Krst druhého dieťaťa
5. sep 2023
Dobrý deň. Chcem sa opýtať či vám farar pokrstil DRUHÉ dieťa aj skrz toho ,že ste neboli zobrati?
Áno
@mirka731 ja som mala najstarsiu ako sobasena na urade nechceli mi pokrstit svagor vybalil nejakeho kamosa mladuckeho knaza ten mi ju pokrstil az ak 5rocnu..dalsie deti ja rozvedena priatel rozvedeny bez obradu som akusala u 2fararov vraj nie tak kaslem na to. Ak budu dospele a budu chciet daju sa pokrstit.

@mirka731 zalezi od farara. Dieta za to ako zijeme nemozeme 🙂 ja som si muza brala len na urade kedze neuznava cirkevne veci a takyto sobas cirkvou nie je uznavany 🙂 pri prvej dcere nebol problem ale isla som rovno za fararom ktoreho som poznala. Teraz tiez cakame babo, ale moj znamy uz nie je farar tak tiez rozmyslam kde malicku pokrstime mne hlavne ide o to aby to bolo v greko nakolko rimo ma trosku iny krst a nema birmovku tak som zvedava ako to dopadne termin mam december tak to este neriesim ale rozmyslam nad tym to je pravda 🙂 drzim prsti aby bol farar ochotny a mily a nemuseli ste ho dlho zhanat 🙂