icon

Koncert Drupiho v Trnave a Martine. Skvelý darček pre rodičov.

Včera o 10:20

Drupi - koncert Trnava a Martin

Len davam do pozornosti, tento spevak bol velmi znamy v 70-80tych rokoch, starsiu generaciu by listky urcite potesili, ak niekto hlada zazitkovy darcek.

anonym_f17af5
Včera o 11:00

A ty rovno predavas listky?

autor
Včera o 11:06
@anonym_f17af5

A ty rovno predavas listky?

@anonym_f17af5 preco by som ja predavala listky? Ja len davam tip pre tych, ktory hladaju darcek pre starsiu generaciu.

anonym_84ce8c
Včera o 11:12

mňa by porazilo, keby som dostala takéto lístky...

rozculena
Včera o 14:46
@anonym_84ce8c

mňa by porazilo, keby som dostala takéto lístky...

@anonym_84ce8c detto

autor
Včera o 16:32
@rozculena

@anonym_84ce8c detto

@anonym_84ce8c
@rozculena vy ste sestdesiatnicky a sedemdesiatnicky? Vy sa povazujete za starsiu generaciu? Moja mama ma 75 rokov a ona ho zboznovala ked bola mlada, a samozrejme rada ho pocuva aj teraz.

rozculena
Včera o 16:57
@anonym_autor

@anonym_84ce8c
@rozculena vy ste sestdesiatnicky a sedemdesiatnicky? Vy sa povazujete za starsiu generaciu? Moja mama ma 75 rokov a ona ho zboznovala ked bola mlada, a samozrejme rada ho pocuva aj teraz.

@anonym_autor ja mám 61😂a nie som to ja,kto ma zaraďuje do staršej kategórie....

melanta
Dnes o 06:07
@anonym_autor

@anonym_84ce8c

@anonym_autor moji rodičia majú 70 a veru nešli by na taký koncert. Ako kvalitne asi môže spievať skoro 80 ročný človek? Tieto koncerty 70 a 80 ročných zostarnutých a zabudnutých hviezd sú trápne.

autor
Dnes o 06:14
@melanta

@anonym_autor moji rodičia majú 70 a veru nešli by na taký koncert. Ako kvalitne asi môže spievať skoro 80 ročný človek? Tieto koncerty 70 a 80 ročných zostarnutých a zabudnutých hviezd sú trápne.

@melanta ale ja nikoho nenútim ísť na jeho koncert. Dala som to ako tip, v pohode preskočte tie, ktoré vás to pohoršuje. Či dám radšej zmazať diskusiu, nech vám nekazí myšlienka na zostarnutého umelca pekný deň? Moji rodičia by zasa nešli na jeho takmer rovesníčku Rottrovú, ktorá má vypredaný koncert tak isto v amfiku v Trnave. Vieš o tom, že každý má iný vkus, však?