icon

Letná svadba - šaty pre svedkyňu

16. máj 2023

Ahojte, tie, co ste boli svedok na letnej svadbe, ake saty ste mali oblecene? Dakujem😄❤️

tilly
18. máj 2023

@jj298 tie šaty vráť prosím ťa. Máš krásnu postavu, môžeš si dať na seba milion krajších šiat, nie "zabiť " ju v neforemnych, fadnych šatách.

guiseppinka
18. máj 2023

@salsa26 a totoje modra? Vyzera ako tyrkysova... Na modru by som ju netipla

petrahl
18. máj 2023

@jj298 ja som za kadejake alternativy, ale toto je strasne. Prepac. Pozliepane kadeco. Tak to na mna posobi. A saty, kde by som nezmestila podprsenku by som si nebrala, to je evidentne zle zvolena velkost, alebo nevhodny strih na tvoju postavu.

salsa26
18. máj 2023

@guiseppinka ja mam čiernu, len odraz svetla je taky..

guiseppinka
18. máj 2023

@salsa26 aha🙈😂😂 krasne su

katkami123
18. máj 2023

@salsa26 sú krásne

@jj298 Ja najbližšie kupujem tieto… podľa mňa majú spolocenske šaty vyzerat ako spoločenské šaty… a keď má žena postavu na ne, nechápem prečo sa zdeformovať nejakou neforemnou záclonkou, keď môžem zo seba urobiť femne fatale a stále je to v medziach slušnosti. Žadne výstrihy ani prehnané mini.

sono2
18. máj 2023

@ineeez ja musím povedať! A keď ja poviem to fakt od srdca, že tu jediná vyzeráš najlepšie! Vyber šiat, postava k tomu. Mega!

Baby robte čosi, jedny šaty horšie jak druhé priam katastrofa.

sono2
18. máj 2023

@katkami123 🙄🙄🙄 do bordelu áno
Mne toto všetko príde vulgárne.

sono2
18. máj 2023

@salsa26 ako pekne a kde si to ideš obliecť?

sono2
18. máj 2023

@ineeez prosím ťa tu navrhni nejaké šaty, lebo kočky nemajú šajen. Brrr
Jeden bordel za druhým 😄😄

martamar
18. máj 2023

@jj298 podla mna su saty velmi pekne a aj vhodne na svadbu🙂

katkami123
18. máj 2023

@sono2
A čo je na tom vulgarne? Veď nič nevidiet, všetko je dlhé a schované 😉. Ale čakala som presne podobne komentáre, i keď problém budú mať zeny s niečim iným 😀.

tamitamitami
18. máj 2023

@jj298 Za mňa veľmi originálne šaty, vyzeráš v nich dobre.....takže za mňa určite áno.

jj298
Odpoveď bola odstránená
katkami123
18. máj 2023

@jj298
Píšem ti úprimne, veľa žien nedopraje iným, keď vyzerajú atraktívne a poradia ti veľkolepo akúkoľvek hovadinu. Skús tu stránku, na ktorú som ti dala link, majú tam aj iný typ šiat, si chudunká, len máš zle zvolený strih. Ja som po 2 pôrodoch, (3 deti), ale veľa robí strih a typ šiat, toto ti zbytočne deformuje postavu.

salsa26
18. máj 2023

@sono2 no predsa na svadbu ( so striebornými doplnkami)

22petruska
18. máj 2023

Krásne

atinkaa
18. máj 2023

@jj298 podla mna v nich vyzeras krasne. Vobec nechapem preco je teraz trend ist skoro vyzlecena a preco ak je hrudnik prirodzene nie ako u “plastic people”, tak je to hned porovnavane. Verim, ze s ucesom budes nadherna, vilovsky jemna 😍 a ano nie tuctova

mirage
18. máj 2023

@katkami123 toto pre mna nie je femme fatale, je to tuctova zena v tuctovom obleceni, vzdy rovnake, rovnaky strih, vystrih, cipka, tyl, vlasy, makeup. Proste treba respektovat, ze sme kazda ina.

mariesell
18. máj 2023

@jj298 pre mna nadherne saty 🙂 a nadherna zena! A tvoje prsia maju podla mna super tvar aj velkost 😀 sorry za osobnu poznamku 😅 len pri tych komentoch nechcem ahy sisi o svojich super prsiach myslela nieco nevhodne!

andreatytler
18. máj 2023

Aka je to svadba. Boho, nobl, letna party? Ja by som volila saty podla toho. Dnes sa uz robia vselijake svadby.

katkami123
18. máj 2023

@mirage
Rešpektujem to, pre každú je tuctové asi niečo iné 😀 tu má pani peknú postavu a zničí si ju zbytocne zle zvoleným strihom šiat, typom šiat, práve tieto majú na sebe ten “tuctový” tyl.

ropucha6
18. máj 2023

@jj298 nechapem, co ti tu vsetky radia vystrih, ked su to saty bez vystrihu. Mala som podobne, bez vystrihu, dlhy rukav, dlhe 🙂 akurat ozaj potrebujes podprsenku, nejaku isto napasujes a vyzeraju pokrcene, to doladis.

ropucha6
18. máj 2023

@katkami123 prepac, ale podla mna tie saty su otrasne, aj s tou modelkou ;) nastastie teda mame kazda iny vkus.

katkami123
18. máj 2023

@ropucha6
To je v poriadku, základ je, že mne sa páčili a všetkým som sa v nich páčila 😉

andreatytler
18. máj 2023

@jj298 A su pohodlne? Podla tej fotky sa mi zda ze to okolo pazuch strasne taha a je to tam uzke. Hlavne na leto by som sa bala nieco take mat.

ropucha6
18. máj 2023

@katkami123 myslim tie druhe modre, to snad nie si ty. Tie prve sa mi pacili, ale ani najest sa clovek asi nemoze.

veronikasarkanyova
18. máj 2023

Mne sa páči tá kombinácia ,len neviem či rukáv je dobrá voľba v lete

katkami123
18. máj 2023

@ropucha6
Ok… tie druhé plánujem kúpiť… i keď manzel neschvaľuje ich farbu. Tie prvé, ja zjem toho veľa, neodopieram si, ale aj sa veľa hýbem, až moc.