icon

Ľutujem, že som manželovi kúpila darček na narodeniny

Včera o 21:37

Mala som narodeniny a nedostala som od manzela nic len blby den. On mal teraz a nedalo mi to a kupila som mu darcek. No vobec som z toho nemala radost a ani ma to netesilo ze som mu nieco dala.. lutujem to...neda mi to pokoj uz 3 dni ako sa z toho vymotat? :(

ivicatolic
Včera o 21:40

@anonym_autor ale to je mrzuté... že.... darček nasilu

sissy27
Včera o 21:43

@anonym_autor no uz nijako, nemala si mu kupovat nic. A mozno ste sa mali niekde medzitym porozpravat o tom, co sa medzi vami deje a kam to smeruje, lebo asi tie tvoje zabudnute narodeniny nie su vas jediny problem, mam pravdu?

autor
Včera o 21:46
@sissy27

@anonym_autor no uz nijako, nemala si mu kupovat nic. A mozno ste sa mali niekde medzitym porozpravat o tom, co sa medzi vami deje a kam to smeruje, lebo asi tie tvoje zabudnute narodeniny nie su vas jediny problem, mam pravdu?

@sissy27 no nie veru nie... ani neviem co ma stve viac ze sa on vykaslal na moje alebo to ze som ja jemu spravila pekny den

anonym_194ac0
Včera o 21:47

@anonym_autor prečo mu nepovieš, že zabudol na tvoje narodeniny a aj ostatné veci ktoré ti vadia. Keď nie je komunikácia, nie je riešenie problémov... Chýba spoločná debata. Ináč stalo sa to prvý krát, že zabudol na tvoj sviatok, alebo sa to deje pravidelne? Ak sa to deje pravidelne môže to znamenať ľahostajnosť voči tebe.

autor
Včera o 21:48
@anonym_194ac0

@anonym_autor prečo mu nepovieš, že zabudol na tvoje narodeniny a aj ostatné veci ktoré ti vadia. Keď nie je komunikácia, nie je riešenie problémov... Chýba spoločná debata. Ináč stalo sa to prvý krát, že zabudol na tvoj sviatok, alebo sa to deje pravidelne? Ak sa to deje pravidelne môže to znamenať ľahostajnosť voči tebe.

@anonym_194ac0 vie to uz som mu to vravela aj ine veci.. aj povedal ze odomna necakal nic.

marca12
Včera o 21:50
@anonym_autor

@sissy27 no nie veru nie... ani neviem co ma stve viac ze sa on vykaslal na moje alebo to ze som ja jemu spravila pekny den

@anonym_autor Nemusis sa tym trapit. Ty si konala podla svojho svedomia a citenia. Hod to za hlavu,ty mas cisty stit. Mala si snahu a aj takto sa zachranuje vztah. Normalne sa porozpravajte,ujasnite si,co sa deje. Co chce on,co ty. Zeniete sa do zahuby a je nacase zacat pracovat na vztahu a bez vycitiek. Nevykrikovat si,kto kedy,co urobil,neurobil. Stanovit si nejaky jasny obrys ako by to malo fungovat. Vratte sa do minulosti a porozmyslajte,kedy a cim sa to pokazilo. Najlepsie je travit cas spolu,mat nejake zazitky,spomienky. Zoberte sa chodte niekam na vylet,najdite si nieco spolocne,comu sa budete venovat. Vztah funguje len tak,ze sa aktivne venujete sebe. Nieze ste obaja doma,ale kazdy v inom kute.

enmery
Včera o 21:52

Fakt sú darčeky váš jediný problém? Na 200% je to len manifestácia hlbších dlhotrvajúcich problémov.

autor
Včera o 21:55
@enmery

Fakt sú darčeky váš jediný problém? Na 200% je to len manifestácia hlbších dlhotrvajúcich problémov.

