icon

Mali by bábätká dostávať vianočné darčeky?

papaya1234
2. dec 2024

Mali by podľa vás dostávať bábätká darčeky na Vianoce, keď ešte nevnímajú, čo sa deje?

diewcatqoo
2. dec 2024

Ked chces, daj - ked nechces, nie. Ja svojmu dam. Nie preto, ci by malo dostat alebo nie, ale preto, ze chcem dat.

saxana000
2. dec 2024

Samozrejme ze ano.nasa ma 7 mesiacov starsia mala 3.mesiace na prve vianoce.a darceky primerane veku pod stromcekom boli aj vtedy a budu aj teraz.oblecenie plienky fusak mlieko probiotika kremik vlhcene nejaka hracka. Aj mikulasske mame pripravene kapsicky a prve chrumky..symbolicky

angeli121212
2. dec 2024

@papaya1234 ja som dala tak či tak by som drobcovi tie veci kupovala tak prečo nie... Inak je to úplne jedno

janka1011
2. dec 2024

@papaya1234 pár mesačnému úplne zbytočne, pod stromček som nedávala nič, načo.
Iné je, keď sú v rodine aj staršie deti, vtedy áno, aby videli, že každý dostal darček.

galganka
2. dec 2024

Áno. Jednoznačne. Už keď boli v bruchu mali darčeky pod stromčekom.

elenajezova
2. dec 2024

Dcérka mala 3 týždne na Vianoce
Dostala kolotoč nad postieľku.

kitycat
2. dec 2024

Moja mala 2 mesiace. Dostala penovu podlozku 😀

januska12323
2. dec 2024

Však sprav ako chceš. Ja by som určite dala ako aj celá rodina.

evcagabi
2. dec 2024

Ja urcite dam, bude mat 4mesiace 😅 sice jej to bude uplne jedno ale mne to jedno nie je 😅😅 uz sa tesim, ako okolie zacne zistovat, co kupit tak mam zoznam 😅 jedna babka uz dostala nenapadny tip 😅😅😅

hsara99
2. dec 2024

Syn sa narodil na začiatku novembra a teda pod stromčekom mal toho hodne😄

deti95060810
2. dec 2024

syn sa narodil v januári a moja mama mi už mesiac pred narodením dala pre bábo Mikuláša... 🙂
bolo to také milé...

simona109
2. dec 2024

@papaya1234 podla mna je to zbytocne, aj tak kupujete stale co treba, nie? Nas bude mat na Vianoce 3 mesiace a kupila som len nejake vzdelavacie a senzoricke hracky ktore mu bude treba a tie mu daju babky kedze trvali na tom ze pod stromcekom nieco musi mat

lucia13022023
2. dec 2024

V iných diskusiách som sa dozvedela, že nedávajú deťom darčeky, Mikuláša, lebo ze si to nebudú pamätať a co z toho budú mať :D ja by som dala aj novorodeniatku, je to právoplatný člen rodiny. Tak dostane aj darček.

kik2022
2. dec 2024

Ja som dala môjmu vtedy 3 mesačnému. Taku knižku na bruško, plienky 😅😅

andaluzia12
2. dec 2024

Náš este nieje ani na svete a už viem, že dostane darčeky od rodiny … (ma sa narodiť v čase Vianoc) .. aj sestra mala termín pomedzi sviatky a dieťaťu sme kúpili, pričom porodila až po novom roku …

lusiasali
2. dec 2024

My sme dali ale nekupovali sme nic, to co dostali dostali uz predtym od niekoho a len sme to zabalili. Nekupovala som nic lebo to ozaj nevnimaju a je im to jedno a viem si predstavit pouzit peniaze aj na nieco ine 🤷‍♀️

duppka13
2. dec 2024

Nasa mala na jej prve vianoce tesne pred prvymi narodeninami. Dostala jednu hracku nejaky domcek s farmarom a zvieratkami to bolo vsetko. Ano urcite nechapala co sa deje ale tak potesila sa ze ma nieco nove.

euka210
2. dec 2024

@papaya1234 ked je prve, ze treba nejake nove hracky, knizky atd, tak preco nie...aj tak mu to asi kupis nie? Druhy mal na vianoce 2mes a neviem, ci nieco veru dostal.

mamaaja82
2. dec 2024

Nasa malinka dostane nausnice a kolotoc nad postel,ma dva mesiace

vilma7
3. dec 2024

Naša malá 6 mesiacov, dostala lampu.co premietali hviezdičky na plafon. Neviem si predstaviť ze nedám, len preto ze to ešte nevníma. Je to tiež človek;).
U nás v práci aj osoby s ťažkým postihnutím dostanú darček, aj keď to celý život nevnímajú.

simca06022011
3. dec 2024

moja mala cca 10mesiacov, maly darcek mala od kazdeho blizkeho. ziadne haldy veci,ani take samozrejmosti ako probiotika a kremik :DDD na co? myslim, ze mala nejaku hracku na sportiak, a hracie hracky (od sestri prasiatko, od nas ten hrniec s vkladackami?? alebo nieco take)