icon

Kvetiny na Deň matiek od partnera

11. máj 2025

ahojte, len tak zo zaujímavosti keďže u nas doma je to (asi) inak.
Tie co mate maličké dieťa, dostali ste dnes kvety od partnera/manžela ? Ku Dnu matiek?
Lebo ten moj mi povedal, ze niesom jeho mama, aby si ma uctil kvetom😀
Mne to je jedno, len sa pytam ako to je v normálnych rodinách. Moje dieťa mi kvet neda kedze ma 1 rok. Len bojím sa aky bude jeho otec príkladom...

Strana
z2
sisska96
11. máj 2025

Nie....muž dava jeho mame kvet. Ja nie som jeho mama

mamusa123456789
12. máj 2025

Môj muž kúpil kyticu ruží mojej aj svojej mame, pre mňa raffaello, deti mi dali vyrobené darčeky co urobili s učiteľka mi v skole/škôlke a kyticu ruží od otca, síce nie som jeho mama, ale som mama (on kúpi aspoň jeden kvet pre každú mamu v najbližšej rodine), tak isto napríklad od neho aj k MDŽ dostávajú kvietok aj dcery(3 a 10 ročne)

miska1997
12. máj 2025

Smutné. Si matka jeho dieťaťa a vážiť si ťa ma i tak, nechápem takéto zmýšľanie.
Môj muž vedie syna od bábätka k tomu že by mal podarovať kvietok.
Syn (7) už sám vyberá.
A tieto žvásty že to niekoho nerozhodí, neverím. Ide o to ako si ťa manžel a deti vážia. Keď dieťa nemôže, má iniciovať muž.

lucia7933
12. máj 2025
@miska1997

Smutné. Si matka jeho dieťaťa a vážiť si ťa ma i tak, nechápem takéto zmýšľanie.
Syn (7) už sám vyberá.
A tieto žvásty že to niekoho nerozhodí, neverím. Ide o to ako si ťa manžel a deti vážia. Keď dieťa nemôže, má iniciovať muž.

@miska1997 tiez si myslim, ja si sice nepotrpim na darceky kytice a pod…. ale tiez to zamrzi ked manzel si ani nevsimne a to sam este rano hovori ze je den matiek… a inak nic.. som aspon cakala ze mi nieco pekne povie podakuje ked uz nedostanem nic.. ved som mama jeho syna (mame 10 mesacne babo)
no sklamana som nebudem klamat

miska1997
12. máj 2025
@lucia7933

@miska1997 tiez si myslim, ja si sice nepotrpim na darceky kytice a pod…. ale tiez to zamrzi ked manzel si ani nevsimne a to sam este rano hovori ze je den matiek… a inak nic.. som aspon cakala ze mi nieco pekne povie podakuje ked uz nedostanem nic.. ved som mama jeho syna (mame 10 mesacne babo)
no sklamana som nebudem klamat

@lucia7933 To verím. Aj bez malej drobnosti si tá najlepšia mama pre toho drobca ❤️

anonymny_uzivatel
12. máj 2025

Normálne som zobral malých 4 a 7 ročného a išiel kúpiť ich mame (zatiaľ ešte mojej žene) kyticu a dezert nech vidia čo sa patrí samozrejme.

lenkakravcova
12. máj 2025

Od manžela nič na tento deň nečakám asi by mi to bolo divné 🙂
Od 2 deti som dostala obrázok, tretie je ešte malé a od štvrtého - že sa na ten deň narodilo 🙂.

bublinkabubla
12. máj 2025

Ja dostanem vždy niečo...kvet alebo čokoládu...a dostanem to od priateľa.. dcér...a mojej mami.....keďže som mama...a ja dám svojej dcére a mame ... kdeže sú tiež mamy..... 🙂

vieronika14
12. máj 2025

Mojho muza tiez nenapadne kupit kvet a dat detom aby mi dali
Preto si ja kupim sama co chcem 🙂

basska_b
12. máj 2025

Minuly rok tu tiez bola nakladacka, ze "nie sme partnerove matky". Minuly rok som si poplakala, teraz som uz ani nic necakala 😅 moj muz este aj na tu svoju mamu zabudol. Minuly rok ma zabolelo , ked 6rocna dcera povedala: "Je den matiek, musime zagratulovat babicke."

basska_b
12. máj 2025
@lenkakravcova

Od manžela nič na tento deň nečakám asi by mi to bolo divné 🙂
Od 2 deti som dostala obrázok, tretie je ešte malé a od štvrtého - že sa na ten deň narodilo 🙂.

