icon

Kvetiny na Deň matiek od partnera

11. máj 2025

ahojte, len tak zo zaujímavosti keďže u nas doma je to (asi) inak.
Tie co mate maličké dieťa, dostali ste dnes kvety od partnera/manžela ? Ku Dnu matiek?
Lebo ten moj mi povedal, ze niesom jeho mama, aby si ma uctil kvetom😀
Mne to je jedno, len sa pytam ako to je v normálnych rodinách. Moje dieťa mi kvet neda kedze ma 1 rok. Len bojím sa aky bude jeho otec príkladom...

Strana
z2
zuz987123
11. máj 2025

Tiež mám malé deti.. Manžel za ne kúpil dezert a spolu nakreslili obrázok.

vierka82
11. máj 2025

Ja mám deti 5 a dostanem veľké h.... 🤣
Tak ale ja si z toho nič moc nerobim

deti95060810
11. máj 2025

nedostala som nič. mm som povedala že kvet nepotrebujem, z čokolády sa priberá.
nepotrpím si na takéto sviatky... mne stačí ako sa správa mm celý rok ku mne.

cyberk
11. máj 2025

Manzel kupi kvet a dcerka mi akoze da.. bolo to tak aj, ked mala 4m, teraz ked chodi do skolky je to tak isto + v skolke nieco vyrobi <3
Ja som svojej mamine (spolu so surodencami) objednala kyticu, velmi ju to potesilo.
Ale npr. manzel nekupi svojej mame nic.. len zavola (kazdy ma ako si zasluzi...)

simsalabim
11. máj 2025

Uz si nespominam, ako to bolo, kym boli mali, myslim, ze deti mi nosili obrazky. Manzel nie, ved nie som jeho mama… Ale dnes na dcera zavolala von na kavu, co teda uz dlho nebolo moc cool niekam vhodit s mamou 🙈 Tak sa mi to rata 👍

fineta
11. máj 2025

Od každého dieťaťa ružu s vyznanim a od manžela kyticu so slovami, že nie som síce jeho mama, ale mama našich detí a ďakuje mi za to, že som ich porodila a ako sa o ne príkladne starám. 😁 Každý rok odkedy sa narodili je to takto. Syn dnes oslavuje narodky, presne pred 17 rokmi bola tiež nedeľa Deň matiek. To je pre mňa najkrajšia oslava materstva.😍

slavomira236
11. máj 2025

U nas sa tento svoatok neriesi absolutne

minenkaa
11. máj 2025

Decko mi poprialo,aj keď mne je to jedno a muz prečo
Ja celkovo tieto sviatky neriešim ,úplná zbytočnosť a marketing

kaca222
11. máj 2025

Pôjdeme spolu do obchodu a manžel mi kúpi kytičku, lebo som ho poprosila 😃 kupuje mi každý rok, s láskou, ja mu však musím pripomenúť, aký je deň, on na také veci sám od seba nemyslí 🥰

kubkovan
11. máj 2025

Manžel kúpil bombonieru a s dcérkou na rukách (9mesiacov) dali spoločne, že od nej ❤️

miriamzba
11. máj 2025

Nie, od nikoho nič. Môj manžel zrejme ani nepozná takýto sviatok 🤔

petamich
11. máj 2025

Ano, moj manzel sa totiz snazi viest k niecomu nase dieta, nie je to o tom, ci som alebo nie som manzelova matka 🤷‍♀️ som predsa matka jeho dietata, takze ano, dostala som od oboch kvet, ktory spolu vybrali. Rovnako ako my mu potom nieco spolu dame na den otcov, hoc nie je moj otec, ze ano.

Netvarim sa ale, ze som mu cez tyzden nepripominala, ze bude den matiek, hlavne, aby svokre zavolal a kvet poslal 🙂.

andreakg
11. máj 2025

Nie,nič som nedostala,teda okrem pusiniek od detí,ale ja ani nič nečakám

mandzula
11. máj 2025

My sme normalna rodina a kvet od muza som nedostala, dostala ho jeho mama a moja mama. Od dcery mam slubene pozvanie na kavu.

gabikaa96
11. máj 2025

Môj muž mi vždy kúpi kvet,a potom ho dá deťom aby mi ho dali. Ja svojej mamine som kúpila kyticu,a tiež aj svokre pretože je ako moja babka (ktorú už nemám) a veľa nám pomáha s deťmi,a vždy sa z toho veľmi teší.

