Má mini svadobná hostina zmysel?
Ahojte,
plánujeme svadbu ale aj s nami nás bude iba 11 a ja začínam mať obavy či takáta hostina má vôbec zmysel? Bojím sa že to bude celé také o ničom a rozmýšlam že celú hostinu zruším. Vzťahy v rodine máme fajn také neutrálne, no myslím si že reč bude stáť obávam sa že sa najeme a pôjdeme domov. Má taká svadobná hostina zmysel? Mal niekto prosím takúto mini svadbu? Ako to prebiehalo?
Rodinné oslavy sa u nás nekonajú, raz sme boli v takomto zložení spolu na vianoce a bolo to presne také suché. Svokrovci sa bavili so švagrinou a moji rodičia so mnou. A ja mám dilemu či za takú hostinu vyhadzovať peniaze. My sa máme radi nemáme žiadne konflikty len máme veľmi rozdielne životy a nejak nemáme spoločné témy. V rodine nie su ani deti že by tie trošku spravili náladu.
@anonym_autor "...Svokrovci sa bavili so švagrinou a moji rodičia so mnou..." chudak partner, s nim sa nebavil nikto?
Ono tak ti poviem, kazdy sa zabavi tak ako sa naladi. Svadba nie je animacny program. Ak chce niekto sediet zduty a cakat ze ho budu zenich a nevesta zabavat tak smola.
Ja by som spolocny obed nerusila a ludia na nom by sa mali snazit zblizit. Treba tomu dat sancu.
Tak to spravte ako garden party. Jedlo si nechajte doviesť cez catering, chatu a máš pokoj.
Nás bolo 16 a pobudli sme do 4 do rána 😃 vynikajúca svadba. Kostol, potom obed, fotenie, hudba, rauty. Ani mi len nenapadlo, že by to malo byť o ničom. Veď to bola svadba detí našich rodičov, to rozhodne nie je nič.
Na to je svadba, aby sa rodiny spojili. Daj si krasne saty, po obrade chodte na obed a tam sa uz s manzelom budete venovat vsetkym hostom, nie ze vasi sa venovali Tebe a jeho rodicia zasa niekomu zo svojej strany, budu to vasi hostia, bude vela emocii a Ty sa pobavis so svokrovcami, oni s vasimi a hotovo a tak stmelite ako rodina, uvidis, bude to fajn
@anonym_autor nas bolo 20, planovali sme len obed a domov. O 23 nas posielali domov, ze je im to luto, ale otvaracku maju len do 22😂😂😂
@anonym_autor my budeme mať presne tak 13 ľudí,obed v reštike + hudba aby to nebolo také suché,bála som sa,že každá strana sa bude bavit sama ale som si povedala moja svadba ja sa zabavim aj s mojimi
my sme mali malu svadbu, bolo nas 21 a mali sme aj DJ...boli sme cca do polnoci a dobre sme sa zabavili
@anonym_autor my sme tak mali 20 ľudí z rodiny. Ale v podstate iba jedlo. Potom sme šli domov.Pozvali sme všetkých k nam,kto chcel prišiel. Nakoniec prišli všetci. Mali sme pozvaných kamarátov aj objednane jedlo ešte doma, koláče a zabavili sa do rána. Bolo nás doma skoro 60 ľudí. Mali sme veľký dom. Potom boli super ohlasy aj od rodiny aj kamaratov. Ja som to takto chcela keďže pochádzam z veľkej rodiny a nechcela som tam mat ľudí z rodiny ktorých stretnem pár x do roka a ani si nemáme čo povedať. Cítili sa urazene, hlavne tí ktorych som tam nechcela mat. Ale niektorí prišli večer k nám zablahoželať. Pozvali sme ich do vnutra a zabávali sa s nami
@anonym_autor Moja dcéra mala takú.
Bolo nás do 20.Objednana bola večera s pripitkom, predjedlom, koláčiky a tortu som objednala, rezervácia bola do 22,00,hudbu púšťal kamarát ženícha a odchadzali sme nadránom.Personal urobil aj ďalšie jedlo,aby sme neboli hladný.Bolo veselo a bola super aj s rozbíjanie tanierov.Doteraz na ňu spomíname.Bola v penzióne.

@januska12323 však ja nič navyše nevymýšlam, ja rozmýšlam zrušiť hostinu. Nepochopila si?
@anonym_autor tak ju zruš, mne by úplne vyhovovala.