Kupujete dary deťom, ktoré má váš priateľ?
Ahojte mám otázku ..Kúpujete dary deťom ktoré má váš priateľ? Či na narodeniny ,meniny, Ježiška atď? Pretože nejak necítim potrebu kupovať niečo priateľovým deťom keď on taktiež nejaví záujem čo sa týka môjho syna 🙂
@xxx23 nie, záleží od toho muža. a možno od jeho ex, ako ona vplýva na ich deti.
@panelacikova moze byt ale z mojho okolia vidim konktretny pripad kde vela zalezi od zeny
Tak to je uz na tebe zariadit aby tvoje deti dostavali vsetko rovnako. Nie ze ten mensi dostane vsetko a vacsi nic lebo ma ineho otca. Ty to musis zariadit tak ze ked sa bude kupovat bike pre prvorodeneho poriesis s jeho bio otcom alebo z vyzivneho a partner moze kupit tomu vasemu a obaja maju bike..naraz..trebars na vianoce. Tvoje deti su obe a obe maju dostavat rovnako ked uz nedostanu rovnako lasku od muza s ktorym zijes.Robit rozdieli medzi detmi je to najhorsie. On mu daval kym ste nemali spolocne dieta lebo sa chcel zapacit...teraz mate spolu babo tak uz si je tebou isty a nemusi sa snazit. Cize to bolo falosne od neho a teraz az vidis aky je. Ty ked nemas $ tak darceky co da svojim 3detom co ziju s ich mamou su akoze aj od teba..Je tu 5 deti tak kupim 5kinderiek..ano kazdy ma individualne potreby ale treba sa snazit byt spravodlivy. Tvoj prvorodeny je asi malicky ked si nevsimol..lebo ja ked kupim dcere tak moj maly si vsimne vzdy a to ma len 2r...kupila som jej sportovu podrdu alebo skor taky crop top na leto ked budeme u mami nech tam nie je hola lebo uz bude mat 7r a je tam aj moj brat a nemaju klimu cize tam bude hic na aky nie je zvyknuta. A maly mrcal ze aj on chce bra :D som sa smiala ze on moze byt v plienke len alebo sortkach chalani nenosia take...inak ked jej kupujem viac handri lebo chodi do skoly tak potrebuje viac ako on doma...tak vzdy kupim aj jemu aspon jednu vec hoci o par cisiel vacsie a tesi sa ... su taki ze na seba myslia ked idem s malym do obchodu najde nieco co vie zeby sa pacilo sestre tak ma ukeca nech jej to kupim hoci jemu nic a naopak mala mu kupila z $ co mala od zubkovej nahromadene hracku ..podelia sa lubia sa a to maju jedneho otca cize je to cele jednoduchsie. Ty si musis vydupat aby u vas bolo pre tie deti vsetko priblizne rovnako..Inak si tvoje prvorodene dieta bude mysliet ze dostava menej lebo ho mas aj ty menej rada.Ako inak to ma to dieta chapat ?
Napíšem ti to úplne priamo: urobil ti decko, tým si tá poistil a prestal sa pretvarovať. Tvoj syn mu je úplne ukradnutý.
Ja som tiez “macocha”. Manzel svojim detom kupuje darceky a gratulujeme im spolu- teda oni to vnimaju, ze darcek je od nas od oboch. Naco dalsi darcek len odo mna?
To ako sa chova k Tvojmu synovi s ex je otrasne! To by som si urcite nenechala aj pod hrozbou rozchodu! Tvoj syn zatial nevnima rozdiely, ale cim bude starsi, tym viac to vnimat bude a moze to sposobit nasledne zly vztah s vasim spolocnym dietatkom, kedze bude nanho ziarlit a obvinovat ho, ze je oblubeny, ze jemu kupi taky a onaky a on nema…. Naozaj s tym nieco rob, lebo z toho bude mat traumu. Nenechaj mu pokazit vztah s mladsim surodencom. Vyzera to tak, ze Tvoj priatel si ho len kupoval.
