Ktoré fotohodiny sú najlepšie?
Ahojte chcem dat z fotky darcek pre novomanzelov na fotohodiny, ktore su naj?dakujem
@laptopka007 ja neviem...mne sanepaci ani jedno...vyberaj nieco,co sa im bude hodit do interieru,mne to pride moc "retro",chcelo by to nieco modernejsie. To posledne je tak na kategoriu 60+
@laptopka007 ty by si mala vedieť, či sa taký darček bude páčiť. Za mňa je to gyc. Ak vybrať z týchto, tak tie so 4 fotkami, predpokladám, že sa dajú vymieňať.
@ukulela nasla som este toto
Si presvedčená o tom, že novomanželov potešíš hodinami? Nakúp radšej obyčajné rámiky, nech si do nich sami dajú, čo chcú.
este nieco pozriem.dakujem
@lintu samozrejme,ze dam peniaze ale chcem aj nejaku malickost alebo svadobny album s ramikom?
@lintu osuskova torta
Tú knihu nie. Reálne si zober, čo s ňou asi tak urobia? Kam ju dajú? Nie je to vec, ktorú len tak niekde strčíš. Fajne sa na ňu bude ešte aj prášiť.... Proste ee...
Novomanželia už bývajú spolu? Majú zariadenú domácnosť?
@lintu zatial budu byvat u rodicov,tak nechcu nic do kuchyne.
@lintu a osusky?
@lintu tanierik?ak by som tam dala aj ich spolocnu fotku?
Všetko je to otras, aj hodiny, aj uteráky aj ďalšie gýčoviny čo ešte určite nájdeš 🤦♀️ radšej im daj tie peniaze do obálky
Ťažko radiť, čo by sa mohlo páčiť ľuďom, ktorých nepoznáme. Každý to má inak. Toho, čo si tu popridávala majú ľudia zväčša plné domy alebo, ako vidíš, by si to domov ani nezobrali. Ale zase napríklad minule tu písala nevesta, ktorú hrnčeky od kamošky potešili.... Možno aj tí tvoji dvaja patria do tejto kategórie. Ktovie. Urob podľa seba. Ak nevieš, popýtaj sa snúbencov na nejaké tipy. Nič tým nepokazíš.
Ak si s novomanželmi v bližšom vzťahu a sú mladučkí, teoreticky ten posledný tanier s lyžičkami by sa im mohol páčiť.
Ak sú čitatelia, možno nejaká knižka... s citátikmi , či radami o vzťahoch (5jazykov lásky je teraz taká populárna)
Prípadne im daj len peniažky a daj si záležať na ich balení (niečo na takáto štýl vieš otapetovať aj tými fotkami
Alebo... opýtaj sa ich, čo im doma chýba.
@laptopka007 urcite nedavaj tie hodiny. Je to otrasne. Keby mi niekto take nieco doniesol domov, tak by ma asi porazilo. Detto osusky, taniere... strasne 🙈 radsej daj len €, urcite sa potesia viacej.