@enmery jasne ze je

anonym_194ac0
Včera o 21:59
@anonym_autor

@enmery jasne ze je

@anonym_autor môžete skúsiť poradňu, ak si to neviete sami spolu všetko účinne vyriešiť.

biba_18
Včera o 22:51

si mu ukradnutá 😏

anonym_d250fa
Včera o 22:55
@enmery

@enmery Ty tiez asi vela problemov mat nebudes. Tvoj jediny problem je zas pisat pod kazdy prispevok na konovi🤣🤣

enmery
Včera o 22:55
@anonym_d250fa

@enmery Ty tiez asi vela problemov mat nebudes. Tvoj jediny problem je zas pisat pod kazdy prispevok na konovi🤣🤣

@anonym_d250fa Vidíš, ja to aspoň nerobím anonymne, inak by si ani netušila...anonymná "hrdinka".

kp7333
Dnes o 05:14

@anonym_autor myslim, ze darceky su vo vasom vztahu ten najmensi problem. Ovela vacsi problem je chybajuca komunikacia, nezdielanie pocitov a vzajomny nezaujem o partnera ako takeho. Mali by ste si spolu sadnut a vazne sa porozpravat - xamysliet sa spolu nad tym, kde sa to zacalo kazit a preco a ci ma este vyznam na vasom vztahu pracovat.

tykat
Dnes o 05:52

@anonym_autor tak si poucena, nabuduce kup bud spolocny darcek alebo kup len sebe.
Ono zase na darcekoch az tak nezalezi ked sa maju ludia naozaj radi.

oliolijanka
Dnes o 07:35

@anonym_autor Neries minulost ani buducnost. Oslav svoje narodeniny dnes. Obdaruj sa, poriadne si to uzi. Nikomu sa nedoprosuj, aby s tebou oslavoval.
A vyprdni sa na stareho. Ked bude dobre tebe, pousmejes sa nad tou darcekovou "almuznou", co od teba dostal.

Tak a teraz uz len rozmyslaj, ako obdarujes niekoho, kto ti je najblizsi a kto ta ma najviac rad, kto ta kazdy den oblieka, nachysta ta do roboty, lieci ta, uvari ti caj, ked si chora, da ti spanok, ked si unavena..
Ked si zacnes vazit seba, budu si ta vazit aj ludia naokolo.

anjelicek26
Dnes o 08:44

Pozri toto vies vyriesit velmi jednoducho, na buduce narodeniny si nieko kup, muzovi len oznam, ze si si spravila potesenie alebo ani to nie... ze vy nekomunikujete, je ovela vacsi problem. Jemu treba proste jasne a cisto povedat - darcek ocakavam, zalezi mi na tom, nieco vymyslli alebo mi kup xy (priloz link do whatsappu)... .

majlo1234
Dnes o 10:03

Ved ty mas svedomie ciste, darceky davaj s tym, ze chces dat dar, nie nieco za nieco. Nech si on spytuje svedomie

rozculena
Dnes o 11:10

@anonym_autor on nečakal nič? Tak ja by som mu ten darček zobrala a šmarila do kontajnera.
Medzi vami asi už nie je čo riešiť

sissy27
Dnes o 11:29
@anonym_autor

@anonym_autor tak vyrieste ten skutocny problem alebo problemy, ktore mate. A tym sa vyriesi aj taka blbost ako narodeninovy darcek. Sama dobre vies, ze hnevom kvoli narodeninam len prekryvas tie skutocne problemy, ale z nejakeho dovodu ich nechces riesit.

autor
Dnes o 13:00
@anjelicek26

Pozri toto vies vyriesit velmi jednoducho, na buduce narodeniny si nieko kup, muzovi len oznam, ze si si spravila potesenie alebo ani to nie... ze vy nekomunikujete, je ovela vacsi problem. Jemu treba proste jasne a cisto povedat - darcek ocakavam, zalezi mi na tom, nieco vymyslli alebo mi kup xy (priloz link do whatsappu)... .

@anjelicek26 uz som mu to x krat povedala

osky
Dnes o 21:06
@anonym_autor

@anjelicek26 uz som mu to x krat povedala

@anonym_autor velmi smutny vztah.
Asi vam to uz neklape...rozpravate sa vobec?
Vnimate este jeden druheho,?
Ci ste manzelia uz len na papieri?

anonym_e3dc13
Dnes o 21:43

Nabudúce nekúp a hotovo