icon

Má mini svadobná hostina zmysel?

19. júl 2025

Ahojte,
plánujeme svadbu ale aj s nami nás bude iba 11 a ja začínam mať obavy či takáta hostina má vôbec zmysel? Bojím sa že to bude celé také o ničom a rozmýšlam že celú hostinu zruším. Vzťahy v rodine máme fajn také neutrálne, no myslím si že reč bude stáť obávam sa že sa najeme a pôjdeme domov. Má taká svadobná hostina zmysel? Mal niekto prosím takúto mini svadbu? Ako to prebiehalo?

Strana
z2
januska12323
19. júl 2025
@anonym_autor

@januska12323 však ja nič navyše nevymýšlam, ja rozmýšlam zrušiť hostinu. Nepochopila si?

@anonym_autor tak ju zruš, mne by úplne vyhovovala.

tykat
19. júl 2025
@anonym_autor

Rodinné oslavy sa u nás nekonajú, raz sme boli v takomto zložení spolu na vianoce a bolo to presne také suché. Svokrovci sa bavili so švagrinou a moji rodičia so mnou. A ja mám dilemu či za takú hostinu vyhadzovať peniaze. My sa máme radi nemáme žiadne konflikty len máme veľmi rozdielne životy a nejak nemáme spoločné témy. V rodine nie su ani deti že by tie trošku spravili náladu.

@anonym_autor "...Svokrovci sa bavili so švagrinou a moji rodičia so mnou..." chudak partner, s nim sa nebavil nikto?
Ono tak ti poviem, kazdy sa zabavi tak ako sa naladi. Svadba nie je animacny program. Ak chce niekto sediet zduty a cakat ze ho budu zenich a nevesta zabavat tak smola.
Ja by som spolocny obed nerusila a ludia na nom by sa mali snazit zblizit. Treba tomu dat sancu.

bosorkabb
19. júl 2025

Tak to spravte ako garden party. Jedlo si nechajte doviesť cez catering, chatu a máš pokoj.

malaopicka
20. júl 2025

Nás bolo 16 a pobudli sme do 4 do rána 😃 vynikajúca svadba. Kostol, potom obed, fotenie, hudba, rauty. Ani mi len nenapadlo, že by to malo byť o ničom. Veď to bola svadba detí našich rodičov, to rozhodne nie je nič.

mk1111111111
20. júl 2025

Na to je svadba, aby sa rodiny spojili. Daj si krasne saty, po obrade chodte na obed a tam sa uz s manzelom budete venovat vsetkym hostom, nie ze vasi sa venovali Tebe a jeho rodicia zasa niekomu zo svojej strany, budu to vasi hostia, bude vela emocii a Ty sa pobavis so svokrovcami, oni s vasimi a hotovo a tak stmelite ako rodina, uvidis, bude to fajn

adonish
20. júl 2025

@anonym_autor nas bolo 20, planovali sme len obed a domov. O 23 nas posielali domov, ze je im to luto, ale otvaracku maju len do 22😂😂😂

anonym_70062e
20. júl 2025

@anonym_autor my budeme mať presne tak 13 ľudí,obed v reštike + hudba aby to nebolo také suché,bála som sa,že každá strana sa bude bavit sama ale som si povedala moja svadba ja sa zabavim aj s mojimi

poisonblu
21. júl 2025

my sme mali malu svadbu, bolo nas 21 a mali sme aj DJ...boli sme cca do polnoci a dobre sme sa zabavili

memma
21. júl 2025

@anonym_autor my sme tak mali 20 ľudí z rodiny. Ale v podstate iba jedlo. Potom sme šli domov.Pozvali sme všetkých k nam,kto chcel prišiel. Nakoniec prišli všetci. Mali sme pozvaných kamarátov aj objednane jedlo ešte doma, koláče a zabavili sa do rána. Bolo nás doma skoro 60 ľudí. Mali sme veľký dom. Potom boli super ohlasy aj od rodiny aj kamaratov. Ja som to takto chcela keďže pochádzam z veľkej rodiny a nechcela som tam mat ľudí z rodiny ktorých stretnem pár x do roka a ani si nemáme čo povedať. Cítili sa urazene, hlavne tí ktorych som tam nechcela mat. Ale niektorí prišli večer k nám zablahoželať. Pozvali sme ich do vnutra a zabávali sa s nami

drobcek100
21. júl 2025

@anonym_autor Moja dcéra mala takú.
Bolo nás do 20.Objednana bola večera s pripitkom, predjedlom, koláčiky a tortu som objednala, rezervácia bola do 22,00,hudbu púšťal kamarát ženícha a odchadzali sme nadránom.Personal urobil aj ďalšie jedlo,aby sme neboli hladný.Bolo veselo a bola super aj s rozbíjanie tanierov.Doteraz na ňu spomíname.Bola v penzióne.

Strana
z2