icon

Kto by mal platiť svadobné obrúčky?

natalkaaaaak
5. mar 2024

Ahojte, zaujímalo by ma kto by mal podľa vás kúpiť obrúčky. Muž? Žena? Mali by sa zložiť? Ako ste to mali vy? Ďakujem za odpovede

Strana
z2
annamivo
15. mar 2024

@natalkaaaaak pred svadbou sme spolu nežili, ale dohodli sme sa, že svadba je spoločná tak aj výdavky na ňu sú spoločné. Pekne sme si všetko zaplatili spolu. Nie na polovicu, ale každý zaplatil niečo, čo práve riešil. On napr koláče pre obe strany, lebo ich bol vyzdvihnúť. Ja alkohol lebo som bola preň. Pracovala som už cca 8r takže s týmto problém nebol.

janedoe
15. mar 2024

My sme si na svadbu odkladali, takze to islo z nasetreneho, rovnako ako velke polozky. Ostatne sme kupovali podla toho, co kto riesil. Obdobne ako prispevok vyssie. Len ja kolace a muz alkohol 😁

andrea2323
15. mar 2024

@natalkaaaaak aj podľa odpovedí vidíš, že každý to má fakt inak 🙏🏼 záleží na tom, koľko ste spolu, či žijete spolu, či máte spoločný rozpočet spolu alebo koľko stoja obrúčky 😁 ja som si napr svoju kúpila sama, lebo sme ešte vtedy nemali spoločné financie a bola oveľa drahšia ako (vtedy) priaťelova, tak mi to prišlo divné pýtať od neho, resp skladať sa na moju drahú 😁 tak nejak sme riešili celú svadbu, že bol nejaký priemer koľko sme každý boli ochotný dať, a keď to oveľa viac prekročilo, tak každý si svoj “rozmar” zaplatil sám 🥰 držím palce, určite nájdete nejakú spoločnú cestu a riešenie

eva233
15. mar 2024

@natalkaaaaak na to nie je zákon, takže žiadne že kto by mal.... Ale ako sa dohodnete 😉... My sme si platili svadbu z našich zarobených peňazí a doraak fungujeme ako jedna domácnosť všetky peniaze spoločné 😉

Strana
z2