Mali by bábätká dostávať vianočné darčeky?
Mali by podľa vás dostávať bábätká darčeky na Vianoce, keď ešte nevnímajú, čo sa deje?
Samozrejme ze ano.nasa ma 7 mesiacov starsia mala 3.mesiace na prve vianoce.a darceky primerane veku pod stromcekom boli aj vtedy a budu aj teraz.oblecenie plienky fusak mlieko probiotika kremik vlhcene nejaka hracka. Aj mikulasske mame pripravene kapsicky a prve chrumky..symbolicky
@papaya1234 ja som dala tak či tak by som drobcovi tie veci kupovala tak prečo nie... Inak je to úplne jedno
@papaya1234 pár mesačnému úplne zbytočne, pod stromček som nedávala nič, načo.
Iné je, keď sú v rodine aj staršie deti, vtedy áno, aby videli, že každý dostal darček.
Áno. Jednoznačne. Už keď boli v bruchu mali darčeky pod stromčekom.
Dcérka mala 3 týždne na Vianoce
Dostala kolotoč nad postieľku.
Moja mala 2 mesiace. Dostala penovu podlozku 😀
Však sprav ako chceš. Ja by som určite dala ako aj celá rodina.
Ja urcite dam, bude mat 4mesiace 😅 sice jej to bude uplne jedno ale mne to jedno nie je 😅😅 uz sa tesim, ako okolie zacne zistovat, co kupit tak mam zoznam 😅 jedna babka uz dostala nenapadny tip 😅😅😅
Syn sa narodil na začiatku novembra a teda pod stromčekom mal toho hodne😄
syn sa narodil v januári a moja mama mi už mesiac pred narodením dala pre bábo Mikuláša... 🙂
bolo to také milé...
@papaya1234 podla mna je to zbytocne, aj tak kupujete stale co treba, nie? Nas bude mat na Vianoce 3 mesiace a kupila som len nejake vzdelavacie a senzoricke hracky ktore mu bude treba a tie mu daju babky kedze trvali na tom ze pod stromcekom nieco musi mat
V iných diskusiách som sa dozvedela, že nedávajú deťom darčeky, Mikuláša, lebo ze si to nebudú pamätať a co z toho budú mať :D ja by som dala aj novorodeniatku, je to právoplatný člen rodiny. Tak dostane aj darček.
Ja som dala môjmu vtedy 3 mesačnému. Taku knižku na bruško, plienky 😅😅
Náš este nieje ani na svete a už viem, že dostane darčeky od rodiny … (ma sa narodiť v čase Vianoc) .. aj sestra mala termín pomedzi sviatky a dieťaťu sme kúpili, pričom porodila až po novom roku …
My sme dali ale nekupovali sme nic, to co dostali dostali uz predtym od niekoho a len sme to zabalili. Nekupovala som nic lebo to ozaj nevnimaju a je im to jedno a viem si predstavit pouzit peniaze aj na nieco ine 🤷♀️
Nasa mala na jej prve vianoce tesne pred prvymi narodeninami. Dostala jednu hracku nejaky domcek s farmarom a zvieratkami to bolo vsetko. Ano urcite nechapala co sa deje ale tak potesila sa ze ma nieco nove.
@papaya1234 ked je prve, ze treba nejake nove hracky, knizky atd, tak preco nie...aj tak mu to asi kupis nie? Druhy mal na vianoce 2mes a neviem, ci nieco veru dostal.
Nasa malinka dostane nausnice a kolotoc nad postel,ma dva mesiace
Naša malá 6 mesiacov, dostala lampu.co premietali hviezdičky na plafon. Neviem si predstaviť ze nedám, len preto ze to ešte nevníma. Je to tiež človek;).
U nás v práci aj osoby s ťažkým postihnutím dostanú darček, aj keď to celý život nevnímajú.
moja mala cca 10mesiacov, maly darcek mala od kazdeho blizkeho. ziadne haldy veci,ani take samozrejmosti ako probiotika a kremik :DDD na co? myslim, ze mala nejaku hracku na sportiak, a hracie hracky (od sestri prasiatko, od nas ten hrniec s vkladackami?? alebo nieco take)

Ked chces, daj - ked nechces, nie. Ja svojmu dam. Nie preto, ci by malo dostat alebo nie, ale preto, ze chcem dat.