Mali ste aj vy sobáš na úrade?
Ahojte, mate niekto sobáš na úrade? Aký bol dôvod na takúto svadbu narýchlo? Premýšľam že sa s priateľom vezmeme, čakáme druhé dieťa a keďže mame už nejaké majetky, to už pýta si ho vziať minimálne kvôli deťom. A dôvod, prečo premýšľam o takomto sobáši, aj keď som vždy bola proti vždy som bola zato, že ak svadba tak už poriadna, ale momentálne na ňu nemáme dostatok financií a času. A keďže čas uteká, a človek nikdy nevie čo sa stane, premýšľam už aj nad takouto možnosťou. Budem rada ak mi poradíte ako zbúchať skromnejšiu svadbu niekde na zámku, alebo v exteriéri zámku za menej peniažkov, a čo nás koľko cca vyjde, alebo teda či je toto v poriadku, či to nebudem ľutovať že nemáme aspoň takú malú svadbu?
@petuska7792 svagrina mala svadbu na zamku, vsetko tip top ako z filmu ano ale stala ich 14500eur 🙈 za mna extrem ,ako fakt krasa nadhera ale za tu sumu u nas kupis 2i byt 🙂
My sme mali sobáš na úrade,ale keďže u nás na obecnom úrade bol v obradnej miestnosti sklad,pretože všetci sa brali v kostole,urobili nám sobáš priamo v hoteli,kde sme mali rovno potom hostinu. Bolo to v pohode.😉Určite sa dá zorganizovať malá a nezabudnuteľná svadba aj na úrade.Držím palce.😉
@queen_el vobec som to nemyslela tak, ze na urade byvaju iba male svadby. Ale ano, zabudla som dodat, ze pre urad sme sa rozhodli aj preto, ze nepatrime k cirkvi. A nepisala som ani o svadbe narychlo, tak nerozumiem celkom ako si to vycitala z prispevku, ale ak to tak vyznelo, uvadzam to na pravu mieru a nie, nebrali sme sa narychlo a nie, urad sme si nezvolili kvoli poctu svadobnych hosti.
Prečo by mal byť sobáš na úrade na rýchlo? Ja som mala na úrade preto, lebo nie som kresťan a nemám ani iné vierovyznanie.. zamna to bol len nutný úkon k manželstvu, nepotrebovala som žiadne veci okolo, oslava bola robená len preto aby svokra nebola sklamana.. nemám rada svadby.. ale nebolo to narýchlo.. tiež som síce čakala druhé dieťa, ale mala som kopu času.. ak by som to robila ešte raz tak nerobím žiadnu oslavu, nenechala by som sa ovplyvniť.. a ak, tak maximálne grilovačku na záhrade 😁 Garden párty sa mi páči..
Preco si myslis, ze svadba na urade je narychlo? Mna ide porazit, ked niekto stavia cirkevny sobas nad svadbu na urade. Su tie manzelky ine, ako tie,, z uradu''? Maju ine povinnosti alebo prava? Aj za obradom na urade moze nasledovat hostina so 150 ludmi. Nie vsetci su veriaci.
Viem, ze toto nebolo predmetom otazky, ale,, musela som " sa vyjadrit. 🙂
My sme mali malicku svadbu na urade a absolútne by som to nenazvala hned ze narychlo. Mat svadbu na urade nie je nic menejcenne, ani mat malu svadbu, kazdy ma inu predstavu. Ja si zas neviem predstavit, ze by som mala v tortovych satach lietat okolo 100 ludi 🤷.
Ak sa chces inspirovat viac a konkretnejsie pozri si stranku mojasvadba.sk
Dpocitaj si ľudí, vyhliadnu dáky solidnejsi penzión, alebo textilu so záhradou a dá sa to aj tak, že za príplatok príde sobasiaci s nateikarkpu oddávať aj na záhradu ku hostine .... Alebo kde chceš mať svadbu? Resp odkiaľ si? Krásnu šál majú v BB na historickej radnici, oddáva sa aj na zvolenskom zámku, ....
@20erika07 to kde tolko stoja byty prosim? :D prave sme kupovali 3izbak stary blok 40 rocny len byt trosku prerobeny cena 104 tisic 😀
@petuska7792 za to mam tu vilu postavenu aj s pozemkom jaaaajajaj 🙈🤪
Rim.Sobota okres ,najchudobnejsi okres tak aj ceny su tu take 🙂
@petuska7792 za 100 tisic mam 50km od Bratislavy obrovsky stvorizbovy dom s 8.5 ara pozemkom... 🙈 ale za tych 14 500 mat dvojizbak brala by som 😄
@tatiana1329 tak ak tam su teraz take ceny tak to musi byt zapadakov alebo dom velmi stary dnes take ceny niesu takmer nikde na SVK 🙂 sledujem pohyb cien dlhodobo na viacerych miestach ..ups ale to je jedno to je tema o svadbe 😁

Vzdy som chcela mat velku svadbu.. paradoxne ked sa kazdeho kto ju mal (a platil si ju sam) tak povie ze trosku je luto tych penazi.. svadba podla mojich predstav by bolo tak 10 tisic eur priblizne s tym ze to je za par hodin... dost.. mame dve deti.. svadbu sme mali na urade s 8 ľuďmi a vtedy jednym synom plus posedenie v restike.. nelutujem ani na sekundu ..