Letná svadba - šaty pre svedkyňu
Ahojte, tie, co ste boli svedok na letnej svadbe, ake saty ste mali oblecene? Dakujem😄❤️
@salsa26 a totoje modra? Vyzera ako tyrkysova... Na modru by som ju netipla
@guiseppinka ja mam čiernu, len odraz svetla je taky..
@salsa26 aha🙈😂😂 krasne su
@salsa26 sú krásne
@jj298 Ja najbližšie kupujem tieto… podľa mňa majú spolocenske šaty vyzerat ako spoločenské šaty… a keď má žena postavu na ne, nechápem prečo sa zdeformovať nejakou neforemnou záclonkou, keď môžem zo seba urobiť femne fatale a stále je to v medziach slušnosti. Žadne výstrihy ani prehnané mini.
@katkami123 🙄🙄🙄 do bordelu áno
Mne toto všetko príde vulgárne.
@sono2
A čo je na tom vulgarne? Veď nič nevidiet, všetko je dlhé a schované 😉. Ale čakala som presne podobne komentáre, i keď problém budú mať zeny s niečim iným 😀.
@jj298 Za mňa veľmi originálne šaty, vyzeráš v nich dobre.....takže za mňa určite áno.
@jj298
Píšem ti úprimne, veľa žien nedopraje iným, keď vyzerajú atraktívne a poradia ti veľkolepo akúkoľvek hovadinu. Skús tu stránku, na ktorú som ti dala link, majú tam aj iný typ šiat, si chudunká, len máš zle zvolený strih. Ja som po 2 pôrodoch, (3 deti), ale veľa robí strih a typ šiat, toto ti zbytočne deformuje postavu.
Krásne
@katkami123 toto pre mna nie je femme fatale, je to tuctova zena v tuctovom obleceni, vzdy rovnake, rovnaky strih, vystrih, cipka, tyl, vlasy, makeup. Proste treba respektovat, ze sme kazda ina.
Aka je to svadba. Boho, nobl, letna party? Ja by som volila saty podla toho. Dnes sa uz robia vselijake svadby.
@mirage
Rešpektujem to, pre každú je tuctové asi niečo iné 😀 tu má pani peknú postavu a zničí si ju zbytocne zle zvoleným strihom šiat, typom šiat, práve tieto majú na sebe ten “tuctový” tyl.
@katkami123 prepac, ale podla mna tie saty su otrasne, aj s tou modelkou ;) nastastie teda mame kazda iny vkus.
@ropucha6
To je v poriadku, základ je, že mne sa páčili a všetkým som sa v nich páčila 😉
@jj298 A su pohodlne? Podla tej fotky sa mi zda ze to okolo pazuch strasne taha a je to tam uzke. Hlavne na leto by som sa bala nieco take mat.
@katkami123 myslim tie druhe modre, to snad nie si ty. Tie prve sa mi pacili, ale ani najest sa clovek asi nemoze.
Mne sa páči tá kombinácia ,len neviem či rukáv je dobrá voľba v lete
@ropucha6
Ok… tie druhé plánujem kúpiť… i keď manzel neschvaľuje ich farbu. Tie prvé, ja zjem toho veľa, neodopieram si, ale aj sa veľa hýbem, až moc.

@jj298 tie šaty vráť prosím ťa. Máš krásnu postavu, môžeš si dať na seba milion krajších šiat, nie "zabiť " ju v neforemnych, fadnych šatách.