icon

Kúpili by ste mužovi k sviatku rebrík?

Dnes o 17:55

Kúpili by ste mužovi domácemu kutilovi k sviatku menš rebrík/schodík?

anonym_bc1b51
Dnes o 18:23

K sviatku nieeee! Kúpila by som ho len tak v bežný deň. Vzala by som ho do špecializovaného obchodu a nechala ho, nech si vyberie. Možno by si zistila, že potrebuje úplne niečo iné.

petamich
Dnes o 18:23

Nie 🙂 ale ja len preto, ze on si taketo veci rad kupuje sam a lepsie si vyberie. Rovnako on mne nekupuje kozmetiku :D.

cina1
Dnes o 18:31

k sviatku určite nie

anonym_f70ae2
Dnes o 18:55

@anonym_autor ano, ak viem, ze by ho chcel

autor
Dnes o 19:01

On by si to sám od seba nekúpil, bude vláčiť ten starý nemotorný rebrik

anonym_b7ea45
Dnes o 19:08

Nie.
Možno peniaze na rebrík alebo na jeho hobby. Takto by to nešlo?

koniarova
Dnes o 19:11

Áno. Keď ho chce, úplne v pohode. Poteší sa.

autor
Dnes o 19:13
@anonym_b7ea45

Nie.
Možno peniaze na rebrík alebo na jeho hobby. Takto by to nešlo?

@anonym_b7ea45 strciť mužovi 30€ do ruky, na kúp si stupienok?

anonym_b7ea45
Dnes o 19:17
@anonym_autor

@anonym_b7ea45 strciť mužovi 30€ do ruky, na kúp si stupienok?

@anonym_autor tak kúp ten rebrík a daj mu rebrík. 😀
Väčšiu hovädinu som nepočula. ale tak nech sa páči.

anonym_c0e60c
Dnes o 19:20

Je to vec, ktorú by som kúpila bežne do domácnosti pre nás oboch, pokiaľ ide o tvojho muža... do cudzej domácnosti (otcovi, bratovi atď) by som takúto vec nekupovala, iba že by si to priamo vypýtal

andrejka1974
Dnes o 19:41

@anonym_autor určite nie ku sviatku pomimo ano môj muž žiaľ takýto darček dostal od vlastného otca k 50 bolo to fakt najhorší darček

226lenka
Dnes o 19:55

Keby ten rebrík chcel, ja by som mu ho kúpila na sviatok.

anonym_aa8798
Dnes o 20:04

Môj muž by sa potešil,svokor tiež..ale ja by som sa do toho nepúšťala.Nech si vyberie aký chce keď už.

loliki
Dnes o 20:07

Kúp akože sebe a občas - podľa potreby mu ho požičaj.

doriiis
Dnes o 20:35

My sme prakticki ľudia, takže áno. Na minule Vianoce sme si kúpili betónový plot. 🤭

beata_k
Dnes o 20:50

Ano, ale .... musela by som presne vediet aky typ rebrika chce. Je ich dost vela.

ivicatolic
Dnes o 21:02

@anonym_autor áno, si praktická žienka 👍👍👍

petronela1985
Dnes o 21:06

@anonym_autor môj manžel si rebrík raz vypýtal na narodeniny, ani mi nenapadlo to považovať za blbý darček. Je stavbár, používa ho doteraz. Vždy som mu kúpila, čo chcel, rôzne náradie, nerezový sud na víno... Ale my sme za praktické darčeky.

marci9
Dnes o 21:11

Keby si bola v pohode s tým, že on ti kúpi k sviatku vysávač, tak mu kúp rebrík.

pralinka25
Dnes o 21:55

tak ja som tiez prakticky clovek. uplne neznasam narodeninove kraviny ktore nemaju zmysel. flase s alkoholom ktory nikto nepije, bonboniery cokolady kvety retaze za mna strasne a zbytocne. salky kavy caje detto.

ale otazne je ci aj on je taky typ a ci by ho to potesilo. snad ho dost poznas. tazko radit. mna by uzitocna vec potesila viac ako nejaka zbytocnost. ale to som ja. ano rebrik je dost nestandardny ale tak ... mne by nevadil ani vysavac mixer a ine veci. vsak co. lepsie jak nejaka cetka