Lívia alebo Olívia
Ahojte, ktoré z týchto mien je vám viac sympatické? Na výber mám ešte more času, ale už rozmýšľam.
ja som za Líviu ♥, jednoznačne. Moja dcerka je Lívia. je to pre mna neskutočne krásne meno, taka ko pre malé dievčatko, tak i pre slečnu a dospelú dámu. Volám ju Lívinka, iní jej povedia Livka, Livuška ale aj tak najkrajšie je ked jej hovoria Lívia. hodí sa aj k priezvisku. Je to meno, o ktorom som snívala odmalička...že raz sa tak bde volať moja dcerka ♥
Olívia je krásne meno 🙂
Livia
Livia
Livia 🙂
neda mi nereagovat - som nositelkou mena Livia od roku 1979 🙂 a cely zivot som si priala volat sa inak... ako dietatu mi zvykli hovorit Livika moji pribuzni, ale v skole to bolo najcastejsie Liva - sliva... slivka... a ked uz som bola v puberte priala som sa volat aspon Olivia aby sa mi dalo hovorit Oli... v dospelosti aby mi niekto hovoril Livinka, Livika uz nikomu nenapadne a Livia sa mi nepaci.. este kolegovia mi vymysleli skratku Liv to bolo fajn, ale inak mam pocit ze sa dospelej osobe ani pekne povedat neda... takze sa pripajam k hlasovaniu za Oliviu 🙂 ja osobne by som nikdy dcere meno Livia nedala a moja mama si casto vypocuje ci nemohla vymysliet nieco lepsie 🙂
Olívia 🙂
olivia 🙂
Olivia je krasne meno 🙂.
Olívia 🙂
Olivia
Tiež som za Oliviu
Olívia 🙂
Olivia 🙂
si mi ulahodila, mne sa veľmi páčia obe 😵 😵 😵 😵
Olivia
Olívia. Lívie sú na každom kroku. 😉
Olívia a môže sa aj Oli 🙂
Olivia 🙂
Olívia.
olivia je uz kazda tretia.. radsej livia..
@tojada jednoznačne Olívia
Olívia 🙂

Olívia