojej otázky?
Pod naším stromčekom boli 4 darčekové tašky a jedna krabica 🙂

anonym_d88a24
25. dec 2025
@slavomira236

@anonym_autor ziadny nebude pod stromcekom. Dospeli si nefavame. Deti nic nepotrebuju a darceky nekupijeme len pretoo ze su vianoce. Zaplatila som zalohu za dovolenku

@slavomira236 Si myslíš, že si teraz cool, lebo si netradičná?🙂

slavomira236
25. dec 2025
@anonym_d88a24

@slavomira236 Si myslíš, že si teraz cool, lebo si netradičná?🙂

@anonym_d88a24 nie nemyslim ze som cool.

anonym_21bf83
25. dec 2025

@anonym_autor nic extra okrem nejakych kozmetickych kaziet, kazdy si kupujeme priebezne co chceme, je jed o ci su Vianoce, ked niekto nieco chce, tak si kupi, akurat maly syn dostal mobil a my sme dostali zas roboticky vysavac ktory sme si chceli aj tak kupit po Vianociach

ria_sprout
25. dec 2025

Nedávam svojim deťom síce veľa darčekov, ale ide úplne mimo môjho chápania toto hnusne sudenie ktoré srsi z každého slova príspevku.

gabrielladan
26. dec 2025

@anonym_autor bože,daj si niečo na nervy.. veď je to na každom či kúpi 1 alebo 7 darčekov 😅 podľa vzťahov,podľa dohody,pocitu... Aj keby bolo v 3člennej rodine 30 darčekov pod stromčekom,je to ich vec. Počula som o takomto už a vôbec ma to nemá čo srať. Buď závidíš alebo je v tebe veľa zloby... Šťastné a veselé prajem...

maya_hi
26. dec 2025

@anonym_autor a ty?

anonym_e5e7de
26. dec 2025

A to má pre teba akú výpovednú hodnotu že koľko darčekov? 😀 Môže ich byť 10 za 30e a môže to byť jediný darček za tisícku. Inak, @anonym_autor s tebou musí byť cez Vianoce doma sranda.

Strana
z6