icon

Ktorá detská kuchynka je krajšia?

9. dec 2025

Dobrý večer mám na vás dve otázky. Ktorá kuchynka z týchto dvoch je podľa vás krajšia/lepsia. A druha otázka , bude to dobrý darček na Vianoce pre 14 mesačnú dcéru ? Alebo je to skoro. Ďakujem. (Pridám nižšie fotky)

autor
9. dec 2025

@anonym_autor

michaelam2
9. dec 2025

Darcek dobry, krajsia je asi prva ale funkcnejsia druha 😀 pozri ale aj tu z lidla, ta je podla mna najlepsia

gejb
9. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor

@anonym_autor viac sa zahrá s tou druhou, keďže ma viac dvierok, je tam aj kohútik. Ta prvá je skor dizajnova, ale to je deťom fuk.
Pre 14mesacnu je to OK

haley7897
9. dec 2025

Prvá vo farbe tej druhej 🫣😆

autor
9. dec 2025
@michaelam2

Darcek dobry, krajsia je asi prva ale funkcnejsia druha 😀 pozri ale aj tu z lidla, ta je podla mna najlepsia

@michaelam2 áno počula som o nej ale v čom konkrétne je najlepšia ?

anonym_452b00
9. dec 2025

Pozeraj aj rozmery, nech vydrzi dlhsie.. cim viac skriniek, policiek, dvierok, tym lepsie... Za mna ikea, potom lidl, potom zvysok

tinka3435
9. dec 2025

Tá druhá ma viac detailov takže za mňa tá druhá .Tiež hľadáme dcére pod stromček kuchinu ale už má skoro tri roky .A čo sa týka tvojej pokiaľ sa už vie vyhrať s takými vecami vie čo stým tak prečo nie

anonym_48f5bf
9. dec 2025

Hlavne pozeraj taku, ktora s nou bude rásť. Aj trojročné dieta sa hra s kuchynkou, to bude na kolenách?
Ta z lidla je škaredá, skus pozrieť nunukids ci ine značky.

autor
9. dec 2025
@anonym_452b00

Pozeraj aj rozmery, nech vydrzi dlhsie.. cim viac skriniek, policiek, dvierok, tym lepsie... Za mna ikea, potom lidl, potom zvysok

@anonym_452b00 ikea je dobrá?

cyberk
9. dec 2025

Tak tak, hladaj prakticku kuchynku, ktora ma npr. zvuky, svetla, tlacitka a pod. 🙂 nech sa dieta vyhra co najviac a najdlhsie.

michaelam2
9. dec 2025
@anonym_autor

@michaelam2 áno počula som o nej ale v čom konkrétne je najlepšia ?

@anonym_autor celkovo je pekna a ma aj take funkcie ze svieti svetlo v rure, digestor huci, platnicky svietia, hrniec ma zvuk…umyvacka ridu ma normalne tu mriezku kde sa taniere daju odlozit a moja oblubena funkcia je vyrobnik “ladu” (biele drevene kocky) 😀 vlozis tam pohar a vypadne ti lad 😀 takze za mna uplne super a aj cenovo. Ike je vraj tiez fajn ale nepoznam ju

anonym_b80309
9. dec 2025

Ja som sa rozhodovala medzi týmito z Kaufu, Zn.Costway, majú viac druhov kuchynských liniek. Veľa skriniek, zvuky, svetlá, dávkovač ľadu ukazuje teplotu, sičanie pri varení, mikrovlnka zvuk, digestor, voda z kohútika.. akože dneska sú extrémne dobre prepracované tie kuchynky, nie ako kedysi 😃 no a kúpila som nakoniec tú bielu menšiu rohovu. Malá je spokojná, denno denne niečo varíme 😁

anonym_afce35
9. dec 2025

14 m je ešte malá na takú kuchynku. Počkala by som ešte rok.

kitycat
9. dec 2025

Prva je krasna, ale sla by som do druhej, ma viac dvierok.

Inak my miesto na kuchynku nemame a kupila som len taku skladaciu ako kufrik, su tam 2 hrnce, platnicka, miniumyvadlo a varesky. No a cuduj sa svete aj s tym sa hra, aj zvuk vody si urobi 🙂
Nemusi mat zase milion funkcii a nieco moze ostat aj fantazii. Nieco podobne ako na obrazku :D

beata_k
9. dec 2025

Tej ruzovej je tam neprijemne vela. Pozri Lidl alebo Ikea.

anonym_f74a4b
9. dec 2025

Tá biela je krajšia

alantroj
9. dec 2025

Na tej prvej mi vadi ta zaclonka myslim ze veci budu odtial vypadavt ak dieta zle ulozi. My sme mali 9 rokov uplne basic drevenu z KIK . Bola bielo siva a este som ju aj predala teraz. Vyhral sa syn aj dcera. Odporucam tu s dvierkami. Kamoska ju myslim ma, ten kohutik bol z plastu a dcera jej to hned zlomila. Nasa mala kohutik dreveny

anonym_bea666
9. dec 2025

Môj syn má kuchynku od roka, hráva sa s ňou, v tom veku ešte viac ako teraz. A máme z Actionu, lebo zvuky, svetlá atď. Nič drevené nie je pre deti zaujímavé, oni chcú interaktívne farebne krikľavé veci. Nevybrala by som ani jednu z týchto, je to blbosť.

nelca0510
10. dec 2025

My máme tie Little Dutch,ale mentolovu farbu a je skvelá. Slúži uz piaty rok bez poškodenia pri dvoch deťoch.

anonym_872219
10. dec 2025
@tinka3435

Tá druhá ma viac detailov takže za mňa tá druhá .Tiež hľadáme dcére pod stromček kuchinu ale už má skoro tri roky .A čo sa týka tvojej pokiaľ sa už vie vyhrať s takými vecami vie čo stým tak prečo nie

@tinka3435 sú, až má pichla tá "kuchyňa" s tým mäkkým i.

tinka3435
10. dec 2025
@anonym_872219

@tinka3435 sú, až má pichla tá "kuchyňa" s tým mäkkým i.

Písala som to v rýchlosti myslím že svet sa pre to nezrúti 😃

liv1
10. dec 2025

S takouto sa ti zahra ovela dlhsie. Kupili sme lebo kamosky s vacsimi detmi odporucali a to sa ti zahraju este aj 8rocne, a este aj niektore 10rocne. Aj chlapci dokonca 😁

liv1
10. dec 2025

Ale ta nasa ma este taku zastenu, neviem to najst

liv1
10. dec 2025

Takuto mame. Akoze najlepsia hracka vsetkych cias spolu s tym umelym jedlom😁. Nechavame este pre mladsie deti z nasej rodiny a vzdy sa vyhraju vsetci. Aj zvuky to vydava pri vareni. A mame aj konvicu na vodu ktora zblnkoce uz 10 rokov 😁. Nechapem ako to vie tak dlho vydrzat.

princezna_bosorka
10. dec 2025

@anonym_autor s cim sa hrava v hernickach? na navsteve u znamych? lqkaju ju hrnce, kuchyna a pod?

Asi je pravda, ze s tou druhou sa zahra viac... ale je to aj o doplnkoch