icon

Komu dať svadobné pierka na rozvedenú svadbu?

cipicipi
15. aug 2024

Dobrý deň prajem chcela by som sa opýtať. Ja aj ženích máme rozvedených rodičov a neviem komu všetkému dať pierka. Svadobné mami budú sedieť za vrchom stola s otčimmi, či dať svadobné pierka všetkým aj otcom aj otcimom alebo ako?

biba_18
15. aug 2024

ja by som dala všetkým. otcovia prečo nesedia za vrchstolom?

viestta
15. aug 2024

Preco otcovia nesedia za vrchstolom so svojimi detmi? A pierka vsetkym

nyusika
15. aug 2024

preco sedia s maldomanzelmi novi manzelia ? u nas tam sedela mama a otec, mamin novy muz sedel s nami (surodencami) pri stole

gejb
15. aug 2024

@cipicipi pierka sa dávajú vsetkym mužom predsa nie?

biba_18
15. aug 2024

@gejb ale takým dôležitým sa dávajú väčšie ..

jenni_p
Autor odpoveď zmazal
cacianka
15. aug 2024

čo majú svadobné pierka spoločné s nevlastnými rodičmi ?
Pierka si dajte aké chcete, komu chcete. všade sú iné zvyky, iný vkus.
U nás mal ženích top podľa kytice, otcovia rovnaké, svedkovia, družbovia zasa trochu iné, mamy mali iné, + družičky tiež - teraz sa robia krásne kvetinové náramky, ostatní svadobčania - niekde všetci jednoduché, niekde iba muži, dievčatkám venčeky, chlapcom pierka ale s dlhými tenkými stužkami...................

gejb
15. aug 2024

@jenni_p matkám kytice? Ako poďakovanie? Ci kedy ako načo?
Prvý krát to počujem...

jenni_p
Autor odpoveď zmazal
jenni_p
Autor odpoveď zmazal
cipicipi
autor
15. aug 2024

@biba_18 lebo je to komplikované čo sa týka rodín a s mamami máme lepšie vzťahy ,určite k nim nechcem dávať bývalých manzelov

cipicipi
autor
15. aug 2024

@cacianka pierka budú mať všetci chlapi, len neviem či aj nevlastnym otcom aj otcom dať väčšie pierka aké majú rodičia

biba_18
15. aug 2024

@cipicipi tak ale aspoň pierka rovnaké im dajte, no ...

gejb
15. aug 2024

@biba_18 tak asi aj záleží kto tie deti vychoval a celkovo vzťahy...ak boli otcimovia s nimi od malička tiež by som ich dala za hlavný stôl...na toto snáď neexistuje len jeden o pravidlo

biba_18
15. aug 2024

@gejb ja nevravím že by nemali byť za hlavným stolom, to pozor ... len že by tam mohli byť aj vlastní otcovia...

jenni_p
Autor odpoveď zmazal
jenni_p
Autor odpoveď zmazal
cacianka
15. aug 2024

@cipicipi ak sú to partneri či manželia už trochu dlhšie, tak určite rovnaké, nech to nekričí že si otčim- tak obyčajné pierko ako radový hosť

koniarova
15. aug 2024

Otec, otčim rovnaké

cacianka
15. aug 2024

možno zmeniť iba detail - na pierka vlastným otcom dať trochu dlhšiu stužku, alebo iný odtieň,

cipicipi
autor
15. aug 2024

Ďakujem tak dám rovnaké asi to bude tak najlepšie😊