Kto bude mať veselé Vianoce?
Niekto ich má smutné a niekto veselé. 15.12. mám dostať prvú výplatu z brigády, a už na nánestiach budú vianočné trhy, dobre sa tam pôjdem nažrať. Pečienky, klobásky, punče, medovníky… Zlatý život. Tešíte sa na decembrovú výplatu a následnú žranicu? A potom prídu vianoce a zase bude prežieračka. Návštevy, pohostenie. Raj na zemi.
@unbeholfen ano chod punč maju za krasnych 5€
Tesim sa, ze sa vsetci stretneme, upeciem nejaky kolacik. Prezierat sa nebudem, mam len jedno zdravie.
Prežierať sa nemusíš škodí to tvojmu zdraviu aj peňaženke.
Ani predražené veci kupovať a potešiť tak obchodníkov.
Radšej si začni budovať finančnú rezervu aby sa nestalo že si nemôžeš kúpiť akciovú salámu lebo výplata ešte neprišla.
Počítaj s tým že nás čaká hospodárska kríza a bude už len väčšie zdražovanie.
@unbeholfen .... Preto si tam, kde si. Lebo akonáhle sa dostaneš k peniazom tak ich rozhajdakas na nepotrebné veci. A potom tu nariekas nad chudobou a naháňas najlacnejší kredit.
Ty sa z tých sraciek nikdy ani dostať nechces
@unbeholfen pre mna vianoce neznamenajú prezieracky, jem tak ako vždy. Mam male dieta, tak to ma pre mna to čaro. A na ďalší den klasika sa stretávame cela rodina u starých rodičov, velmi oekng zvyk obaja ešte žijú a velmi si to vážim 😊
@unbeholfen je smutne, ze pre teba su Vianoce len o prezierani. A to ti pisem ako ateista, ktory za nimi nehlada ziadne duchovno.
Na trhoch prezeries vyplatu a potom co? Zas budes chodit s karickou do kovosrotu? Co tak zadelit peniaze aby si mal az do dalsej vyplaty, co tak nieco odlozit na horsie casy?
To je ironia vsak? Na trhoch jedla nenakupujem, je to predrazene a nezdrave, max punc.
@unbeholfen pôjdem na trhy ale prežierať sa teda nebudem, nejaký punč a jedlo k tomu raz za advent, na Vianoce tiež jem normálne. Teším sa na pohodu s rodinou a driemanie pri telke.
Čiže 15.12 pôjdeš na trhy sa "na žrať"...A 16.12 zase pôjdeš do zberu s tým furikom?
Tesim sa. Nastastie, nie som odkazana na to, aby som cakala do vyplaty. Mozem sa prezrat hocikedy a urcite nie na vianocnych trhoch. Odtial by som nejedla nic.
To mas asi luxusnu brigadu ked z tej vyplaty to ides neuvazene minut na trhy...
Teším sa na dlhé voľno a rodinu
ano tesim sa , konečne punč ciganska a placky
my napriklad jeme niektoré jedlá len na vianoce ( šalat) taktiež koláče a slané pracličky
žiaden stres len pohoda
Tu sa opäť ukázala Tvoja finančná negramotnosť a prečo si na tom v živote tak, ako si...
Dufam ze vesele, mali by byt ale vieme ze zivot sa dokaze zmenit z minuty na minutu. Ale ano tesim sa velmi, pred Vianocami ideme este 2x oddychovat mimo Slovenska ,vyzdoba, rodina spolu. Tesim sa velmi
Ja na trhoch moc niesom, neznasam stat v zime a drkotat sa, na to sme moc presmradeni. Pojdeme si vzdy niekam sadnut dnu.
Inak vobec sa pocas Vianoc neprezieram, jem stale rovnako.
A napriek tomu ze som uz dospela, sa velmi tesim na darceky 🎁. Kupime si kedykolvek pocas roka co chceme ako kazdy, ale pod tym stromcekom je to tak pekne 😍😍
@unbeholfen ujo Fico bude mat vesele Vianoce
Prezieraj sa veselo ,keď zistíš tie ceny tak ,vytriezvies ,my nežijeme pre jedlo
To je ironia vsak? Na trhoch jedla nenakupujem, je to predrazene a nezdrave, max punc.
