Kvetiny na Deň matiek od partnera
ahojte, len tak zo zaujímavosti keďže u nas doma je to (asi) inak.
Tie co mate maličké dieťa, dostali ste dnes kvety od partnera/manžela ? Ku Dnu matiek?
Lebo ten moj mi povedal, ze niesom jeho mama, aby si ma uctil kvetom😀
Mne to je jedno, len sa pytam ako to je v normálnych rodinách. Moje dieťa mi kvet neda kedze ma 1 rok. Len bojím sa aky bude jeho otec príkladom...
Môj muž kúpil kyticu ruží mojej aj svojej mame, pre mňa raffaello, deti mi dali vyrobené darčeky co urobili s učiteľka mi v skole/škôlke a kyticu ruží od otca, síce nie som jeho mama, ale som mama (on kúpi aspoň jeden kvet pre každú mamu v najbližšej rodine), tak isto napríklad od neho aj k MDŽ dostávajú kvietok aj dcery(3 a 10 ročne)
Smutné. Si matka jeho dieťaťa a vážiť si ťa ma i tak, nechápem takéto zmýšľanie.
Môj muž vedie syna od bábätka k tomu že by mal podarovať kvietok.
Syn (7) už sám vyberá.
A tieto žvásty že to niekoho nerozhodí, neverím. Ide o to ako si ťa manžel a deti vážia. Keď dieťa nemôže, má iniciovať muž.
Smutné. Si matka jeho dieťaťa a vážiť si ťa ma i tak, nechápem takéto zmýšľanie.
Syn (7) už sám vyberá.
A tieto žvásty že to niekoho nerozhodí, neverím. Ide o to ako si ťa manžel a deti vážia. Keď dieťa nemôže, má iniciovať muž.
@miska1997 tiez si myslim, ja si sice nepotrpim na darceky kytice a pod…. ale tiez to zamrzi ked manzel si ani nevsimne a to sam este rano hovori ze je den matiek… a inak nic.. som aspon cakala ze mi nieco pekne povie podakuje ked uz nedostanem nic.. ved som mama jeho syna (mame 10 mesacne babo)
no sklamana som nebudem klamat
@miska1997 tiez si myslim, ja si sice nepotrpim na darceky kytice a pod…. ale tiez to zamrzi ked manzel si ani nevsimne a to sam este rano hovori ze je den matiek… a inak nic.. som aspon cakala ze mi nieco pekne povie podakuje ked uz nedostanem nic.. ved som mama jeho syna (mame 10 mesacne babo)
no sklamana som nebudem klamat
@lucia7933 To verím. Aj bez malej drobnosti si tá najlepšia mama pre toho drobca ❤️
Normálne som zobral malých 4 a 7 ročného a išiel kúpiť ich mame (zatiaľ ešte mojej žene) kyticu a dezert nech vidia čo sa patrí samozrejme.
Od manžela nič na tento deň nečakám asi by mi to bolo divné 🙂
Od 2 deti som dostala obrázok, tretie je ešte malé a od štvrtého - že sa na ten deň narodilo 🙂.
Ja dostanem vždy niečo...kvet alebo čokoládu...a dostanem to od priateľa.. dcér...a mojej mami.....keďže som mama...a ja dám svojej dcére a mame ... kdeže sú tiež mamy..... 🙂
Mojho muza tiez nenapadne kupit kvet a dat detom aby mi dali
Preto si ja kupim sama co chcem 🙂
Minuly rok tu tiez bola nakladacka, ze "nie sme partnerove matky". Minuly rok som si poplakala, teraz som uz ani nic necakala 😅 moj muz este aj na tu svoju mamu zabudol. Minuly rok ma zabolelo , ked 6rocna dcera povedala: "Je den matiek, musime zagratulovat babicke."
Od manžela nič na tento deň nečakám asi by mi to bolo divné 🙂
Od 2 deti som dostala obrázok, tretie je ešte malé a od štvrtého - že sa na ten deň narodilo 🙂.
@lenkakravcova Jeeej, gratulujem 👏🏻👏🏻
To je naj darcek 😍
Ja som od manžela nikdy nedostala darček ku dňu matiek. Načo, ved nie som jeho matka....
