Kto bude mať veselé Vianoce?
Niekto ich má smutné a niekto veselé. 15.12. mám dostať prvú výplatu z brigády, a už na nánestiach budú vianočné trhy, dobre sa tam pôjdem nažrať. Pečienky, klobásky, punče, medovníky… Zlatý život. Tešíte sa na decembrovú výplatu a následnú žranicu? A potom prídu vianoce a zase bude prežieračka. Návštevy, pohostenie. Raj na zemi.
Teším sa na to, že budeme mať obaja s manželom dlhšiu dovolenku (takmer 3 týždne). Taktiež sa teším na rodinné návštevy. Menšie darčeky dávame jedine deťom, to, čo potrebujeme, si zadovážime v priebehu roka. Tradície a výzdobu neriešime. Jedlo si pripravíme také, aké nám chutí. Nemávame žiadne vianočné menu. Z upratovania sa nezbláznime, snažíme sa udržiavať poriadok po celý rok.
Ja nemám rada Vianoce. Mám na to svoje dôvody.
Ani Grinch nemá rád vianoce.
V ktorom meste je dobre jedlo na vian.trhoch?
V ktorom meste je dobre jedlo na vian.trhoch?
@natalka13 neni to všade rovnaké? Všade je cigánska pečienka v žemli, klobáska s chlebom, lokše, punč, donutky, medovníky, varené víno, medovina… Každý choďte na námestie tam kde ste. Načo by ste lozili do Viedne?
@natalka13 neni to všade rovnaké? Všade je cigánska pečienka v žemli, klobáska s chlebom, lokše, punč, donutky, medovníky, varené víno, medovina… Každý choďte na námestie tam kde ste. Načo by ste lozili do Viedne?
@unbeholfen hmmm vidim ze to mas obehane😀 no nie nieje vsade rovnake jedlo ani druhy ani kvalita a ani chut. Rovnako pitie.
Bol som vo Viedni aj Bratislave ale mne sa to zdalo rovnake. Vo Viedni boli ešte všelijaké praclíky aké sú aj u nás v pekárni. Kávu sme si dali. Ale akože nič extra wau, v Galante je to skoro to isté len menšie. Ale tak hybaj do Bratislavy keď chceš byť inde, alebo do Trnavy pôjdeme? Čo hovoríš? Vo Viedne je na viac miestach ja som bol pri múzeách na námstí a pri tej budove čo má 3 veže.
Mestký úrad? Taká jedna veža je v strede a potom také menšie. Oproti areálu je električková trať. Kamoška furt hladala kirche že treba ísť do kostola. Ale ona nevyprávjala nemecky ale anglicky snima že exkjúzmí a niečo sa pýtala, a potom sme isla volakade a povedala ze tam je tam napísane že kirche a to je kostol.

Teším sa len kvôli deťom