Nechcem sa ťa dotknúť, ale nežila by som s človekom ktorý nemá záujem o moje dieťa, lebo potom bude mať pocit, že to spoločné baby je dôležitejšie ako ono... darčeky by som neriešila -tvoje moje naše deti ale xy má narodeniny pôjdeme spolu vybrať dar čo povieš... A je jedno či jeho alebo tvoje... Možno by som začala jeho aby mu cvaklo...
Musíš to brať tak že sú všetky už vaše minimálne tým že sú v spoločnej domácnosti... To je akoby, "robím večeru!"... Všetci prídu a dáš len svojim 🙆🙏
Po druhé ak má s tvojím dieťaťom zlý vsťah nevidela si to pred tým...
Nehľadám lásku tam kde ju nedávajú celej moje osobe= aj dieťaťu. Spoločné dieťa bude mať všetko lásku oboch aj dary dvojmo a jeho aj tvoje sa na to budú pozerať.
Toto si naozaj neviem predstaviť. Ja žijem so synom a priateľom, s ktorým sme spolu čakali druhého syna. Priateľ hovorí, že máme SPOLU môjho syna. Nežiadam od neho aby ho financoval, no napriek tomu to robí. Kúpi mu čo potrebuje aj to čo nepotrebuje. Hlavne mu venuje kopec svojho času a pozornosti, a to syn trávi aj víkendy so svojím otcom.. Teraz mal narodeniny, chcel bicykel, na ten prispel aj priateľ aj jeho mama aj ja.. My sme sa rozhodli byť rodina, to znamená ja, on a môj "náš" syn. Neviem si predstaviť žiť s niekym, kto moje dieťa ignoruje.
pozri niekedy maly darcek potesi viac ako ten za 150 eur, to ze tvoj partner nekupuje, neznamena ze musis byt ako on.ale ano chapem ta ze ti je z toho mozno smutno, ja mam tri deti ale pre moju svokru to tretie malokedy existovalo co sa tyka darcekov ale co je viac smutne i toho ze ju nikdy moc nemusela.Ma 9 rokov nerada tam chodi v podstate ona uz nechce,svokru to zjavne netrapi.clovek sa nauci zit so vsetkym ...
panelacikova : Môj najstarší bude mať čoskoro 15 a mám ho v striedavej..A nie sme zobraty..
@dievcacitajucelist ja s tebou suhlasim...bohuzial stale plati ze trpia hlavne deti. Aj napr.v Zamene manzeliek sa stale opakuje ako sa zena stazuje ze muz robi rozdiely medzi detmi, aj to vidno ako sa napriklad nebavi so starsim dietatom partnerky ale spolocne dieta stale pestuje a rozmaznava.
Som vdacna mojej mame, ze nam po rozvode nenosila domov ziadnych ujov.
Malo by to tak byť, že všetkým rovnakým dielom, lebo ono sa to bude niesť aj so samotnými deťmi a môže im to celkovo pokaziť vzťah medzi nimi
@naobedbuduspagety Nuž včera rozdával priateľ darčeky deťom a nezabudol povedať že obliečky Harry Potter sú odomna ... Takže viem ako to budem brať aj ja😉
@euka210 Priatelove deti k nám chodia každý vykend a svojho syna mám v striedavej
Ahoj, mamin priatel posle dokonca mojmu synovi aj nam peniaze na narodeniny, vianoce. Ja by som asi uvazovala, ci by som mala radost zo vztahu, kde sa ignoruju deti.

@panelacikova dololim si trochu oponovat, poznam rodinu kde muz ma z predosleho vztahu dieta a nie je pre neho prvorade, teraz ma svoju novu rodinu aj s novym dietatom aj s vyzenenim a im da ovela viac ako tomu svojmu pokrvnemu 🤷♀️ Vzdy zalezi od zeny ako ho ta ovplyvnuje