@lenkakravcova Jeeej, gratulujem 👏🏻👏🏻
To je naj darcek 😍

bielasovicka
12. máj 2025

Ja som od manžela nikdy nedostala darček ku dňu matiek. Načo, ved nie som jeho matka....

naily
12. máj 2025

A na deň otcov dávate manželom, partnerom darčeky? Manzel nám naplánoval výlet s deťmi. 🙂 Na deň matiek nedostávam darčeky. Je Valentín, MDŽ, narodeniny, meniny, Vianoce, výročie svadby... Má aj tak toho dosť. 😄 A deti mám ešte maličké. Ale môj ocko mamke dal kvety. Ten väčšinou vždy niečo kúpi aj na deň matiek.

handykate
12. máj 2025

Nič, ani sme si nespomenuli, že je Deň matiek. A naozaj ma to nemrzí....

daaaaaska
12. máj 2025

Ja som dostala kyticu kvetov od muža a kyticu kvetov od detí (ktoré im kúpil muž)plus nejaký hrnček najlepšia mama,vankúšik atď a obrazok.A takto to funguje aj naopak keď je deň otcov. Však učíme to deti kto ich to má naučiť keď nie my. Povedal pred deťmi maminka naša všetko najlepšie k tvojmu sviatku. Tvoj muž by sa trošku mohol zamyslieť a trošku sa aj vcítiť do teba že by ťa to potesilo

sense
12. máj 2025

Nedostávala ale ani som to neriešila, rovnako ani on nedostával na deň otcov, prvé 4roky a potom už dcéra tvorila sama, najprv v škôlke , a neskôr v škole plus aj sama a rovnako tak aj otcovi. Na MDŽ vzdy

simcas75
12. máj 2025
@miska1997

Syn (7) už sám vyberá.

@miska1997 to čo za sprostosť? Akože keď mi nedá kvet tak si ma neváži? U nás sa rešpekt, úcta, láska nedokazuju darčekmi. Napriek tomu som si 100% istá, že si ma váži.

irusa
12. máj 2025

No od manžela a detí absolútne nič, no sused mi poslal sms,že všetko najlepšie ku dňu matiek ( pekne ...je vo veku môjho otca 😄) no potešilo ❤️

sisaka
12. máj 2025

Každý rok rovnaká téma a vždy sa to stočí na tom, že nie som mužova matka. Komunisti sa snažili, aby ľudia zanevreli na tento sviatok a presadili len MDŽ, celkom sa im to podarilo. Ja si myslím, že matky si zaslúžia svoj sviatok a vyjadrenie úcty a vďaky. Neexistuje žiadne pravidlo, že to platí len na vlastné matky.
My, ženy matky sme si v práci navzájom zablahoželali už v piatok, zablahoželali nám aj bezdetné ženy a aj kolegovia, ktorí rozhodne nie sú otcami našich deti. V nedeľu sme si zablahoželali s kamarátkami, dostala som blahoželania od kamarátov, pozornosti od detí a kvety aj od manžela.
A áno na deň otcov mu kupujem malú pozornosť, lebo je otcom a to priamo otcom našich spoločných detí a vážim si ho, čo pre deti robí. Takisto budem gratulovať kolegom a kamarátom, ktorí sú otcovia.

fineta
12. máj 2025
@sisaka

Každý rok rovnaká téma a vždy sa to stočí na tom, že nie som mužova matka. Komunisti sa snažili, aby ľudia zanevreli na tento sviatok a presadili len MDŽ, celkom sa im to podarilo. Ja si myslím, že matky si zaslúžia svoj sviatok a vyjadrenie úcty a vďaky. Neexistuje žiadne pravidlo, že to platí len na vlastné matky.
My, ženy matky sme si v práci navzájom zablahoželali už v piatok, zablahoželali nám aj bezdetné ženy a aj kolegovia, ktorí rozhodne nie sú otcami našich deti. V nedeľu sme si zablahoželali s kamarátkami, dostala som blahoželania od kamarátov, pozornosti od detí a kvety aj od manžela.
A áno na deň otcov mu kupujem malú pozornosť, lebo je otcom a to priamo otcom našich spoločných detí a vážim si ho, čo pre deti robí. Takisto budem gratulovať kolegom a kamarátom, ktorí sú otcovia.

@sisaka si zlatá 🌹😊

miska1997
12. máj 2025
@simcas75

@miska1997 to čo za sprostosť? Akože keď mi nedá kvet tak si ma neváži? U nás sa rešpekt, úcta, láska nedokazuju darčekmi. Napriek tomu som si 100% istá, že si ma váži.

@simcas75 pre niekoho sprostosť. Keď nieje schopný kúpiť poondiatý kvet a ešte sa tvári ako samotný pan boh tak neviem kde je úcta keď sám jej povedal "ze niesom jeho mama, aby si ma uctil kvetom😀"
Dieťa treba viesť k úcte a rešpektu aj do budúcna keď bude mať svoju polovičku až nemusia byť takéto témy na ďalších fórach.

mihula
12. máj 2025

A ty si svojej mame kvet zaniesla?

Strana
z2