Kúpili by ste mužovi k sviatku rebrík?
Kúpili by ste mužovi domácemu kutilovi k sviatku menš rebrík/schodík?
Nie 🙂 ale ja len preto, ze on si taketo veci rad kupuje sam a lepsie si vyberie. Rovnako on mne nekupuje kozmetiku :D.
@anonym_autor ano, ak viem, ze by ho chcel
On by si to sám od seba nekúpil, bude vláčiť ten starý nemotorný rebrik
Nie.
Možno peniaze na rebrík alebo na jeho hobby. Takto by to nešlo?
Nie.
Možno peniaze na rebrík alebo na jeho hobby. Takto by to nešlo?
@anonym_b7ea45 strciť mužovi 30€ do ruky, na kúp si stupienok?
@anonym_b7ea45 strciť mužovi 30€ do ruky, na kúp si stupienok?
@anonym_autor tak kúp ten rebrík a daj mu rebrík. 😀
Väčšiu hovädinu som nepočula. ale tak nech sa páči.
Je to vec, ktorú by som kúpila bežne do domácnosti pre nás oboch, pokiaľ ide o tvojho muža... do cudzej domácnosti (otcovi, bratovi atď) by som takúto vec nekupovala, iba že by si to priamo vypýtal
@anonym_autor určite nie ku sviatku pomimo ano môj muž žiaľ takýto darček dostal od vlastného otca k 50 bolo to fakt najhorší darček
Môj muž by sa potešil,svokor tiež..ale ja by som sa do toho nepúšťala.Nech si vyberie aký chce keď už.
My sme prakticki ľudia, takže áno. Na minule Vianoce sme si kúpili betónový plot. 🤭
Ano, ale .... musela by som presne vediet aky typ rebrika chce. Je ich dost vela.
@anonym_autor môj manžel si rebrík raz vypýtal na narodeniny, ani mi nenapadlo to považovať za blbý darček. Je stavbár, používa ho doteraz. Vždy som mu kúpila, čo chcel, rôzne náradie, nerezový sud na víno... Ale my sme za praktické darčeky.
tak ja som tiez prakticky clovek. uplne neznasam narodeninove kraviny ktore nemaju zmysel. flase s alkoholom ktory nikto nepije, bonboniery cokolady kvety retaze za mna strasne a zbytocne. salky kavy caje detto.
ale otazne je ci aj on je taky typ a ci by ho to potesilo. snad ho dost poznas. tazko radit. mna by uzitocna vec potesila viac ako nejaka zbytocnost. ale to som ja. ano rebrik je dost nestandardny ale tak ... mne by nevadil ani vysavac mixer a ine veci. vsak co. lepsie jak nejaka cetka

K sviatku nieeee! Kúpila by som ho len tak v bežný deň. Vzala by som ho do špecializovaného obchodu a nechala ho, nech si vyberie. Možno by si zistila, že potrebuje úplne niečo iné.