A na deň otcov dávate manželom, partnerom darčeky? Manzel nám naplánoval výlet s deťmi. 🙂 Na deň matiek nedostávam darčeky. Je Valentín, MDŽ, narodeniny, meniny, Vianoce, výročie svadby... Má aj tak toho dosť. 😄 A deti mám ešte maličké. Ale môj ocko mamke dal kvety. Ten väčšinou vždy niečo kúpi aj na deň matiek.
Nič, ani sme si nespomenuli, že je Deň matiek. A naozaj ma to nemrzí....
Ja som dostala kyticu kvetov od muža a kyticu kvetov od detí (ktoré im kúpil muž)plus nejaký hrnček najlepšia mama,vankúšik atď a obrazok.A takto to funguje aj naopak keď je deň otcov. Však učíme to deti kto ich to má naučiť keď nie my. Povedal pred deťmi maminka naša všetko najlepšie k tvojmu sviatku. Tvoj muž by sa trošku mohol zamyslieť a trošku sa aj vcítiť do teba že by ťa to potesilo
Nedostávala ale ani som to neriešila, rovnako ani on nedostával na deň otcov, prvé 4roky a potom už dcéra tvorila sama, najprv v škôlke , a neskôr v škole plus aj sama a rovnako tak aj otcovi. Na MDŽ vzdy
Syn (7) už sám vyberá.
@miska1997 to čo za sprostosť? Akože keď mi nedá kvet tak si ma neváži? U nás sa rešpekt, úcta, láska nedokazuju darčekmi. Napriek tomu som si 100% istá, že si ma váži.
No od manžela a detí absolútne nič, no sused mi poslal sms,že všetko najlepšie ku dňu matiek ( pekne ...je vo veku môjho otca 😄) no potešilo ❤️
Každý rok rovnaká téma a vždy sa to stočí na tom, že nie som mužova matka. Komunisti sa snažili, aby ľudia zanevreli na tento sviatok a presadili len MDŽ, celkom sa im to podarilo. Ja si myslím, že matky si zaslúžia svoj sviatok a vyjadrenie úcty a vďaky. Neexistuje žiadne pravidlo, že to platí len na vlastné matky.
My, ženy matky sme si v práci navzájom zablahoželali už v piatok, zablahoželali nám aj bezdetné ženy a aj kolegovia, ktorí rozhodne nie sú otcami našich deti. V nedeľu sme si zablahoželali s kamarátkami, dostala som blahoželania od kamarátov, pozornosti od detí a kvety aj od manžela.
A áno na deň otcov mu kupujem malú pozornosť, lebo je otcom a to priamo otcom našich spoločných detí a vážim si ho, čo pre deti robí. Takisto budem gratulovať kolegom a kamarátom, ktorí sú otcovia.
Každý rok rovnaká téma a vždy sa to stočí na tom, že nie som mužova matka. Komunisti sa snažili, aby ľudia zanevreli na tento sviatok a presadili len MDŽ, celkom sa im to podarilo. Ja si myslím, že matky si zaslúžia svoj sviatok a vyjadrenie úcty a vďaky. Neexistuje žiadne pravidlo, že to platí len na vlastné matky.
My, ženy matky sme si v práci navzájom zablahoželali už v piatok, zablahoželali nám aj bezdetné ženy a aj kolegovia, ktorí rozhodne nie sú otcami našich deti. V nedeľu sme si zablahoželali s kamarátkami, dostala som blahoželania od kamarátov, pozornosti od detí a kvety aj od manžela.
A áno na deň otcov mu kupujem malú pozornosť, lebo je otcom a to priamo otcom našich spoločných detí a vážim si ho, čo pre deti robí. Takisto budem gratulovať kolegom a kamarátom, ktorí sú otcovia.
@sisaka si zlatá 🌹😊
@miska1997 to čo za sprostosť? Akože keď mi nedá kvet tak si ma neváži? U nás sa rešpekt, úcta, láska nedokazuju darčekmi. Napriek tomu som si 100% istá, že si ma váži.
@simcas75 pre niekoho sprostosť. Keď nieje schopný kúpiť poondiatý kvet a ešte sa tvári ako samotný pan boh tak neviem kde je úcta keď sám jej povedal "ze niesom jeho mama, aby si ma uctil kvetom😀"
Dieťa treba viesť k úcte a rešpektu aj do budúcna keď bude mať svoju polovičku až nemusia byť takéto témy na ďalších fórach.
A ty si svojej mame kvet zaniesla?

Nie....muž dava jeho mame kvet. Ja nie som jeho mama