@la_dolce_vita nie, NIE JE. On to myslí smrteľne vážne. Bez irónie.
@unbeholfen je mi jedno aký je mesiac,výplatu mám každý jeden mesiac roku rovnakú,jesť mám stále čo
Vianoce si užívame inak ako prežieranim
Ono skus nakupovať rozumne ,potom budes mať čo jesť cely rok a nielen občas
Verim, ze Vianoce budu vesele a stastne ale my ktori normalne pracujeme a hlavny highlight Vianoc nie je vyplata a ist sa nazrat na trhy sa asi skor tesime na ine...dovolenku, rodinu, pokoj oproti standardnemu zhonu a potom jedlo a kolace (tie od maminky a svokry). A este sa tesim na to, ze dieta si najde pod stromcekom, co si prialo, teda ciastocne, lebo dinosaura nezozenieme 🤷♀️.
@unbeholfen jedlo pre mňa neznamená najväčšie potešenie, z toho čo si popísal, nemám rada nič, vianočným trhom sa vyhýbam širokým oblúkom, ale povymetám všetky koncerty v okolí, teším sa, že budeme viac spolu, ako v bežné dni. Darčeky už mám, s jedlom to nejako nepreháňame, peniaze miniem na lyžovačku. Ale tú mám zaplatenú už dávno. Kačdý si Vianice spája s niečím iným, čo už
Moj zivot sa netoci len okolo prace a jedla. Mam vela inych zaujmov, ktore mi robia vacsiu radost ako prejedanie sa. Na trhy nechodim, nemam rada tu tlacenicu a mastne jedlo za “akciove” ceny. Trhy su hlavne o jedle a piti, to ma naozaj nelaka.
@unbeholfen Ani keby ma niekto pozval, nepôjdem sa na trhy nažrať. Ja si kvalitnú stravu a aj dobrý punč predstavujem úplne inak.
Vianoce sú pre nás úplne o niečom inom. Samozrejme, dobré domáce jedlo k tomu patrí Ale dobré a kvalitné
@unbeholfen za moju prvú výplatu som si kúpila čižmy za skoro 200, ktore som vyhodila po 8 rokoch. Čiže dobrá investícia. Určite by som výplatu neprežrala, ani neprepila. Dá sa aj užitočnejšie minúť. Každý, však, podľa svojich možností. Nech ti urobí radosť, hádam nebude aj posledná 🤣
@unbeholfen za moju prvú výplatu som si kúpila čižmy za skoro 200, ktore som vyhodila po 8 rokoch. Čiže dobrá investícia. Určite by som výplatu neprežrala, ani neprepila. Dá sa aj užitočnejšie minúť. Každý, však, podľa svojich možností. Nech ti urobí radosť, hádam nebude aj posledná 🤣
@anonym_169401 ja som si za svoju prvu prihadu kupilq mikinu a rifle za nekrestanske peniaze. Mladi a blbi sme len raz🤣
pre mna Vianoce znamenali sediet pri jednom stole a byt vdacny za to ze sme nazive a spolu. lebo to je ten najvacsi dar. ale uz mi umrel otec aj brat aj babka, cela rodina sa rozpadla a mne ostal navzdy len smutok. uz nikdy nebude nic ako predtym
nebudu vesele, budu smutne
vianoce nie su len vesele, ale na co za buda ze aj smutne, ked vidite za stolom prazdne miesta.
neviem preco sa vsade hovori stastne a vesele. ked pre mnohych uz navzdy budu len smutne
@unbeholfen nie netesim sa. ako mi vymiera rodina uz stracam radost zo zivota.
@anonym_bbdea7 aspoň na kare sa človek naje…
@unbeholfen ano chod punč maju za krasnych 5€
@janulka453 to už budem mať výplatu, tak je to jedno. Veď preto sa tak teším.
@anonym_bbdea7 aspoň na kare sa človek naje…
@unbeholfen ty si nejaký debil

@unbeholfen nie netesim sa. ako mi vymiera rodina uz stracam radost zo zivota.