gabus543
11. máj 2025

Áno dostala som od partnera kyticu tak ako každý rok

deti95060810
11. máj 2025

tak opravujem... prišiel manžel a doniesol mi ružu... tak ďakujem.
ja by som sa nehnevala keby aj zabudol...

jar_ka
11. máj 2025

Áno, manžel kúpil kyticu a dal ju dcérke, bude mať 3r. a ona mi ich odovzdala, zaspievala pieseň, a manžel mi navaril môj obľúbený obed 😊Tak isto to máme keď je deň otcov, ja niečo kúpim a dcérka to odovzdá. Máme to tak odkedy máme dieťa a nie je nám to divné.

kingu28
11. máj 2025

Ja som dnes dostala od svojho pubertiaka pusu a povedal mi,že dnes bude poslúchať.Spýtala som sa ho,že prečo sa so mnou musí stále vadiť.On,že sa nevadí,len vyjadruje svoj názor 🙂 Ja si na kvetine nepotrpím,hlavné je že si spomenul.

tinka_1807
11. máj 2025

Od syna (3,5 roka) som dostala obrázok a od manžela voňavku. 😊 Mne osobne na tom záleží. Dokonca omnoho viac ako na MDŽ. Lebo byť matka je podľa mňa naozaj aj obeta a je to titul, ktorý nemôže nosiť každý. Svojej mamke som kúpila dezert a kyticu. Viem, že každý to má inak, no keďže sama som matka, tak viem, ake je to náročné, tak aspoň ústne poďakovanie a mala čokoláda padne naozaj vhod. 🙂 Je to okrem iného aj vyjadrením úcty a vďaky. 🙂

leveta
11. máj 2025

Autorka, ty mu na deň otcov tiež kupuješ niečo?
Ale k otázke, nie u nás sa nedáva nič, veď nie je môj syn.

andrea_82
11. máj 2025

My sme na tieto sviatky davno rezignovali. Ved kazdy mesiac je nieco - valentin, MDŽ, den matiek, otcov, MDD - nic z toho nejako specialne neoslavujeme.

glorikarebeka
11. máj 2025

Môj manžel vždy kúpi tri kytice mne, mame aj svokre

maciatkoe
11. máj 2025
@jar_ka

Áno, manžel kúpil kyticu a dal ju dcérke, bude mať 3r. a ona mi ich odovzdala, zaspievala pieseň, a manžel mi navaril môj obľúbený obed 😊Tak isto to máme keď je deň otcov, ja niečo kúpim a dcérka to odovzdá. Máme to tak odkedy máme dieťa a nie je nám to divné.

@jar_ka Aj mne moj muz dnes navaril moj oblubeny obed 🙂.
A kupil mi krasny kvet v crepniku, ktory mi dal syncek (4 rocny) 🙂.

mane01
11. máj 2025

Moj muz gratuluje na den matiek svojej matke. Moje deti mne. Ked boli malinke, tak som to vobec neriesila. Akoze ty mu davas darceky na den otcov?

nikha2809
11. máj 2025

Moj kúpi kvety ktoré dá deťom a tie mne.

lucka1197
11. máj 2025

Áno, dostala som kyticu a bonboniéru. Tiež mu na deň otcov kupujem čokoládu.

pininka1
11. máj 2025

Sviatok majú všetky matky, nie len ta jeho. Keď boli deti malé, vždy kúpil kvety a dal mi ich spolu s nimi. Teraz mi už deti kupujú darček sami a muž mi gratuluje.

sszuzu8
11. máj 2025

S otcom deti spolu nežijeme už 6 rokov a aktuálny priateľ mi nedal nič. Dostala som ručne vyrobenú kyticu od staršej dcérky (10r) od mladšej prváčky milý odkaz aj 2 lienky jednu veľkú čo je mama a druhú malú čo je dieťatko 😍 a ešte mi kúpili obľúbenú sladkosť 🩷 na žiadny sviatok nezabudnú. Ani na deň matiek ani na Valentína narodeniny meniny deň žien 🩷🩷úžasné dievčatá..

pl2y
11. máj 2025

Môj manzel na prvý den matiek zabudol, na druhý mi tusim kvety dal a teraz na tretie pozval aj svojich rodicov k nám s tým,že nás pozýva na obed, aby som dnes ja ani jeho mamina nemuseli varit.. v podstate cítim aj z neho, ze ten den matiek je pre neho skôr taký vo vztahu k jeho mame 😀..ale napr ja som tiez dnes písala mamine, že krásny den matiek a ona mi neodpisala, že aj tebe 😀

Strana
z2